LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 05 Μαρτίου 2020 16:27

Ο Μπερλουσκόνι χώρισε την 34χρονη σύντροφο του για... μια μικρότερη!

Ο "Καβαλιέρε" των θρυλικών "μπούνγκα-μπούνγκα" δεν δείχνει να το... βάζει κάτω. Ποια ειναι η νέα αγαπημένη του.

AP - Σίλβιο Μπερλουσκόνι - Φραντσέσκα Πασκάλε

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι χώρισε επίσημα από τη σύντροφό του για χάρη μιας γυναίκας 54 χρόνια νεώτερής του.

Ο 83χρονος δισεκατομμυριούχος εγκατέλειψε την 34χρονη Φραντσέσκα Πασκάλε έπειτα από 12 χρόνια κοινής ζωής, όμως «παραμένουν φίλοι», όπως διευκρίνισε το πολιτικό κόμμα του, το Φόρτσα Ιτάλια, σε ανακοίνωση που έδωσε χθες, Τετάρτη, στη δημοσιότητα, την ώρα που η Ιταλία αντιμετωπίζει μια επιδημία του νέου κοροναϊού η οποία έχει ήδη στοιχίσει τη ζωή σε 107 ανθρώπους.

Η Φραντσέσκα Πασκάλε, η οποία είχε εξομολογηθεί κάποτε σε συνέντευξή της πως ζητάει κάθε μέρα από τον Μπερλουσκόνι να την παντρευτεί, φαίνεται ότι αιφνιδιάσθηκε και έκανε γνωστή την «έκπληξή» της, σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica.

«Θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου. Του εύχομαι όλη την ευτυχία του κόσμου και ελπίζω ότι θα βρει κάποιον να τον φροντίζει όπως έκανα εγώ», είπε η νεαρή γυναίκα, η οποία είχε πέσει στην αντίληψη του Μπερλουσκόνι όταν είχε ιδρύσει γι' αυτόν μια λέσχη θαυμαστών.

AP - Σίλβιο Μπερλουσκόνι - Φραντσέσκα Πασκάλε

AP - Φραντσέσκα Πασκάλε

Παντρεμένος ήδη δύο φορές, ο Μπερλουσκόνι φέρεται ότι υπέκυψε στα θέλγητρα ενός 30χρονου μανεκέν, της Μάρτα Φασίνα, η οποία είναι βουλευτής του κόμματός του.

Οι λαϊκές εφημερίδες αναφέρθηκαν στη νέα σχέση του, κάνοντας την Φραντσέσκα Πασκάλε να δηλώσει στο περιοδικό Novella 2000 πως η νεαρή βουλευτής αντίζηλός της κοιμάται στο σπίτι του Μπερλουσκόνι απλώς και μόνο για να είναι άμεσα διαθέσιμη για συνεδριάσεις εργασίας.

Η Φραντέσκα Πασκάλε κατοικεί σε μια βίλα που της αγόρασε ο πρώην εραστής της όχι μακριά από την πολυτελή δική του βίλα στο Άρκορε, κοντά στο Μιλάνο.

Ο νέος έρωτας του Μπερλουσκόνι δημοσιοποιήθηκε με τη δημοσίευση φωτογραφιών από παπαράτσι που δείχνουν τον πρώην πρωθυπουργό και την κατάκτησή του να αναχωρούν από ξενοδοχείο στην Ελβετία, συνοδευόμενοι από σκύλους που ανήκουν στον Μπερλουσκόνι και στην Φραντσέσκα Πασκάλε.

Μάρτα Φασίνα

Μάρτα Φασίνα

«Με διασκεδάζει να βλέπω ένα μέλος του κοινοβουλίου να βγάζει βόλτα τον σκύλο μου. Όμως αυτό δεν με ενοχλεί», σχολίασε με οξύτητα η Φραντσέσκα Πασκάλε.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι κυριάρχησε στην ιταλική πολιτική επί δύο δεκαετίες παρά τα σεξουαλικά σκάνδαλα και τις δίκες που έλαβαν χώρα στη διάρκεια της σταδιοδρομίας του.

Το 2013, αυτός ο πρώην τραγουδιστής, που ξεκίνησε ως ανιματέρ σε κρουαζιερόπλοια πριν γίνει μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης, είχε καταδικασθεί σε κάθειρξη 7 ετών για σεξουαλικές σχέσεις επ' αμοιβή με μια 17χρονη, την Ρούμπι. Η ποινή του στη συνέχεια ακυρώθηκε σε δεύτερο βαθμό.

Αυτή τη στιγμή διώκεται επειδή εξαγόρασε τη σιωπή νεαρών γυναικών που είχαν συμμετάσχει σε βραδιές που εξελίχθηκαν σε όργια, τα περιβόητα «μπούνγκα μπούνγκα».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣτα 8,5 λεπτά η kWh , μέσω εφαρμογής η επιστροφή του ΕΦΚ στην αντλία - Όλα τα μέτρα υπέρ των αγροτώνΣήμερα 14:00 | Ειδήσεις

Τo τελικό πακέτο μέτρων για την στήριξη του αγροτικού κόσμου ανακοινώνει σήμερα η κυβέρνηση, σε μία προσπάθεια να εκτονωθεί η κρίση στο αγροτικό μέτωπο. Όλα τα μέτρα στήριξης που ανακοινώθηκαν.

Νέα παρέμβαση Αρείου Πάγου για αγρότες: Να εφαρμοστεί άμεσα η παραγγελία για τα μπλόκαΣήμερα 14:19 | Ειδήσεις

Συγκεκριμένα, ο κ. Τζαβέλλας ζητεί από τους εισαγγελείς την άμεση παρέμβασή τους με σκοπό την διακρίβωση αδικημάτων «σε δημόσιες, εθνικές και μη, οδούς και της συνεχιζόμενης κατάληψης, με οποιοδήποτε μέσο και για οποιονδήποτε λόγο ...».

ΗΠΑ-Βενεζουέλα: Η Ουάσινγκτον συνέλαβε ρωσικό δεξαμενόπλοιο στον βόρειο ΑτλαντικόΣήμερα 16:40 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει η αμερικανική στρατιωτική διοίκηση για την Ευρώπη;

Η πρώτη δήλωση Φαραντούρη μετά την διαγραφή: Η έδρα μου ανήκει στον κόσμο που με τίμησε με την ψήφο τουΣήμερα 15:02 | Ειδήσεις

Τι είπε ο ευρωβουλευτής λίγη ώρα μετά την διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης επενδύει στην πόλωση, χωρίς διάθεση να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της παραγωγής17:14Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων17:00ΗΠΑ-Βενεζουέλα: Η Ουάσινγκτον συνέλαβε ρωσικό δεξαμενόπλοιο στον βόρειο Ατλαντικό16:46Γερμανία: Πτερύγιο ανεμογεννήτριας κινδυνεύει να αποκολληθεί 16:32Ουκρανία-ΗΠΑ: Ο Ζελένσκι ελπίζει να συναντηθεί σύντομα με τον Τραμπ16:18Στο Βατικανό οι καρδινάλιοι όλου του κόσμου μετά από πρόσκληση του Πάπα Λέοντα16:04NASA: Νέος τύπος ουράνιου αντικειμένου αποκαλύπτεται – Το μυστηριώδες “Cloud-9”15:49Η πρώτη δήλωση Φαραντούρη μετά την διαγραφή: Η έδρα μου ανήκει στον κόσμο που με τίμησε με την ψήφο του15:35ΗΠΑ: Απόπειρα σύλληψης πετρελαιοφόρου που συνδέεται με τη Βενεζουέλα - Στην περιοχή βρίσκονται ρώσικα πολεμικά σκάφη15:22Στα 8,5 λεπτά η kWh , μέσω εφαρμογής η επιστροφή του ΕΦΚ στην αντλία - Όλα τα μέτρα υπέρ των αγροτών15:07Παναθηναϊκός: Αποδεσμεύτηκε ο Φίλιπ Μαξ14:52Χατζηδάκης: Οι πραγματικοί παραγωγοί θα βγουν κερδισμένοι γιατί τα ίδια κονδύλια θα κατανέμονται με δικαιότερο τρόπο14:38Νέα παρέμβαση Αρείου Πάγου για αγρότες: Να εφαρμοστεί άμεσα η παραγγελία για τα μπλόκα14:24ΣΥΡΙΖΑ: Διαγραφή Φαραντούρη με απόφαση Φάμελλου14:10Μπριζίτ Μπαρντό: Από καρκίνο πέθανε η θρυλική "Μπε Μπε" - Θλίψη στην κηδεία της (εικόνες)13:58Μάρκο Ρούμπιο: Το πρόσωπο της πολιτικής Τραμπ στη Βενεζουέλα13:44Σοβαρό τροχαίο στον Κηφισό: Αστικό λεωφορείο παρέσυρε πεζή στην είσοδο των ΚΤΕΛ (εικόνες)13:30Αχαΐα: ΙΧ καρφώθηκε σε προστατευτικά κιγκλιδώματα - Στο νοσοκομείο ο οδηγός13:16Αστυνομικός Βουλής: Διακοπή στη δίκη για την υπόθεση κακοποίησης σε βάρος των ανήλικων παιδιών του13:02Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ - Οι περιοχές που είναι στο "κόκκινο"12:47
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο