LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 31 Μαρτίου 2020 23:08

H Βίκος στηρίζει τις δομές υγείας της χώρας

Με δωρεά και προσφορά προϊόντων, η εταιρεία δείχνει την αλληλεγγύη της προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας.


 

ΒΙΚΟΣ - True Leaders

H Βίκος A.E, με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής συνεισφοράς, της αλληλεγγύης και της υπευθυνότητας που διαχρονικά χαρακτηρίζει την εταιρεία, συμβάλλει από τη μεριά της στην προσπάθεια των δομών υγείας της χώρας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία προέβη σε δωρεά για την ανακαίνιση της Παιδιατρικής Μονάδας του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα» για έργα υποδομής και ιατρικού εξοπλισμού απαραίτητα για τις ανάγκες του νοσοκομείου ώστε να συνεχίσει να παρέχει υψηλού επιπέδου Υγειονομική Φροντίδα.

Παράλληλα, θέλοντας να στηρίξει την υπεράνθρωπη προσπάθεια των γιατρών, νοσηλευτών και ιατρικού προσωπικού, αλλά και όλους τους συνανθρώπους μας που νοσηλεύονται στις ειδικές μονάδες, προσφέρει προϊόντα της εταιρείας, Φυσικό Μεταλλικό Νερό, και Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά, στα νοσοκομεία αναφοράς για τον κορωνοϊό. Η Βίκος Α.Ε. ήρθε σε απευθείας επικοινωνία με τα 13 νοσοκομεία αναφοράς, προκειμένου να επιβεβαιώσει την ανάγκη για τα εν λόγω προϊόντα και να διασφαλίσει ότι η προσφορά της θα συμβάλει με τρόπο ουσιαστικό στον καθημερινό αγώνα. Η εταιρεία, και για όσο διάστημα χρειαστεί και επιβάλλουν οι συνθήκες, θα συνδράμει σε αυτές και σε όσες επιπλέον ανάγκες ενδεχομένως προκύψουν. 

Τέλος, με αίσθημα ευθύνης προς τους εργαζόμενους της ΒΙΚΟΣ Α.Ε. που αυτό το διάστημα εξακολουθούν και εργάζονται διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία της, η Διοίκηση συνεχίζει να μεριμνά καθημερινά για την ασφάλειά τους. Εφαρμόζοντας και ενισχύοντας τις εγκαταστάσεις της με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας (θερμικές κάμερες κ.α.), ενημερώνοντας και λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις από εξωτερικούς συνεργάτες της για την τήρηση των ενδεδειγμένων μέτρων πρόληψης μετάδοσης του κορωνοϊού, η εταιρεία αποδεικνύει έμπρακτα την στήριξή της στους  ανθρώπους της. 

Η εταιρεία ΒΙΚΟΣ Α.Ε., στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει προσπάθειες του τομέα Υγείας μέσα από δράσεις και ενέργειές της, που σκοπό έχουν να ενισχύουν τον ευαίσθητο και καίριο για όλους αυτόν τομέα.  

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)Χθες 20:27 | Ειδήσεις

"Όταν θα λάβετε το επόμενο sms μην το αμελήσετε", είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του εθνικού προγράμματος "Προλαμβάνω".

Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)Χθες 19:43 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας για την κατακόρυφη, όπως είπε, αύξηση του πυροσβεστικού εξοπλισμού της χώρας για τη φετινή χρονιά.

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φοράΧθες 21:19 | Ειδήσεις

Απόψε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης κατάφερε να κάνει ό,τι κανένας άλλος γυμναστής στα 69 χρόνια ιστορία του θεσμού.

Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)Χθες 20:32 | Ειδήσεις

Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε για "επαγγελματίες κατευναστές" και εγκάλεσε ευθέως την κυβέρνηση ότι υποβαθμίζει την 50ή επέτειο της εισβολής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γκάρι Κασπάροφ - Ρωσία: Ένταλμα για σύλληψη του σκακιστή23:59Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: ήττα στο “game 2” για τους ερυθρόλευκους23:48Κασσελάκης: “Πυρά” στην κυβέρνηση από Χίο και Σάμο (εικόνες)23:38Οχάιο: Άνδρας πέθανε ενώ ήταν υπό κράτηση - “Δεν μπορώ να αναπνεύσω” φώναζε (βίντεο) 23:25Πάτρα: Συλλήψεις για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε λεωφορεία23:11Ανδρουλάκης από Πρέβεζα: Η ΝΔ πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη (εικόνες)22:59Σάββατο του Λαζάρου - Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες22:45 Η γηραιότερη ασθενής στην Ελλάδα υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση22:31Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο χασάπης της Γάζας22:18Γιάννης Καλλιάνος: Αυτοί είναι οι 23 λόγοι για τους οποίους φταίνε για τον θάνατο του πατέρα μου 22:04Δολοφονία Λυγγερίδη: ο νέος γύρος των ερευνών και οι καταθέσεις (βίντεο)21:50Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά21:37BCL: Το Περιστέρι πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε21:23Βασιλιάς Κάρολος: επιστροφή στα δημόσια καθήκοντά του ενώ συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο21:12Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)20:59Ολυμπιακή φλόγα: Ο ΑΝΤ1 στο γαλλικό πλοίο “Μπελέμ” που θα την μεταφέρει (βίντεο) 20:46Εθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)20:33Άρειος Πάγος: Απόλυση 5 δικαστών λόγω καθυστέρησης στην έκδοση αποφάσεων20:19Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)20:05Σπαρτιάτες - Κασιδιάρης: Πότε θα γίνει η δίκη για την εξαπάτηση εκλογέων19:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο