LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 26 Μαρτίου 2020 18:42

Απίστευτο: Μητέρα έκρυψε το παιδί της στο πορτ μπαγκάζ για να αποφύγει το πρόστιμο

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί που εντόπισαν το παιδί μέσα στο πορτ μπαγκάζ​

Κορονοϊός - Απαγόρευση κυκλοφορίας - έλεγχος ΕΛΑΣ

(εικόνα αρχείου)

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στα Χανιά όταν μία 54χρονη μητέρα δεν δίστασε να βάλει το παιδί της στο πορτ – μπαγκάζ για να αποφύγει το πρόστιμο σε πιθανό έλεγχο της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο των Χανίων και συγκεκριμένα στην οδό Αναγνώστου Γογονή.

Αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο σταμάτησαν την «αδίστακτη» μητέρα για να ελέγξουν αν διαθέτει την απαιτούμενη άδεια μετακίνησης, ενώ στο όχημα επέβαιναν ακόμα ένα παιδί και μια φίλη της οδηγού.

Ωστόσο, οι αρχές άκουσαν διάφορους ήχους που έβγαιναν από το πορτ – μπαγκάζ και όταν τo άνοιξαν αντίκρισαν μέσα το 6χρονο παιδί.

Οι αστυνομικοί αφού της βεβαίωσαν το διοικητικό πρόστιμο των 150 ευρώ την συνέλαβαν ενώ έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος της για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚαιρός: Πολικός αεροχείμαρρος φέρνει βροχές και πτώση θερμοκρασίας έως 10 βαθμούςΣήμερα 07:32 | Ειδήσεις

Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν. Πόσο θα διαρκέσουν τα φαινόμενα. Αναλυτική πρόγνωση καιρού.

Καύσιμα: Πασχαλινή έξοδος με αμόλυβδη στα 2 ευρώ και πάνω (βίντεο)Σήμερα 08:55 | Ειδήσεις

Ούτε οι πρατηριούχοι δεν μπορούν να εξηγήσουν το νέο ράλι τιμών στα καύσιμα και μάλιστα τις αντίθετες διαδρομές πετρελαίου και βενζίνης.

Σύνοδος Κορυφής: Τα συμπεράσματα για την ΤουρκίαΣήμερα 07:20 | Ειδήσεις

Στην συνεδρίαση της Τετάρτης, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο υιοθέτησε συμπεράσματα για την Τουρκία.

Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε 17χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητοΣήμερα 06:51 | Τοπικά Νέα

Πως έγινε το τροχαίο. Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο νεαρός ποδηλάτης, που διασωληνώθηκε από διασώστες του ΕΚΑΒ στο σημείο, όπου έγινε το ατύχημα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ελληνουτουρκικά: Συνάντηση Τσίπρα - Οζέλ (εικόνες)09:31ΟΗΕ – Παλαιστίνη: Γιατί είναι “καταδικασμένο” το αίτημα ένταξής της09:18Καύσιμα: Πασχαλινή έξοδος με αμόλυβδη στα 2 ευρώ και πάνω (βίντεο)09:04“The 2night Show” – Βιβή Αναστασιάδου: Η ζωή στη Θεσσαλονίκη, το διαζύγιο και η αγάπη για τα παιδιά της (βίντεο)08:51Άλμπερτ Αϊνστάιν: Ο θεμελιωτής της Θεωρίας της Σχετικότητας08:37“The 2night Show” – Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Η μετανάστευση, το παρατσούκλι και το… “ευχάριστο ατύχημα” (βίντεο)08:24Conference League: Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την Ιστορία08:10Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος… “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου07:57Βραζιλία: Πήγε τον... νεκρό θείο της σε τράπεζα ως... εγγυητή για δάνειο (βίντεο)07:44Καιρός: Πολικός αεροχείμαρρος φέρνει βροχές και πτώση θερμοκρασίας έως 10 βαθμούς07:30Σύνοδος Κορυφής: Τα συμπεράσματα για την Τουρκία07:17Απαξίωση της πολιτικής ή εύκολη και δοκιμασμένη λύση;07:03Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε 17χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο06:50Champions League: Ρεάλ και Μπάγερν στα ημιτελικά06:36Σημεία για rapid test δωρεάν την Πέμπτη06:23Καιρός: τοπικές βροχές και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:09Δικηγόρος έκανε λάθος “κλικ” και “έδωσε” διαζύγιο σε άλλο ζευγάρι23:59Ρέθυμνο: Ένστολοι έσωσαν 6χρονη από πνιγμό23:46Viral ο ψαράς που…βάφτηκε με μελάνι σουπιάς (βίντεο)23:32Τρεις συλλήψεις για παράνομα όπλα σε διαφορετικές περιοχές της Αττικής (εικόνες)23:18
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο