LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 06 Απριλίου 2020 10:48

Premier League: Συνεχίζεται η “μάχη” για τη μείωση των μισθών

Σε αδιέξοδο οι συνομιλίες παικτών και συλλόγων σχετικά με τη μείωση των μισθών των παικτών. Το επιχείρημα των αρχηγών του αγγλικού πρωταθλήματος.

Premier League

Σε άσχημο κλίμα εξακολουθούν οι συνομιλίες μεταξύ παικτών και συλλόγων της Premier League, σχετικά με τη μείωση των μισθών τους, αφού οι ποδοσφαιριστές υποστηρίζουν ότι τα χρήματά τους θέλουν να πηγαίνουν στο εθνικό σύστημα Υγείας και να μην καταλήγουν στις...τσέπες των ιδιοκτητών των συλλόγων.

Αυτό αναφέρει σήμερα η βρετανική εφημερίδα independent, που σημαίνει ότι οι καπετάνιοι των ομάδων της Premier League είναι ανένδοτοι, ότι τα χρήματα των παικτών πρέπει να πηγαίνουν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και το εθνικό σύστημα Υγείας και όχι στους ιδιοκτήτες, μετά από μια τεταμένη τηλεδιάσκεψη το Σάββατο.

Μετά από μια εξαιρετικά αμφιλεγόμενη εβδομάδα λόγω των ποικίλων αντιδράσεων στο ποδόσφαιρο εξαιτίας του κορονοϊού, διοργανώθηκε συνάντηση με τους 20 αρχηγούς ομάδων της Premier League, που συντονίστηκαν σε μια ομάδα Whatsapp, για να συζητηθούν πιθανές περικοπές μισθών. Οι παίκτες, όπως αναφέρει η εφημερίδα έδειξαν από την αρχή την προθυμία τους να μειωθούν οι μισθοί τους, αλλά ήταν εξαγριωμένοι από την πίεση που ασκήθηκε και από το γεγονός πώς έχουν γίνει το επίκεντρο σε ένα παιχνίδι που κυριαρχείται από δισεκατομμυριούχους.

Οι σύλλογοι έχουν κάνει σαφές στους αρχηγούς ότι οι μισθοί των παικτών είναι μακράν οι μεγαλύτερες δαπάνες που έχουν οι σύλλογοι και θα μπορούσαν να θέσουν κάποιες ομάδες σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, εάν η σεζόν δεν μπορεί να συνεχιστεί και η Premier League χάσει 1,2 δισ. λίρες. Λόγος για τον οποίο θεωρούν τις περικοπές επιτακτικές.

Οι ποδοσφαιριστές πάντως εξακολουθούν να έχουν την αίσθηση ότι οι δισεκατομμυριούχοι ιδιοκτήτες θα πρέπει να είναι οι πρώτοι που θα βάλουν τα χέρια τους στις τσέπες τους, ενώ οι αρχηγοί έδειξαν ιδιαίτερα ενοχλημένοι από την απόφαση της Λίβερπουλ να θέσει σε υποχρεωτική άδεια μέρος του προσωπικού της.

Οι συζητήσεις αναμένεται να επαναληφθούν σήμερα.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία"Αποκαλύψεις" - Βαρδούσια: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για το θάνατο των τεσσάρων ορειβατώνΣήμερα 16:22 | Ειδήσεις

Οι τρεις ορειβάτες βρέθηκαν πολύ κοντά ο ένας στον άλλον, ενώ ο τέταρτος εντοπίστηκε σε μικρή απόσταση.

Φωτιά στην Θεσσαλονίκη: Κατέληξε από τα τραύματα της η 71χρονηΣήμερα 11:26 | Ειδήσεις

Τα τρίδυμα από τον τρίτο όροφο παραμένουν προληπτικά στην παιδιατρική κλινική του Ιπποκρατείου.

Μπράλος: Οι αγρότες αποφάσισαν δίωρο αποκλεισμό παραδρόμων και προσβάσεων στο εθνικό και το επαρχιακό οδικό δίκτυοΣήμερα 08:51 | Ειδήσεις

Στα μπλόκα της Θήβας, του Κάστρου, της Αταλάντης και του Μπράλου, οι αγρότες δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, τόσο πριν όσο και μετά την περίοδο της Πρωτοχρονιάς.

Το τελευταίο αντίο στη Σύλβα Ακρίτα λένε σήμερα συγγενείς και φίλοιΣήμερα 13:44 | Ειδήσεις

Η Σύλβα - Καίτη Ακρίτα, πρώην υπουργός και ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, πέθανε το βράδυ της προηγούμενης Τρίτης σε ηλικία 97 ετών. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αθώος ο Άρης Μουγκοπέτρος, για την κατηγορία της ενδοοικογενειακής απειλής16:56"Αποκαλύψεις" - Βαρδούσια: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για το θάνατο των τεσσάρων ορειβατών16:42Σπείρα διαρρηκτών “χτυπούσε” επανειλημμένα σε Φιλοθέη και Ψυχικό - Συνελήφθη 39χρονος μετά από καταδίωξη16:28Ζελένσκι: Η Ουάσινγκτον πρότεινε στο Κίεβο "γερές" εγγυήσεις ασφαλείας για μια περίοδο 15 ετών που μπορεί να παραταθεί16:1455χρονος υπέστη ανακοπή στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης – Έγκαιρη η επέμβαση του ΕΚΑΒ16:00Κοζάνη-Πέλλα: Τρεις συλλήψεις για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης15:46Ιωάννινα: Δύο 15χρονες μεταφέρθηκαν στην Παιδιατρική μετά από κατανάλωση αλκοόλ15:31Αγρότες έκλεισαν επ’ αόριστον την Ιόνια Οδό στα διόδια Αγγελοκάστρου15:17Λαμία: Δίωρος καθολικός αποκλεισμός στο μπλόκο Μπράλου15:02Ναυάγιο στη Σάμο: Επιχείρηση έρευνας και διάσωσης 4 αγνοούμενων μεταναστών14:50Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Θα προσφέρει εορταστικά γεύματα στους άστεγους στο Θησείο14:36Φωτιά σε απορρίμματα κοντά στη Σχολή Δικαστών Θεσσαλονίκης14:20Το τελευταίο αντίο στη Σύλβα Ακρίτα λένε σήμερα συγγενείς και φίλοι14:06Άρης Μουγκοπέτρος: Δικάζεται στο αυτόφωρο για ενδοοικογενειακή απειλή13:52Μάλγαρα - Μπλόκα: Ανέτρεψαν την απόφασή τους οι αγρότες που είχαν εξαγγείλει 24ωρο αποκλεισμό13:38Κλιμάκωση των αγροτικών κινητοποιήσεων στον Έβρο13:24Κρεμλίνο: Σύντομα η τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του Πούτιν και του Τράμπ13:10Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών επί της Αττικής Οδού, περιοχής Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος12:56Πάτρα: Ανήλικος έπεσε από μπαλκόνι - Διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο12:42Η εικόνα στα αγροτικά μπλόκα της Βόρειας Ελλάδας12:30
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο