LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 07 Μαρτίου 2020 16:27

Πανόπουλος: Να μην τιμωρηθεί η Ξάνθη χωρίς πρώτα να δικαστεί

Έκκληση στον Πρωθυπουργό απηύθυνε ο μεγαλομέτοχος της ακριτικής ΠΑΕ, στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

ΞΑΝΘΗ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Έκκληση στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να δικαστεί κανονικά η Ξάνθη και να μην τιμωρηθεί χωρίς δίκη, όπως τώρα, απηύθυνε με συνέντευξη Τύπου ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, από την έδρα της ακριτικής ομάδας. «Κάνω έκκληση στον Πρωθυπουργό της Ελλάδος, που έχει ωστόσο τόσα θέματα που απασχολούν την χώρα, να σκεφτεί και να πει για ένα λεπτό μόνο, αν η Ξάνθη πρέπει να υποβιβαστεί και να εξαφανιστεί από τον χάρτη. Όμως, αν γίνει αυτό να γίνει περνώντας, όμως, από κανονικό δικαστήριο.

Αφήνω τον πρωθυπουργό έξω από όλο αυτό και να πω. Δεν είμαι ένοχος. Δεν με ενδιαφέρει να με τιμωρήσουν, αλλά ακόμα έστω και με έναν βαθμό μείον δεν το δέχομαι, γιατί δεν είμαι ένοχος και αν δεν μας δικάσουν και το αφήσουν έτσι είναι σχέδιο να μας εξαφανίσουν. Κανένας Έλληνας δεν το θέλει αυτό. Και πιστεύω πως πρέπει να δικαστούμε κανονικά», συμπλήρωσε ο μεγαλομέτοχος της ακριτικής ομάδας.

O κ. Πανόπουλος αναφέρθηκε στον ρόλο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) λέγοντας: «Ζητάμε από την Ελληνική Πολιτεία και το Κράτος να μας δικάσει. Πριν μας “εκτελέσουν”. Δεν θέλω να ακούσω για το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου. Η ΕΕΑ δεν είναι μέρος του ποδοσφαίρου, αλλά του Κράτους. Ορίζεται από τον εκάστοτε Yφυπουργό Αθλητισμού. Έρχεται λοιπόν η ΕΕΑ και γνωμοδοτεί και έρχεται το αυτοδιοίκητο να πάρει απόφαση χωρίς να μας δικάσει. Και θα πάμε στην Επιτροπή Εφέσεων με την ελπίδα να μας δικάσει. Κανείς δεν θέλει να μας εκτελέσουν χωρίς να μας δικάσουν».

Σε άλλες τοποθετήσεις του ο κ. Πανόπουλος τόνισε: «Τον κ. Καλπαζίδη δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Ποτέ δεν τον συνάντησα. Μόνο από φωτογραφία τον είδα. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Εγώ θέλω να δικαστώ με τους νόμους της πατρίδας μου, έστω και αν μας διαλύσουν. Δεν πρόκειται να πάω σε κανένα CAS και ό,τι λέω δεν το παίρνω ποτέ πίσω».

Στην συνέχεια ο κ. Πανόπουλος, αναφερόμενος στην διαμάχη με τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, είπε: «Μας είχε χαρακτηρίσει περιττώματα και πως δεν μπορεί να με βλέπει. Το ίδιο ισχύει και από μέρους μου. Δεν μπορώ να τον βλέπω. Είναι και θέμα αισθητικής».

Ο κ. Πανόπουλος ανέφερε τελειώνοντας πως νέος προπονητής της Ξάνθης από σήμερα αναλαμβάνει ο Νίκος Καραγεωργίου, αρχικά γι’ αυτά τα επτά εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι-άουτ.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία: Το τρένο που εκτροχιάστηκε είχε υποβληθεί σε έλεγχο την περασμένη ΠέμπτηΣήμερα 11:59 | Ειδήσεις

Τα δύο πρώτα βαγόνια του δεύτερου τρένου εκτοξεύθηκαν από τις ράγες, σύμφωνα με τον Ισπανό υπουργό Μεταφορών.

Πριγκίπισσα Ειρήνη: Το τελευταίο αντίο στη Μητρόπολη ΑθηνώνΣήμερα 11:25 | Ειδήσεις

Η ταφή θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο στο κτήμα του Τατοΐου, δίπλα στον αδελφό της Κωνσταντίνο και τους γονείς της, Παύλο και Φρειδερίκη.

Αγρότες: Στο Μαξίμου σήμερα οι "σκληροί" των μπλόκων - Ποιοι θα συμμετέχουν στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό;Σήμερα 08:07 | Ειδήσεις

Οι εκπρόσωποι αγροτών και κτηνοτρόφων θα καθίσουν στο τραπέζι του Υπουργικού Συμβουλίου, απέναντι από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου να θέσουν τα αιτήματά τους.

Ε.Ο. Πάτρας - Τρίπολης: Σημειώθηκε σφοδρό τροχαίο - Νεκρός ο 16χρονος οδηγόςΣήμερα 08:25 | Ειδήσεις

Η πυροσβεστική έφτασε άμεσα στο σημείο με 6 πυροσβέστες και 2 οχήματα. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία: Το τρένο που εκτροχιάστηκε είχε υποβληθεί σε έλεγχο την περασμένη Πέμπτη12:40Σοβαρό τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας - Ταξί παρέσυρε πεζό12:26Δασμοί - Γροιλανδία: Αντίμετρα για να απαντήσουν ετοιμάζουν οι Ευρωπαίοι12:12Χίος: Προπονητής κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε γυναίκα διαιτητή11:58Πριγκίπισσα Ειρήνη: Το τελευταίο αντίο στη Μητρόπολη Αθηνών 11:44Λιμάνι Πειραιά: ΙΧ έπεσε στη θάλασσα στην Πύλη Ε1 11:30Ηράκλειο: Κινηματογραφική καταδίωξη μεθυσμένου οδηγού - Αρνήθηκε να σταματήσει σε έλεγχο της τροχαίας 11:16Δευτέρα 19 Ιανουαρίου: Το πρώτο web δελτίο με τις σημαντικότερες ειδήσεις11:02Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτης άνοιξε μέσα σε ένα βράδυ 14 ΙΧ και λεωφορεία σπάζοντας τα τζάμια10:48Ο "χάρτης" των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 23 Ιανουαρίου10:34Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήματα του δικτύου10:24Χανιά: Φωτιά σε γραφεία στις Βρύσες Αποκορώνου - Σοβαρές υλικές ζημιές10:10Θεσσαλονίκη: Άνδρας πέταξε κοκαΐνη από το παράθυρο ΙΧ και επιχείρησε να ξεφύγει από την αστυνομία 09:56Σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία: Αυξάνεται ο απολογισμός των νεκρών - Περισσότεροι από 150 οι τραυματίες09:42Συρία: Συμφωνία κατάπαυσης του πυρός ανακοίνωσε ο επικεφαλής των κουρδικών δυνάμεων09:28Πλεύρης: Ψευδείς οι ισχυρισμοί περί νομιμοποίησης 90.000 παράνομων μεταναστών09:14Κηφισός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με κλείσιμο της δεξιάς λωρίδας09:00Μπλόκο στα Πράσινα Φανάρια: Οι αγρότες αποφασίζουν αποκλιμάκωση των κινητοποιήσεων08:46Ε.Ο. Πάτρας - Τρίπολης: Σημειώθηκε σφοδρό τροχαίο - Νεκρός ο 16χρονος οδηγός 08:32Αγρότες: Στο Μαξίμου σήμερα οι "σκληροί" των μπλόκων - Ποιοι θα συμμετέχουν στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό;08:18
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο