LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 07 Μαρτίου 2020 16:27

Πανόπουλος: Να μην τιμωρηθεί η Ξάνθη χωρίς πρώτα να δικαστεί

Έκκληση στον Πρωθυπουργό απηύθυνε ο μεγαλομέτοχος της ακριτικής ΠΑΕ, στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

ΞΑΝΘΗ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Έκκληση στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να δικαστεί κανονικά η Ξάνθη και να μην τιμωρηθεί χωρίς δίκη, όπως τώρα, απηύθυνε με συνέντευξη Τύπου ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, από την έδρα της ακριτικής ομάδας. «Κάνω έκκληση στον Πρωθυπουργό της Ελλάδος, που έχει ωστόσο τόσα θέματα που απασχολούν την χώρα, να σκεφτεί και να πει για ένα λεπτό μόνο, αν η Ξάνθη πρέπει να υποβιβαστεί και να εξαφανιστεί από τον χάρτη. Όμως, αν γίνει αυτό να γίνει περνώντας, όμως, από κανονικό δικαστήριο.

Αφήνω τον πρωθυπουργό έξω από όλο αυτό και να πω. Δεν είμαι ένοχος. Δεν με ενδιαφέρει να με τιμωρήσουν, αλλά ακόμα έστω και με έναν βαθμό μείον δεν το δέχομαι, γιατί δεν είμαι ένοχος και αν δεν μας δικάσουν και το αφήσουν έτσι είναι σχέδιο να μας εξαφανίσουν. Κανένας Έλληνας δεν το θέλει αυτό. Και πιστεύω πως πρέπει να δικαστούμε κανονικά», συμπλήρωσε ο μεγαλομέτοχος της ακριτικής ομάδας.

O κ. Πανόπουλος αναφέρθηκε στον ρόλο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) λέγοντας: «Ζητάμε από την Ελληνική Πολιτεία και το Κράτος να μας δικάσει. Πριν μας “εκτελέσουν”. Δεν θέλω να ακούσω για το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου. Η ΕΕΑ δεν είναι μέρος του ποδοσφαίρου, αλλά του Κράτους. Ορίζεται από τον εκάστοτε Yφυπουργό Αθλητισμού. Έρχεται λοιπόν η ΕΕΑ και γνωμοδοτεί και έρχεται το αυτοδιοίκητο να πάρει απόφαση χωρίς να μας δικάσει. Και θα πάμε στην Επιτροπή Εφέσεων με την ελπίδα να μας δικάσει. Κανείς δεν θέλει να μας εκτελέσουν χωρίς να μας δικάσουν».

Σε άλλες τοποθετήσεις του ο κ. Πανόπουλος τόνισε: «Τον κ. Καλπαζίδη δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Ποτέ δεν τον συνάντησα. Μόνο από φωτογραφία τον είδα. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Εγώ θέλω να δικαστώ με τους νόμους της πατρίδας μου, έστω και αν μας διαλύσουν. Δεν πρόκειται να πάω σε κανένα CAS και ό,τι λέω δεν το παίρνω ποτέ πίσω».

Στην συνέχεια ο κ. Πανόπουλος, αναφερόμενος στην διαμάχη με τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, είπε: «Μας είχε χαρακτηρίσει περιττώματα και πως δεν μπορεί να με βλέπει. Το ίδιο ισχύει και από μέρους μου. Δεν μπορώ να τον βλέπω. Είναι και θέμα αισθητικής».

Ο κ. Πανόπουλος ανέφερε τελειώνοντας πως νέος προπονητής της Ξάνθης από σήμερα αναλαμβάνει ο Νίκος Καραγεωργίου, αρχικά γι’ αυτά τα επτά εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι-άουτ.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕπίσκεψη της Γκίλφοϊλ στη Βουλή – Συναντήθηκε με τον Νικήτα Κακλαμάνη (εικόνες)Σήμερα 17:27 | Ειδήσεις

Ο πρόεδρος της Βουλής, αφού ευχάριστε την Αμερικανίδα πρέσβειρα για την επίσκεψη της στο ελληνικό Κοινοβούλιο της χάρισε ένα μεταξωτό μαντήλι για την ίδια, αλλά και μία γραβάτα με μικρούς τσολιάδες για τον γιό της.

Διακοπή κυκλοφορίας στη Γραμμή 3 του Μετρό λόγω προβλήματος στην ηλεκτροδότησηΣήμερα 17:54 | Ειδήσεις

H κυκλοφορία διεξάγεται προσωρινά στο τμήμα Δημοτικό Θέατρο - Εθνική Άμυνα.

Θεσσαλονίκη: Έκλεισαν και πάλι το ρεύμα προς την πόλη οι αγρότες στα διόδια των ΜαλγάρωνΣήμερα 18:54 | Ειδήσεις

Το ρεύμα προς Αθήνα παραμένει κλειστό από την 1/12 στις 12 το μεσημέρι.

Κακοκαιρία: Σε κατάσταση κινητοποίησης «RED CODE» εννιά ΠεριφέρειεςΣήμερα 17:20 | Ειδήσεις

Την Παρασκευή τα φαινόμενα θα είναι κατά διαστήματα ιδιαιτέρως ισχυρά και δυνητικά επικίνδυνα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κύπελλο Ελλάδας: Τιτανομαχία στο Χαριλάου - Τα κρίσιμα ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής 19:14Θεσσαλονίκη: Έκλεισαν και πάλι το ρεύμα προς την πόλη οι αγρότες στα διόδια των Μαλγάρων19:04Ηράκλειο: Συνελήφθη ζευγάρι μετά από καταγγελία ότι κακοποιούσαν τα οχτώ ανήλικα παιδιά τους18:50Χωρίς ταξί η Αθήνα μέχρι την Παρασκευή: Παρατείνεται η απεργία18:36Κακοκαιρία: Σε κατάσταση κινητοποίησης «RED CODE» εννιά Περιφέρειες18:22Φωτιά σε εστιατόριο στο Νέο Κόσμο18:08Διακοπή κυκλοφορίας στη Γραμμή 3 του Μετρό λόγω προβλήματος στην ηλεκτροδότηση17:54Επίσκεψη της Γκίλφοϊλ στη Βουλή – Συναντήθηκε με τον Νικήτα Κακλαμάνη (εικόνες)17:49"Αποκαλύψεις": Όσα δήλωσε μέσα από τις φυλακές ο γιός του θύματος που καταδικάστηκε σε ισόβια για τη δολοφονία του πατέρα του17:35Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)17:21Χατζηδάκης - Γκίλφοϊλ: Στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων ετών οι σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ 17:07Ο Κωνσταντίνος Αργυρός... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου16:53Τρίκαλα: Μπλόκο από τους αγρότες στα διόδια του Λόγγου στον Ε65 – Ποιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν16:39Ευρωπαίοι "γίγαντες" κάνουν...σειρά για τον Χρήστο Μουζακίτη16:25Χαλκιδική: Στον κόμβο της Τρίγλιας συγκεντρώνονται αγρότες και κτηνοτρόφοι16:11Απεργία ταξί: Ένταση έξω από το υπουργείο Μεταφορών (εικόνες)15:57Χονγκ Κονγκ: Στους 159 οι νεκροί από τη μεγάλη πυρκαγιά στους ουρανοξύστες15:43Σέρρες: Κλούβα των ΜΑΤ εμβόλισε τρακτέρ - Αγρότης κινδύνευσε να παρασυρθεί (βίντεο)15:29"Νύχτα Αποκαλύψεων" με τον Πέτρο Κουσουλό, απόψε στις 24:00 στον ΑΝΤ115:15Μπλόκα αγροτών: Άνοιξε το τελωνείο Ευζώνων – Έληξε ο συμβολικός αποκλεισμός στη Χαλκηδόνα15:01
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο