LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 27 Φεβρουαρίου 2020 07:46 | Ανανέωση: 27 Φεβρουαρίου 2020 07:43

Σάλος με βίντεο του Μουτζούρη – για “χυδαιότητες” μιλά η κυβέρνηση (βίντεο)

Ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου ακούγεται χρησιμοποιεί βαριές εκφράσεις και χειρονομίες για τον Πρωθυπουργό. Τι λέει ο ίδιος στον ΑΝΤ1. "Πυρά" απο τον Στέλιο Πέτσα.

Κ. Μουτζούρης - Κυρ. Μητσοτάκης

Σάλος έχει προκληθεί με ένα βίντεο που δείχνει τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη να συνομιλεί με στέλεχος της κυβέρνησης στο τηλέφωνο και να χρησιμοποιεί προκλητικές εκφράσεις κατά του πρωθυπουργού και των ΜΑΤ που βρίσκονται στα νησιά για τη δημιουργία κλειστών δομών.

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου ακούγεται να χαρακτηρίζει «μισθοφόρους του Ερντογάν» τα ΜΑΤ που έσπευσαν στα νησιά.

«Διαβάζω σε σάιτ, ότι είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός με τον Μουτζούρη. Ε, λοιπόν κι εγώ σου λέω "να" (σημ: στο σημείο αυτό ο κ. Μουτζούρης κάνει και χειρονομία, δείχνοντας προς τα γεννητικά του όργανα) κι αν είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός μαζί μου. Και τι έγινε;» ακούγεται να λέει ο κ. Μουτζούρης.

Πρόσθεσε δε: «Με κάλεσε αύριο, εγώ δεν έρχομαι αύριο. Τι θα μου κάνει; Θα με κλείσει φυλακή; Ας με κλείσει…».

Κυβερνητικά στελέχη έκαναν λόγο στο βίντεο που δημοσιοποιήθηκε στα Μέσα Ενημέρωσης και σχολίαζαν: «Μετά από αυτή τη χυδαία συμπεριφορά δεν έχουμε να πούμε κάτι με τον κ. Μουτζούρη. Θα συνομιλήσουμε με τους υπόλοιπους αυτοδιοικητικούς. Είναι κρίμα για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου να είναι σε αυτή την δύσκολη συγκυρία περιφερειάρχης ο κ. Μουτζούρης».

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στον ΣΚΑΙ είπε «ο κ. Μουτζούρης αποτελεί μια κατηγορία από μόνος του. Όταν θέλουμε, στο μέλλον, να αποδώσουμε σε κάποιον χαρακτηριστικά που συμπυκνώνουν μαζί τη γραφικότητα, την επικινδυνότητα και γενικότερα τα χειρότερα χαρακτηριστικά, θα λέμε από εδώ και πέρα «ο Μουτζούρης». Καμία συζήτηση με τον κ. Μουτζούρη. Τι να την κάνουμε τη συγγνώμη; Όποια συγγνώμη και να ακουστεί τώρα από τον κ. Μουτζούρη θα είναι υποκριτική. Ένας τακτικισμός. Δεν γίνεται δεκτή καμία συγγνώμη. Δεν γίνεται καμία συζήτηση με τον κ. Μουτζούρη. Ο κ. Μουτζούρης έχει τεράστιες ευθύνες για την κατάσταση που δημιουργήθηκε. Και αυτές τις ευθύνες θα τις δούμε. Όλες τις ευθύνες που αφορούν το αξίωμά του. Δεν είναι πλάκα ένας Περιφερειάρχης να κάνει όλα αυτά. Έχει σοβαρές ευθύνες και θα αποδοθούν».

Μουτζούρης: υπερβολική η χειρονομία και όσα είπα για τον Πρωθυπουργό, αλλά...

«Ήταν μια ιδιωτική συνομιλία, μακράν του πλήθους. Βρίσκομαι σε ένα στρατόπεδο όπου είχαν καταφύγει τα ΜΑΤ και τα πολιορκούσαν οι κάτοικοι και επειδή το ήθελα, αλλά και μου το ζήτησε και η Κυβέρνηση, ήμουν εκεί για να προστατεύσω τους αστυνομικούς, καθώς πριν από λίγο είχε γίνει και η επίθεση στα ΜΑΤ στην Χίο», είπε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, σχετικά με τα όσα είπε και τις χειρονομίες του αναφορικά με τον Πρωθυπουργό.

Όπως σημείωσε, «πρέπει να καταλάβετε ότι ήταν μια ιδιωτική συνομιλία και σε μια ιδιωτική συνομιλία, όλοι μας λέμε υπερβολικές λέξεις. Είχα καταπιεί ένα ολόκληρο καπνογόνο που είχε πέσει μπροστά μου, είχα σκισμένο το παντελόνι μου, πρέπει να γίνει αντιληπτή η στιγμή, ήμουν απομονωμένος», προσέθεσε ο κ. Μουτζούρης.

Σχολιάζοντας τα «πυρά» του Στέλιου Πέτσα και της Κυβέρνησης, η οποία αρνήθηκε την συμμετοχή του κ. Μουτζούρη στον προγραμματισμένο για το απόγευμα διάλογο του Πρωθυπουργού με τους αιρετούς του Βορείου Αιγαίου, ο κ. Μουτζούρης είπε ότι «μάλλον ενοχλεί ότι ήμουν ανεξάρτητος υποψήφιος και όχι υποψήφιος που υπέδειξαν εκείνοι», ενώ αναφορικά με τις κυβερνητικές επικρίσεις ότι υπάρχουν και δικές του ευθύνες για την κατάσταση στην Λέσβο απάντησε «Αυτή η κατάσταση διαμορφώνεται εδώ και πέντε χρόνια. Εγώ έλεγα πάντα, σε όλες τις τοποθετήσεις μου, ότι πρέπει να επικρατεί ηρεμία και συνεννόηση».

«Χαίρομαι που υποχωρεί η Κυβέρνηση, φεύγουν τα ΜΑΤ και επιχειρείται εκτόνωση της κατάστασης», σημείωσε ο κ. Μουτζούρης, από το λιμάνι  της Μυτιλήνης, από όπου εκείνη την ώρα αποχωρούσε μέρος των αστυνομικών δυνάμεων που είχαν μεταβεί εκτάκτως στο νησί τις προηγούμενες ημέρες.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣύνοδος Κορυφής - Μέση Ανατολή: Εκκλήσεις για να μην κλιμακωθεί η κρίσηΣήμερα 09:45 | Ειδήσεις

Φόβους για επέκταση της κρίσης με επίκεντρο την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ εξέφρασαν οι "27" ηγέτες της ΕΕ. Τι ζήτησαν από όλες τις πλευρές.

Άγιοι Ανάργυροι - Γυναικοκτονία: Το τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση από αξιωματικό της Ασφάλειας (ντοκουμέντο)Σήμερα 11:47 | Ειδήσεις

Οργή προκαλεί η απάθεια και η "χαλαρότητα" στον διάλογο των αστυνομικών, όπως ακούγεται στο ντοκουμέντο της εκπομπής του ΑΝΤ1 "Το πρωινό".

“Το Πρωινό” - Κασσελάκης: ο Αυτιάς, οι “ακροδεξιοί διάσημοι” και το “θαύμα” στην βάπτιση του (βίντεο)Σήμερα 10:35 | Ειδήσεις

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε με βαριές εκφράσεις στον Γιώργο Αυτιά. Τι είπε για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, την Ομογένεια, τον γάμο του και τις αναφορές στον άγιο Ιάκωβο Τσαλίκη που προκάλεσαν αίσθηση.


 

Ενδοοικογενειακή βία: Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μετά την επίθεση από τον σύζυγο τηςΣήμερα 10:05 | Ειδήσεις

Οι γιατροί του νοσοκομείου, όπου διακομίστηκε η γυναίκα, ενημέρωσαν την Αστυνομία και άμεσα έλαβε γνώση η Δικαιοσύνη, που ανέλαβε δράση.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πάσχα - Δήμος Αθηναίων: δωρεάν δράσεις για παιδιά και μεγάλους16:20Μαρινάκης: Τα θαλάσσια πάρκα δεν αφορούν κυριαρχικά δικαιώματα (βίντεο)14:04Γεωργούλης στο “Πρωινό”: Είμαι αθώος, το δικαστήριο θα με δικαιώσει (βίντεο)13:50ΔΥΠΑ: Πότε καταβάλλει επίδομα ανεργίας και δώρο Πάσχα13:36Ηλεία: Διαρρήκτης μπουκάρει σε βενζινάδικο με βαν (βίντεο)13:22Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι13:08Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Το απρόσμενο καραδοκεί την Πέμπτη (βίντεο)12:54Ανδρουλάκης για Κασσελάκη: Στην βάπτισή μου σχηματίστηκε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ12:40Ευρωεκλογές - Μητσοτάκης: Συνάντηση με Μέτσολα και Τουσκ (εικόνες)12:27ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Αναδείχθηκε Great Place to Work για 3η συνεχή χρονιά12:12Άγιοι Ανάργυροι - Γυναικοκτονία: Το τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση από αξιωματικό της Ασφάλειας (ντοκουμέντο)11:59Formula 1: Το GP Σαγκάης αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+11:46Καύσιμα: Πασχαλινή έξοδος με αμόλυβδη στα 2 ευρώ και πάνω (βίντεο)11:33“Καλάθι των νονών”: Πότε κάνει πρεμιέρα 11:19“Το Πρωινό” - Κασσελάκης: ο Αυτιάς, οι “ακροδεξιοί διάσημοι” και το “θαύμα” στην βάπτιση του (βίντεο)11:05Αχαΐα – Καταγγελία: 7χρονος ξυλοκόπησε άγρια 8χρονο και ανέβασε το βίντεο στο TikTok10:52“Το Πρωινό” - Παπανώτας: Αυτό που παρουσιάστηκε είναι κοπτοραπτική (βίντεο)10:38Ενδοοικογενειακή βία: Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μετά την επίθεση από τον σύζυγο της 10:25“The 2night Show” – Foxy Lee: Η Φιλοσοφική, το metal και η αγάπη για την καλή μουσική (βίντεο)10:11Άλμπερτ Αϊνστάιν: Ο θεμελιωτής της Θεωρίας της Σχετικότητας09:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο