LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 27 Μαρτίου 2020 12:03

Θεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η ζωή μας δεν θα είναι η ίδια μετά την πανδημία (βίντεο)

Τι είπε ο Υπουργός Εσωτερικών για τη συμμόρφωση των πολιτών με τα μέτρα και για τη “μάχη” που δίνει η Κυβέρνηση σε αυτήν την κρίση.

Τάκης Θεοδωρικάκος - ΑΝΤ1

Μήνυμα ενότητας έστειλε, μέσω του ΑΝΤ1, ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, αναφερόμενος στην κρίση που έχει προκαλέσει ο κορονοϊός.

Μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινή Ενημέρωση”, ο κ. Θεοδωρικάκος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμπιστοσύνη που έχει δείξει η κοινωνία στα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του ιού.

Μπορεί φαινομενικά τα μέτρα να θίγουν την ελευθερία, είπε ο Υπουργός Εσωτερικών, ωστόσο όλοι έχουν συνειδητοποιήσει πως είναι αναγκαία.

Τόνισε πως είναι αναπόφευκτη η ύφεση στην οικονομία. Υπενθύμισε πως ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης φρόντισε να λάβει μέτρα πιο γρήγορα από άλλες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, προκειμένου να αποτρέψει τη ραγδαία εξάπλωση του COVID-19.

«Δεν υπάρχει κανείς που να φαντάζεται ότι η ζωή μας θα είναι η ίδια», σημείωσε, αναφερόμενος στην επόμενη μέρα.

Χαρακτήρισε αναγκαία την έκδοση ευρωομολόγου για την αντιμετώπιση του οικονομικού αντίκτυπου της πανδημίας, προκειμένου να επανεκκινηθεί η οικονομία.

«Συμμερίζομαι την αγωνία των πολιτών», είπε ο Υπουργός Εσωτερικών, σημειώνοντας πως πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσουμε την διασπορά του κορονοϊού. Προειδοποίησε πως ο Απρίλιος θα είναι ένας δύσκολος μήνας, αφού σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, θα υπάρξει αύξηση των κρουσμάτων και των θανάτων. «Δίνουμε μάχη για να περιορίσουμε τον αριθμό τους», ενισχύοντας το Εθνικό Σύστημα Υγείας, διαβεβαίωσε ο κ. Θεοδωρικάκος.

«Έχουμε μπροστά μας μεγάλη ανηφόρα», συμπλήρωσε.

Τέλος, προανήγγειλε πως μέσα στις επόμενες δύο ημέρες, το Υπουργείο Εσωτερικών θα ανακοινώσει ένα νέο πακέτο μέτρων και λύσεων για τη στήριξη των Δήμων. Όπως είπε, «πρέπει να στηρίξουμε την Αυτοδιοίκηση, που έχει στην πλάτη της ένα μεγάλο βάρος» για να κρατήσουμε όρθια την κοινωνία.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠροπονητής Ταε Κβον Ντο - Βιασμοί ανηλίκων: Πώς παρέσυρε τα θύματά του (βίντεο)Σήμερα 22:21 | Ειδήσεις

Τι λένε στον ΑΝΤ1 γονείς και μαθητές του προπονητή Τάε Κβον Ντο, που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικων αθλητριών του.

Υπόθεση μαστροπείας 14χρονης: Πρώην τρόφιμος της “Κιβωτού” ένας εκ των τριών συλληφθέντωνΣήμερα 18:11 | Ειδήσεις

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για την φρικιαστική υπόθεση μαστροπείας 14χρονης.

Εφετείο Αθηνών: Βίντεο - ντοκουμέντο από την αιματηρή επίθεσηΣήμερα 19:06 | Ειδήσεις

Οι αστυνομικοί θεωρούν πως πρόκειται για οπαδικό κίνητρο. Τι δείχνει βίντεο - ντοκουμέντο του ΑΝΤ1 από την επίθεση.

Κορονοϊός: Τέλος οι ΜΕΘ Covid - Οι ασθενείς θα νοσηλεύονται μαζί με τους υπόλοιπουςΣήμερα 16:53 | Ειδήσεις

H χαλάρωση των μέτρων προστασίας έναντι του κορονοϊού για το διοικητικό προσωπικό των δομών υγείας αποφασίστηκε στη σημερινή (Τετάρτη) συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τρόφιμα με ζάχαρη και λιπαρά: Γιατί μας αρέσουν και πώς αλλάζουν τον εγκέφαλο23:59Μπόρις Τζόνσον: Οι εξηγήσεις για τα “κορονοπάρτι” και τα σενάρια για το μέλλον του23:48Κορονοϊός: Τέλος οι ΜΕΘ Covid - Οι ασθενείς θα νοσηλεύονται μαζί με τους υπόλοιπους23:39Ανδρουλάκης: Απάντηση στον Μητσοτάκη για την συνάντηση που δεν έγινε23:25Προπονητής Ταε Κβον Ντο - Βιασμοί ανηλίκων: Πώς παρέσυρε τα θύματά του (βίντεο)23:12Γλυπτά του Παρθενώνα: Επιστολή του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων στον Ρίσι Σούνακ22:58Πολεμική Αεροπορία: Νεκρός Αρχισμηνίας - Κατέρρευσε μετά από αγώνα μπάσκετ22:45Έρευνα ΓΣΕΕ για την ακρίβεια: Οι Έλληνες μείωσαν θέρμανση, κρέας και μπάνιο22:31Εξωδικαστικός: δημοσιοποίηση των λόγων απόρριψης ρυθμίσεων οφειλών22:18Απεργία στα Ταξί την Πέμπτη22:04Επίσκεψη Ιερώνυμου σε Λίβανο και Συρία: Παραδόθηκε ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμόπληκτους (εικόνες)21:51Αστεροειδής θα περάσει κοντά από τη Γη - Η ανακοίνωση της NASA21:37Τέμπη: Άμεση η καταβολή των αποζημιώσεων που θα επιδικάζονται για τα θύματα και συγγενείς τους21:24Ισπανία: Φονική πυρκαγιά σε πολυκατοικία21:10Ρωσίδα κατάσκοπος: Το έγγραφο από τη Σλοβενία ξεσκέπασε την “Μαρία Τσάλλα”20:56Τέμπη - Μιχάλης Παπαδόπουλος στον ΑΝΤ1: Tο σύστημα κεντρικής τηλεδιοίκησης θα ολοκληρωθεί το Σεπτέμβριο (βίντεο)20:41“Πρόσωπο με πρόσωπο”: Η βία ανηλίκων, οι γυναικοκτονίες και η εγκληματικότητα στις γειτονιές20:27Εφετείο Αθηνών: Βίντεο - ντοκουμέντο από την αιματηρή επίθεση20:1425η Μαρτίου: Πώς αμείβονται όσοι δουλέψουν στην αργία19:59Συντάξεις Απριλίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής 19:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο