LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 06 Μαρτίου 2020 12:27 | Ανανέωση: 11 Μαρτίου 2020 22:07

“The Met: Live in HD”: έρχεται “Ο Ιπτάμενος Ολλανδός” (εικόνες)

Μετατροπές στο πρόγραμμα προβολής της μεγαλειώδους παραγωγής για το αριστούργημα του Βάγκνερ, επέφεραν οι απαγορεύσεις, λόγω του κορονοϊού.

THE MET - Ο ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ

Νεότερη ενημέρωση, Παρασκευή, 13/3/2020, 11:00:

Με ανακοίνωση της, η Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης, στο πλαίσιο της λήψης μέτρων για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού ανακοίνωσε την αναβολή των δραστηριοτήτων της μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020, περιλαμβανομένης της παράστασης "Ο Ιπτάμενος Ολλανδός" .

Μετά και την αναστολή λειτουργίας των θεάτρων και των κινηματογράφων στην Ελλάδα, για 14 ημέρες, με απόφαση της Κυβέρησης, σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην σελίδα της στο Facebook, η @MetInGreece, αναφέρεται "στα πλαίσια της γενικότερης κατάστασης με την λήψη μέτρων κατά του κορονοϊού, η Metropolitan Opera ανακοίνωσε την αναβολή των παραστάσεων της έως και την 31η Μαρτίου 2020. Κατά συνέπεια, οι προγραμματισμένες παραστάσεις του "Ιπτάμενου Ολλανδού" σε αίθουσες σε όλη την Ελλάδα αναβάλλονται. Πληροφορίες για τις επιστροφές των προαγορασμένων εισιτηρίων θα δίνονται στα ταμεία των αιθουσών. Περισσότερες πληροφορίες στο www.metingreece.com".


Στις 11 Μαρτίου, ο Ant1news.gr έγραφε: 

Το βραβευμένο πρόγραμμα “The Met: Live in HD” της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης, μετά την πρεμιέρα της όπερας «ΑΓΡΙΠΠΙΝΑ» συνεχίζει τις προβολές του με το αριστούργημα του Βάγκνερ «Ο ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ», το Σάββατο 14 Μαρτίου στις 18:55.

Ο Francois Girard, μετά τη μυστηριακή και αιματοβαμμένη εκδοχή του Πάρσιφαλ, που υπήρξε μια από τις πιο έντονα ανθρωποκεντρικές παραστάσεις της Met τα τελευταία χρόνια, επιστρέφει με ένα ακόμη αριστούργημα του Βάγκνερ, τον «Ιπτάμενο Ολλανδό», σε διεύθυνση του Valery Gergiev.

Για πρώτη φορά στη Met, ο Evgeny Nikitin αποδίδει τον ρόλο του μυστηριώδους Ολλανδού που είναι καταδικασμένος να τριγυρνά αιώνια στα πέλαγα. Η Anja Kampe, είναι η πιστή Σέντα, που η αγάπη της μπορεί να λύσει το ξόρκι. Το πάθος της Σέντα για το πορτραίτο του θρυλικού καπετάνιου μετατρέπει τη σκηνή της Met σε μια τεράστια ελαιογραφία. Ο Franz-Josef Selig ερμηνεύει τον πατέρα της Σέντα, τον Ντάλαντ. Ο Sergey Skorokhodov έχει τον ρόλο του κυνηγού Έρικ, ο David Portillo τραγουδάει τον τιμονιέρη και η Mihoko Fujimura τη νταντά της Σέντα, τη Μαίρη.

Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» είναι συμπαραγωγή της Met με την L’Opera de Quebec και την Dutch National Opera του Άμστερνταμ.

THE MET - Ο ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ

Η προβολή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Μαρτίου στις 18:55 και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, την ίδια ημέρα, στις 19:55.

Η προβολή στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαρτίου στις 20:00.

Δείτε την παράσταση «O ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ» σε Ελλάδα και Κύπρο, σε μια από τις 10 παρακάτω αίθουσες, με την υποστήριξη του Ομίλου ANTENNA:

  1. Aθήνα: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (15/3/20 στις 18:55)
  2. Θεσσαλονίκη: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (15/3/20 στις 19:55)
  3. Χανιά: Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ)
  4. Ηράκλειο: Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου (22/3/20 στις 20:00)
  5. Σύρος: Θέατρο Απόλλων
  6. Αλεξανδρούπολη: Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης
  7. Αγρίνιο: Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου 
  8. Λάρνακα - Κύπρος: Κ-CINEPLEX Cinemas
  9. Λευκωσία – Κύπρος: Κ-CINEPLEX Cinemas 
  10. Πάφος – Κύπρος: Κ-CINEPLEX Cinemas 

Η παράσταση διαρκεί 2 ώρες και 15 λεπτά και μεταδίδεται με Ελληνικούς και Αγγλικούς υπότιτλους.

Η προπώληση εισιτήριων για τις παραστάσεις έχει ξεκινήσει σε όλες τις αίθουσες.

THE MET - Ο ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ

THE MET - Ο ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ

THE MET - Ο ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ

Βασικός υποστηρικτής του προγράμματος της Μet, από την πρώτη σεζόν του στην Ελλάδα το 2011, είναι η εταιρεία MYTILINEOS.

Το πρόγραμμα προβολών των μεγαλοπρεπών παραστάσεων της Met στην Ελλάδα υποστηρίζει η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μεταδόσεων, το δίκτυο αιθουσών και τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων επισκεφθείτε το www.metingreece.com , αλλά και την σελίδα στο facebook @metingreece. 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Δεν γίνεται η Βουλή να μετατρέπεται σε αρένα του μποξ (εικόνες)Χθες 20:44 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας.

Φλώρος: Έχασα την ψυχραιμία μου και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο έξω από την αίθουσα...Χθες 16:33 | Ειδήσεις

"Επειδή όμως έχω μια πολύ σημαντική ιδιότητα αυτή του Έλληνα βουλευτή έπραξα απολύτως λάθος . Δεν αρμόζει αυτή η συμπεριφορά σε Έλληνα βουλευτή" δήλωσε ο κ. Φλώρος

Δολοφονία Λυγγερίδη: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες και οι διάλογοι (βίντεο)Χθες 18:18 | Ειδήσεις

Τι κατέθεσαν μάρτυρες που τέθηκαν υπό προστασία για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη. Διάλογοι, βίντεο και καταθέσεις στο μικροσκόπιο των αρχών.

Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: “πεδία μάχης” με σφοδρές συγκρούσεις (βίντεο)Χθες 21:13 | Ειδήσεις

Από το Λος Άντζελες στη Νέα Υόρκη, από το Όστιν στη Βοστόνη, στο Σικάγο και την Ατλάντα, το κίνημα των φιλοπαλαιστινίων Αμερικανών φοιτητών γιγαντώνεται ώρα με την ώρα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
JukeBooks: Αudiobook για το Ειδικό Σχολείο Τυφλών Καλλιθέας23:59Λάρισα: Άνδρας άρχισε να ξεγυμνώνεται στη μέση της πλατείας 23:46Παναθηναϊκός - Μακάμπι: πράσινη νίκη με υπογραφή Σλούκα (εικόνες)23:32Φορολογικές δηλώσεις - myaade: Άνοιξε η πλατφόρμα23:19Μητροπολίτης Ιερώνυμος: Σκόραρε από την άσπρη βούλα…23:05Τουρκία – Ε.Ε: Δυσαρέσκεια από την Άγκυρα – Δεν πάει στις Βρυξέλες ο Φιντάν22:52Λαμία: Επεισοδιακή εκδρομή Δημοτικού - Τον “έστειλε” στο νοσοκομείο 22:39Ενδοοικογενειακή βία - Ηράκλειο: Την ξυλοκόπησε ο ίδιος της ο πατέρας22:25Καϊλή: Βολές κατά ΠΑΣΟΚ και ΕΕ - “Θα μετακομίσω στην Ιταλία”22:12Αυχένας και μέση: Νευροδιέγερση για την αντιμετώπιση χρόνιου πόνου21:58Σημεία για rapid test την Παρασκευή σε 176 σημεία21:52Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: “πεδία μάχης” με σφοδρές συγκρούσεις (βίντεο)21:45Τέμπη - Κασσελάκης για Φλέσσα: Η ντροπή φτάνει στα άκρα... (βίντεο)21:31Επιθεώρηση εργασίας: Πρόστιμα και “μπλόκο” σε οικοδομές και εργοτάξια 21:18ΗΣΑΠ: Ακινητοποιήθηκαν συρμοί - Νεαροί μπήκαν στις γραμμές21:04Μητσοτάκης: Δεν γίνεται η Βουλή να μετατρέπεται σε αρένα του μποξ (εικόνες)20:51Τροχαίο στη Βουλή – Ιάσονας: Ενοχή του οδηγού πρότεινε ο εισαγγελέας 20:38Χανιά: Πτώσεις δέντρων από τους ισχυρούς ανέμους20:25Μέση Ανατολή: Διεθνής έκκληση για απελευθέρωση ομήρων - Η απάντηση της Χαμάς20:11Δολοφονία Λυγγερίδη: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες και οι διάλογοι (βίντεο)19:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο