LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 07 Μαρτίου 2020 16:27

Πανόπουλος: Να μην τιμωρηθεί η Ξάνθη χωρίς πρώτα να δικαστεί

Έκκληση στον Πρωθυπουργό απηύθυνε ο μεγαλομέτοχος της ακριτικής ΠΑΕ, στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

ΞΑΝΘΗ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Έκκληση στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να δικαστεί κανονικά η Ξάνθη και να μην τιμωρηθεί χωρίς δίκη, όπως τώρα, απηύθυνε με συνέντευξη Τύπου ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, από την έδρα της ακριτικής ομάδας. «Κάνω έκκληση στον Πρωθυπουργό της Ελλάδος, που έχει ωστόσο τόσα θέματα που απασχολούν την χώρα, να σκεφτεί και να πει για ένα λεπτό μόνο, αν η Ξάνθη πρέπει να υποβιβαστεί και να εξαφανιστεί από τον χάρτη. Όμως, αν γίνει αυτό να γίνει περνώντας, όμως, από κανονικό δικαστήριο.

Αφήνω τον πρωθυπουργό έξω από όλο αυτό και να πω. Δεν είμαι ένοχος. Δεν με ενδιαφέρει να με τιμωρήσουν, αλλά ακόμα έστω και με έναν βαθμό μείον δεν το δέχομαι, γιατί δεν είμαι ένοχος και αν δεν μας δικάσουν και το αφήσουν έτσι είναι σχέδιο να μας εξαφανίσουν. Κανένας Έλληνας δεν το θέλει αυτό. Και πιστεύω πως πρέπει να δικαστούμε κανονικά», συμπλήρωσε ο μεγαλομέτοχος της ακριτικής ομάδας.

O κ. Πανόπουλος αναφέρθηκε στον ρόλο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) λέγοντας: «Ζητάμε από την Ελληνική Πολιτεία και το Κράτος να μας δικάσει. Πριν μας “εκτελέσουν”. Δεν θέλω να ακούσω για το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου. Η ΕΕΑ δεν είναι μέρος του ποδοσφαίρου, αλλά του Κράτους. Ορίζεται από τον εκάστοτε Yφυπουργό Αθλητισμού. Έρχεται λοιπόν η ΕΕΑ και γνωμοδοτεί και έρχεται το αυτοδιοίκητο να πάρει απόφαση χωρίς να μας δικάσει. Και θα πάμε στην Επιτροπή Εφέσεων με την ελπίδα να μας δικάσει. Κανείς δεν θέλει να μας εκτελέσουν χωρίς να μας δικάσουν».

Σε άλλες τοποθετήσεις του ο κ. Πανόπουλος τόνισε: «Τον κ. Καλπαζίδη δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Ποτέ δεν τον συνάντησα. Μόνο από φωτογραφία τον είδα. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Εγώ θέλω να δικαστώ με τους νόμους της πατρίδας μου, έστω και αν μας διαλύσουν. Δεν πρόκειται να πάω σε κανένα CAS και ό,τι λέω δεν το παίρνω ποτέ πίσω».

Στην συνέχεια ο κ. Πανόπουλος, αναφερόμενος στην διαμάχη με τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, είπε: «Μας είχε χαρακτηρίσει περιττώματα και πως δεν μπορεί να με βλέπει. Το ίδιο ισχύει και από μέρους μου. Δεν μπορώ να τον βλέπω. Είναι και θέμα αισθητικής».

Ο κ. Πανόπουλος ανέφερε τελειώνοντας πως νέος προπονητής της Ξάνθης από σήμερα αναλαμβάνει ο Νίκος Καραγεωργίου, αρχικά γι’ αυτά τα επτά εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι-άουτ.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λαμία: Πλημμύρες στον Δομακό- Διακόπηκε η σιδηροδρομική συγκοινωνία Αθηνών - Θεσσαλονίκης12:52Τρόμος για 42χρονο στην Θεσσαλονίκη- Τον χτύπησαν και τον απείλησαν για να αποσύρει μήνυση12:38Νότια Αφρική: 11 Νεκροί από ένοπλη επίθεση σε ξενοδοχείο12:24Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας: Τρομακτικό τροχαίο λόγω κακοκαιρίας - Οδηγός έχασε τον έλεγχο ΙΧ (Βίντεο)12:10Θεσσαλονίκη: Μέχρι πότε θα λειτουργεί η γραμμή Μ1 11:56Παναθηναϊκός: Πιθανή η επανένωση Μπενίτεθ-Κυργιάκου11:42Κλειστή η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στην Αθηνών - Σουνίου μετά από πτώση βράχων11:28Hellenic Train: Διακόπηκαν τα δρομολόγια των τρένων στο τμήμα Λάρισα-Λειανοκλάδι λόγω της υπερχείλισης του ποταμού Ενιπέα11:14Άγιος Νικόλαος: Ο προστάτης των θαλασσών και τα θαύματα11:00ΕΜΥ - Byron: Βροχές και καταιγίδες έως το μεσημέρι σε ανατολική και νότια Ελλάδα10:46Στα μπλόκα οι αγρότες της Καρδίτσας και των Τρικάλων παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες10:32Δένδιας: Δημιουργούμε το πιο ισχυρό Ναυτικό στην ιστορία της Ελλάδας10:18Αίγινα: 82χρονος βρέθηκε σε παραλία χωρίς τις αισθήσεις του10:04Missing alert για την εξαφάνιση 36χρονου09:50Κακοκαιρία Byron: Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί09:36Σεισμός 4.3 ρίχτερ ανοιχτά της Λακωνίας09:22Φάρσαλα: Έκτακτη ειδοποίηση 112 για υπερχείλιση του ποταμού Ενιπέα (εικόνες)09:08Παναθηναϊκός: Ήττα με πολλά λάθη - Ανύπαρκτοι οι Φαρίντ και Γιουρτσέβεν08:54Πτώση βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών στο ύψος Χαϊδαρίου08:40Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 6 Δεκεμβρίου08:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο