LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΤεχνολογίαΔημοσίευση: 06 Μαρτίου 2020 09:05

Κορονοϊός: Amazon, Microsoft, Google και Facebook συνιστούν δουλειά από το σπίτι

Όλο και περισσότερες εταιρείες συνιστούν πλέον στους εργαζόμενούς τους να εργάζονται από το σπίτι, λόγω του φόβου για αύξηση των κρουσμάτων.

facebook - twitter

Οι εταιρείες Amazon, Microsoft, Google και Facebook συνιστούν πλέον στους εργαζόμενούς τους στην πολιτεία Ουάσινγκτον των ΗΠΑ να εργάζονται από το σπίτι, αν αυτό είναι δυνατό, καθώς πολλοί είναι αυτοί που έχουν μολυνθεί από τον νέο κορονοϊό στη χώρα.

«Συνιστούμε στους εργαζόμενούς μας, που μπορούν να εργάζονται από το σπίτι τους, να το κάνουν έως τις 25 Μαρτίου», ανέφερε ο Κερτ ΝτελΜπίνι εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Microsoft σε ανακοίνωσή του την Τετάρτη. «Τα μέτρα αυτά θα εγγυηθούν την ασφάλειά μας και θα καταστήσουν επίσης τα γραφεία μας πιο ασφαλή για όσους πρέπει να βρίσκονται εκεί».

Η Amazon που διαθέτει περισσότερους από 50.000 εργαζόμενους στο Σιάτλ και την πόλη Μπέλβιου έκανε τις ίδιες συστάσεις προς τους εργαζόμενούς τους «μέχρι το τέλος του μήνα», επεσήμανε εκπρόσωπος της κολοσσού του διαδικτυακού εμπορίου. Η Google επίσης κάλεσε τους εργαζόμενούς της στην πολιτεία Ουάσινγκτον να εργάζονται από το σπίτι τους.

Στο Σαν Φρανσίσκο η Lyft, μια πλατφόρμα παροχής υπηρεσιών μεταφοράς προσώπων, ζήτησε από τους υπαλλήλους της να επιστρέψουν στα σπίτια τους αφού ενημερώθηκε ότι ένας εξ αυτών είχε έρθει σε επαφή με ένα πρόσωπο που είχε μολυνθεί από τον νέο κορονοϊό.

Ο εν λόγω υπάλληλος δεν παρουσιάζει συμπτώματα, όμως «ενεργούμε βάσει των συστάσεων του CDC (Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών) και για προληπτικούς λόγους ζητάμε από τους εργαζόμενούς μας στο Σαν Φρανσίσκο να εργαστούν από το σπίτι τους για το υπόλοιπο της εβδομάδας», ανακοίνωσε η εταιρεία.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Η κακοκαιρία “Daniel” θα στοιχίσει στην πολιτεία περισσότερα από 3 δις ευρώΣήμερα 21:47 | Ειδήσεις

Η ομιλία του Πρωθυπουργού, σε εκδήλωση της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, για την αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών της Θεσσαλίας.

Κρις Ράιτ στον ΑΝΤ1: Η Ελλάδα “μαγνήτης” για επενδύσειςΣήμερα 18:03 | Ειδήσεις

O Αμερικανός Υπουργός Ενέργειας, υπογράμμισε, ότι οι πρόσφατες ενεργειακές συμφωνίες, θα αποτελέσουν την αφετηρία για την μείωση των τιμών της ενέργειας.

Όμιλος ANTENNA: Δείπνο προς τιμήν των υπουργών των ΗΠΑ παρέθεσε ο Θοδωρής ΚυριακούΣήμερα 20:03 | Ειδήσεις

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή περισσότερων από 80 ηγετικών προσωπικοτήτων από τον πολιτικό και επιχειρηματικό χώρο των ΗΠΑ και της Ευρώπης.

Λένορμαν: Σύγκρουση τρένου με μοτοσικλέταΣήμερα 22:09 | Ειδήσεις

Ο οδηγός της μηχανής παραβίασε τη σήμανση στη φυλασσόμενη διάβαση και μετά τη σύγκρουση τράπηκε σε φυγή.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λένορμαν: Σύγκρουση τρένου με μοτοσικλέτα22:18Μητσοτάκης: Η κακοκαιρία “Daniel” θα στοιχίσει στην πολιτεία περισσότερα από 3 δις ευρώ22:04Αττική: Εξαρθρώθηκε συμμορία που διακινούσε ναρκωτικά – Τρεις συλλήψεις21:51Αυτός είναι ο πιο ακριβός αθλητικός σύλλογος στον κόσμο21:37Απολογείται το BBC: Ο Τραμπ ζητάει την αποκατάσταση της αλήθειας 21:23Τι καιρό θα κάνει την Τρίτη21:09Όμιλος ANTENNA: Δείπνο προς τιμήν των υπουργών των ΗΠΑ παρέθεσε ο Θοδωρής Κυριακού20:56Τάσος Τέλλογλου - Πολεοδομία: Ζήτησαν "γρηγορόσημο" 50.000 ευρώ από το ΤΕΕ20:42ΠΑΟΚ: Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας υπέστη θλάση - Πότε αναμένεται η επιστροφή του20:28Λιονέλ Μέσι: Ο θρύλος της Μπαρτσελόνα επέστρεψε στο Καμπ Νου (Εικόνες)20:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου20:00ΗΠΑ: Έξι νεκροί από αμερικανικό πλήγμα κατά πλεούμενων που φέρονται να μετέφεραν ναρκωτικά19:47Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έπρεπε να κερδίσουμε το σημερινό ματς, αύριο έχουμε ένα άλλο - Πικρή ήττα για τους Μιλγουόκι Μπακς19:33Κρις Ράιτ στον ΑΝΤ1: Η Ελλάδα “μαγνήτης” για επενδύσεις19:19ΔΝΤ: Προβλέπει έκρηξη του δημόσιου χρέους στην Ευρώπη έως το 204019:05Κύπρος: Ένταση στην ουδέτερη ζώνη — Παρέμβαση του ΟΗΕ18:51Στουρνάρας: Είχα ενημερώσει τον Τσίπρα για το κόστος της διαπραγμάτευσης του 201518:37Ινδία: Έκρηξη στο Κόκκινο Φρούριο του Νέου Δελχί - Αναφορές για τουλάχιστον 8 νεκρούς18:24Πάτρα - κακοκαιρία: Ζημιές από πτώσεις δέντρων (εικόνες)18:10Δολοφονία Μένη Κουμανταρέα: Ισόβια και πάλι στους δύο δράστες - Δεν αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά17:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο