LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 30 Μαρτίου 2020 08:12

Γεωργιάδης στον ΑΝΤ1: φέτος δεν θα υπάρξει πασχαλινή έξοδος (βίντεο)

Ο Απρίλιος θα είναι ο κρίσιμος μήνας, είπε ο Γεωργιάδης και συμπλήρωσε ότι αν όλα πάνε καλά, ενδεχομένως από τον Μάιο να υπάρξει σταδιακή άρση τω μέτρων.

Άδωνις Γεωργιάδης - Καλημέρα Ελλάδα

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», ξεκαθάρισε ότι φέτος και λόγω των ειδικών συνθηκών που έχει φέρει η πανδημία του κορονοϊού, δεν πρόκειται να υπάρξει μαζική πασχαλινή έξοδος.

Θα ήταν ανεπίτρεπτο είπε ο κ. Γεωργιάδης, να επιτρέψουμε να υπάρξει μαζική έξοδος και  οι εκδρομείς να διασπείρουν τον ιό στην επαρχία και παράλληλα να πάνε χαμένες όλες οι θυσίες που κάνουμε για τον περιορισμό της πανδημίας.

Ο κ. Γεωργιάδης, τόνισε ότι ο Απρίλιος θα είναι ο κρίσιμος μήνας για την πορεία της πανδημίας κι αν όλα πάνε καλά τον Μάιο ενδεχομένως θα μπορούμε να κάνουμε λόγο για μια σταδιακή άρση των μέτρων.

Όπως είπε ο Υπουργός, είναι πολύ σημαντικό ότι ο Έλληνας βγάζει το καλό του πρόσωπο σε μια τόση δύσκολη συγκυρία. «Το Σάββατο είχα πάει σε σούπερ μάρκετ και λαϊκές αγορές για να δω την κατάσταση και παρότι είχε πολύ κόσμο, οι πολίτες κρατούσαν τις αποστάσεις και έκαναν τα ψώνια τους με απόλυτη τάξη», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Συμπλήρωσε δε ότι  παρότι έχει δεχθεί εισηγήσεις για το κλείσιμο των λαϊκών αγορών, θα πρέπει να συνυπολογιστεί ότι όλοι αυτοί που ψωνίζουν εκεί θα πάνε στα σούπερ μάρκετ και θα υπάρξει συνωστισμός, ενώ η απόφαση να μην ανοίξουν τα σούπερ μάρκετ και τις Κυριακές, ελήφθη αφενός γιατί τη μοναδική Κυριακή που άνοιξαν δεν υπήρχε προσέλευση πελατών και αφετέρου γατί έπρεπε να ληφθούν υπόψιν και οι ανάγκες των εργαζομένων σε αυτά.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αυστραλία: 22 τραυματίες ακόμη σε νοσοκομεία, μετά την επίθεση στο Σίδνεϊ07:38Ο Τραμπ ανακηρύσσει την κυβέρνηση της Βενεζουέλας "ξένη τρομοκρατική οργάνωση"07:24Στάση εργασίας στα λεωφορεία - Οι ώρες λειτουργίας07:10UEFA Conference League: AEK – Κραϊόβα την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου στις 22:00 στον ΑΝΤ106:56Ροντ Στιούαρτ: Η φωνή που σημάδεψε έξι δεκαετίες ροκ και όχι μόνο06:42Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 17 Δεκεμβρίου06:28Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη06:14Οι δημοσιογράφοι του ANT1 Sports μας προσκαλούν στον μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Μαραθώνιο, στις 22 Δεκεμβρίου23:59Ολυμπιακός – Βαλένθια: Κατάρρευση στην τελευταία περίοδο23:46Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικης23:32Αγρότες: Την Πέμπτη στις Σέρρες η κρίσιμη συνεδρίαση της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων23:18Στην Πάτρα η "Ιθάκη" του Αλέξη Τσίπρα: Κοινωνική και εθνική ανάγκη η πολιτική αλλαγή23:05ΟΠΕΚΕΠΕ - Κρήτη: Ελεύθεροι με όρους και οι 7 κατηγορούμενοι της πρώτης ομάδας22:51Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός: Το τριφύλλι… άνθισε στην Πόλη22:37Ακινητοποιήθηκε τρένο στον Δομοκό - Τεχνικό πρόβλημα στο Intercity 5722:23Τράμπ: Ανακοίνωσε ότι θα απευθύνει διάγγελμα στο έθνος το βράδυ της Τετάρτης22:09Ηλεκτρικός: Χωρίς στάση θα διέρχονται οι συρμοί από τον σταθμό "Βικτώρια" μετά τις 22:0021:56Τέλλογλου για αγρότες: "Παζάρι" με την κυβέρνηση για λύση έως το Σαββατοκύριακο21:29Κυψέλη: Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα σε βάρος της 16χρονης που μαχαίρωσε τη 14χρονη σε σχολείο21:15Προϋπολογισμός 2026: Πέρασε με 159 “ναι” έναντι 136 “όχι”21:01
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο