LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 16 Μαρτίου 2020 23:15

ΓΙΩΤΗΣ: “Είμαστε πάντα εκεί, μια οικογένεια!” (εικόνες)

Η εταιρία παρουσιάζει τη νέα της Corporate ταινία, για τα 90 της χρόνια.

Γιώτης 

Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ, γιορτάζει φέτος τα 90 της χρόνια και με τη νέα επετειακή της ταινία μας καλεί να γιορτάσουμε μαζί, υπενθυμίζοντας πως όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μας, μια οικογένεια.

Στην ταινία πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι μικρές, καθημερινές, αλλά και οι μεγάλες μας, ξεχωριστές στιγμές, εκείνες που δίνουν «γεύση» στη ζωή μας και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Εκείνες που προσφέρουν χαρά και κάνουν κάθε περίσταση μοναδική, όπως μία οικογενειακή γιορτή. Και με τη συμπλήρωση των 90 χρόνων της ΓΙΩΤΗΣ, σε μια τέτοια γιορτή είμαστε προσκεκλημένοι, γιατί είμαστε μια οικογένεια.

Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ ξεκίνησε το 1930 με στόχο να καλύψει μια μεγάλη κοινωνική ανάγκη, δημιουργώντας την πρώτη τυποποιημένη παιδική τροφή. Από τότε δραστηριοποιείται με σκοπό την εξέλιξη της διατροφής στην Ελλάδα, πάντα με έμφαση στον άνθρωπο. Με βασικό πυλώνα ανάπτυξής της την παρακολούθηση  των νέων διατροφικών τάσεων, άνοιξε νέους δρόμους στην εγχώρια διατροφή, φτάνοντας να αριθμεί πάνω από 300 βασικούς κωδικούς στο προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο.

Γιώτης

Όλα αυτά τα χρόνια ανοδικής πορείας, η εταιρία γεμάτη από ποιοτικές γεύσεις και καινοτόμες ιδέες αποτελεί ηγέτιδα του διατροφικού γίγνεσθαι, με συνεχείς πρωτιές και διακρίσεις.

Διατηρώντας στο ακέραιο τις αξίες της όλα αυτά τα χρόνια, η ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. πορεύεται δυναμικά προς τη νέα δεκαετία που μόλις ξεκίνησε, έτοιμη να απαντήσει στις όποιες προκλήσεις και να βρίσκεται, όπως πάντα, δίπλα στους καταναλωτές, φέρνοντας στο τραπέζι μας ποιότητα, νοστιμιά και ευκολία!

Με τη νέα της ταινία, η ΓΙΩΤΗΣ μας θυμίζει πως έχει μια μόνιμη θέση στην κουζίνα μας και στην καρδιά μας. Πως βρίσκεται πάντα δίπλα μας, σε όλες τις στιγμές μας. Κι αυτό, διότι η ΓΙΩΤΗΣ, δεν θεωρείται απλά μια εταιρία, αλλά μέλος της οικογένειας μας.

90 χρόνια ΓΙΩΤΗΣ. 90 χρόνια μια οικογένεια.

Γιώτης

ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΩΤΗΣ
Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωεκλογές - Μητσοτάκης: Πρέπει να είμαστε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις (εικόνες)Σήμερα 13:11 | Ειδήσεις

"Εμείς σας μιλάμε για το πώς θέλουμε να αλλάξουμε τη χώρα και το μόνο μέλημα των άλλων είναι πώς θα πέσει ο Μητσοτάκης", είπε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός.

Basket League: Μπασκετμπολίστας ξυλοκόπησε την σύντροφο τουΣήμερα 13:34 | Ειδήσεις

Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση για σωματικές βλάβες κατά του συντρόφου της. 

Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: προφυλακιστέος ο εργολάβοςΣήμερα 15:31 | Ειδήσεις

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο εργολάβος για το τραγικό δυστύχημα στον Πειραιά, στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας αστυνομικός.

Ρόδος - Χατζηνικόλας: Η Περιφέρεια έταξε βοήθημα στα παιδιά του νεκρού εθελοντή, αλλά... δεν μπορεί να το δώσει!Σήμερα 11:51 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει σε εξώδικο που έστειλε η χήρα του άτυχου εθελοντή, που πέθανε ενώ μαινόταν η μεγάλη φωτιά στην Ρόδο. "Απίθανη" είναι η απάντηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ριζούπολη: Φωτιά σε διαμέρισμα 16:15Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: προφυλακιστέος ο εργολάβος16:11Ιωάννινα: νεκρή γυναίκα σε φωτιά σε καμινάδα15:58Ευρωεκλογές - Ανδρουλάκης: Να αποδοκιμαστεί η κυβέρνηση πού περιφρονεί την αυτοδιοίκηση (εικόνες)15:44Κακοκαιρία - Πήλιο: Επιχείρηση απεγκλωβισμού οικογένειας από την Πυροσβεστική15:30Σαραντάπορο - Βασιλική Πλεξίδα: Φόρος τιμής για τα 7 χρόνια από την πτώση του ελικοπτέρου (εικόνες)15:16Φιντάν: Εάν δεν ιδρυθεί Παλαιστινιακό κράτος η κρίση θα συνεχιστεί15:02“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρες14:49Απάτη - Σέρρες: παρίσταναν τους λογιστές και απέσπασαν λεία “μαμούθ”14:36Basket League: Μπασκετμπολίστας ξυλοκόπησε την σύντροφο του14:22Θεσσαλονίκη: παιδί παρασύρθηκε από ηλεκτρικό πατίνι14:09Πογέτ: Τελείωσα το συμβόλαιό μου και είμαι ελεύθερος13:55Ευρωεκλογές - Μητσοτάκης: Πρέπει να είμαστε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις (εικόνες)13:41Αγρίνιο: 15χρονη χτυπούσε την αδερφή της μέχρι να λιποθυμήσει13:28“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)13:15Νικόλαος - Τατιάνα Μπλάτνικ: Χώρισαν μετά απο 14 χρόνια γάμου13:01Κακοκαιρία - Σκόπελος: Οι ισχυροί άνεμοι ξερίζωσαν δέντρα (εικόνες)12:48Θείος δικάζεται για βιασμό της 10χρονης ανιψιάς του12:34Χατζηδάκης: Η Ελλάδα είναι η ευχάριστη έκπληξη της ευρωπαϊκής οικονομίας 12:20Ρόδος - Χατζηνικόλας: Η Περιφέρεια έταξε βοήθημα στα παιδιά του νεκρού εθελοντή, αλλά... δεν μπορεί να το δώσει!12:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο