LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 01 Απριλίου 2020 16:35

Με τους Δημάρχους Καστοριάς και Ξάνθης επικοινώνησε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε την αλληλεγγύη της και δήλωσε ότι μόλις ξεπεραστεί η πανδημία, η Ξάνθη και η Καστοριά θα είναι οι πρώτες περιοχές που θα επισκεφθεί."

Αικατερίνη Σακελλαροπούλου

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου μίλησε σήμερα τηλεφωνικά με τους Δημάρχους Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη και Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη, δύο περιοχές που έχουν πληγεί περισσότερο από την πανδημία, καθώς και με τον διοικητή του νοσοκομείου Καστοριάς Γρηγόρη Χάτσιο.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από την Προεδρία της Δημοκρατίας, "ο Δήμαρχος Ξάνθης ενημέρωσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τα μέτρα που παίρνονται προκειμένου να αποτραπεί η εξάπλωση της πανδημίας στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης, αλλά και στο Δήμο Μύκης, που βρίσκεται σε καραντίνα. Ανέφερε επίσης τις προληπτικές ενέργειες που γίνονται, όπως τη μετατροπή του κλειστού γυμναστηρίου «Φίλιππος Αμοιρίδης» σε βοηθητική υγειονομική μονάδα, για την αντιμετώπιση πιθανής έξαρσης του κορωνοϊού.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Καστοριάς, τόνισε ότι παρά τον σχετικά υψηλό αριθμό κρουσμάτων στην περιοχή οι κάτοικοι παραμένουν ψύχραιμοι και εφαρμόζουν τις οδηγίες των αρχών. Επεσήμανε, όπως και ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Γρηγόρης Χάτσιος, ότι το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε την αλληλεγγύη της και ζήτησε από τους Δημάρχους να μεταφέρουν την συμπαράστασή της, τόσο στους κατοίκους των περιοχών, όσο και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Δήλωσε επίσης ότι μόλις ξεπεραστεί η πανδημία, η Ξάνθη και η Καστοριά θα είναι οι πρώτες περιοχές που θα επισκεφθεί."

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δουβλίνο: Συνάντηση Πιερρακάκη με τον υπουργό Οικονομικών της Ιρλανδίας15:10Αυτοκίνητο έπιασε φωτιά στην Αττική Οδό στο ύψος του κόμβου Παιανίας - Κλειστή η δεξιά λωρίδα14:56Αγροτικές κινητοποιήσεις - Μάλγαρα: Ι.Χ. έπεσε πάνω σε τρακτέρ14:40Χανιά: Άγνωστοι απείλησαν με μαχαίρι άνδρα μέσα στον χώρο του - Απέσπασαν χρήματα και το αυτοκίνητο του14:26Σιμόπουλος: Ταυτοποιήθηκαν δύο από τους δράστες της επίθεσης στο πολιτικό του γραφείο14:13Εύβοια: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη στο λιμάνι13:59Ο Πούτιν χορηγεί σε Κινέζους πολίτες πρόσβαση χωρίς βίζα στη Ρωσία για έως και 30 ημέρες13:45“Αθλητές της Χρονιάς”: Σε Ντουπλάντις και ΜακΛάφλιν-Λεβρόν το βραβείο13:31Τέλη κυκλοφορίας 2026: Η προθεσμία για πληρωμή -Τέλος οι παρατάσεις13:18Μπλόκο Καρδίτσα: Έστησαν σκηνές οι αγρότες - Περισσότερα από 1.500 τρακτέρ στον Ε65 (εικόνες)13:04Θεσσαλονίκη: Οι αγρότες έκλεισαν την εθνική οδό και στα Μάλγαρα (εικόνες)12:50Γεωργιάδης: Στο 4,07 με άριστα το 5 η αξιολόγηση πολιτών που νοσηλεύτηκαν στο ΕΣΥ12:35Τροχαίο δυστύχημα στην Λούτσα: Για κακούργημα διώκεται ο 29χρονος12:21Επιστροφή Ενοικίου: Τροποποιητικές δηλώσεις χωρίς πρόστιμο από σήμερα12:07Ανδρουλάκης: Καλώ τα κόμματα της δημοκρατικής αντιπολίτευσης να συνεννοηθούμε για την αναθεώρηση του άρθρου 8611:53Ρούμπιο: Οι συνομιλίες έχουν στόχο να ανοίξουν τον δρόμο σε μια κυρίαρχη Ουκρανία11:39ΥΠΕΝ: Στη Βουλή το σχέδιο νόμου για τη δέσμευση, χρήση, μεταφορά και αποθήκευση διοξειδίου του άνθρακα11:25Πρέβεζα: Επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης ψαρά11:11Mητσοτάκης για Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS: Η γνώση είναι η πιο αποτελεσματική πρόληψη10:58Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις διαρρηκτών μετά από κυνηγητό σε ταράτσες και μπαλκόνια10:43
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο