LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 26 Φεβρουαρίου 2020 12:43

Κώστας Βουτσάς: Στη δημοσιότητα για πρώτη φορά ιδιόχειρο σημείωμά του

Ένα σημείωμα που είχε αφήσει στο θίασο με τον οποίο έπαιξε τον περασμένο χειμώνα δόθηκε στη δημοσιότητα για πρώτη φορά και συγκινεί.

Κώστας Βουτσάς

Θλίψη στο πανελλήνιο και ακόμα περισσότερο στον καλλιτεχνικό χώρο όπου ανήκε, σκόρπισε ο θάνατος του Κώστα Βουτσά.

Η Ελλάδα θρηνεί τον «αιώνιο έφηβο», με τις ατάκες του οποίου μεγάλωσαν γενιές και γενιές, ενώ ηθοποιοί και συνεργάτες του στον κινηματογράφο και το θέατρο, άνθρωποι που τον έζησαν από κοντά μέσα από τις συνεργασίες τους, βυθίζονται στο δικό τους πένθος, όπως άλλωστε και η οικογένειά του.

Η εταιρεία θεατρικών παραγωγών, με την οποία συνεργάστηκε την περασμένη χειμερινή σεζόν, για την παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο» αποχαιρέτισε τον μεγάλο κωμικό με τα δικά του λόγια, αφού δημοσίευσε σε φωτογραφία στα social media, για πρώτη φορά, ιδιόχειρο σημείωμά του.

«Οι ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ αποχαιρετούν έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες ηθοποιούς του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου. Αισθανόμαστε τυχεροί που συνεργαστήκαμε με τον Κώστα Βουτσά. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Όπως μας έγραψε ο ίδιος σε χειρόγραφη αφιέρωση κατά την περίοδο της συνεργασίας μας «Μπορεί να ξεχάσετε αυτά που σας είπα στην καλλιτεχνική μου παρουσία, δεν θα ξεχάσετε όμως αυτά που σας έκανα να αισθανθείτε…». Καλό ταξίδι Κώστα Βουτσά» , έγραφε χαρακτηριστικά η λεζάντα που την συνόδευε.

Θεατρικές Σκηνές - Κώστας Βουτσάς

Θεατρικές Σκηνές - Κώστας Βουτσάς

 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: Οι προβλέψεις της Πέμπτης και οι ζήλιες (βίντεο)12:51Ακίνητα: Η τροπολογία για το ύψος των κτηρίων12:38Βασίλης Κασσελάκης: Οι Σπαρτιάτες, οι “ευπρόσδεκτες ψήφοι” και η αναδίπλωση12:24Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα (εικόνες)12:11Μεξικό: Πρωταθλήτρια χώρα στην παραγωγή συνθετικών ναρκωτικών11:57Τέμπη: Δεκτή η προσφυγή γονέα κατά εισαγγελικής απόφασης11:44Η Τουρκία φτιάχνει Sky Dome για να καλυφθεί όλη η χώρα11:31Γιάννης Καλλιάνος: Πέθανε ο πατέρας του11:17Τροχαίο: Οδηγός εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο όχημα (εικόνες)11:04Στάθης Φλώρος για Βελόπουλο: Αν δεν του χτύπαγα την πόρτα, θα πούλαγε ακόμα κηραλοιφές10:50Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου10:37Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας10:23Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα10:10Σίφνος: Η “μάχη” πλοίου για να δέσει στο λιμάνι (βίντεο)09:57Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16Ευρωεκλογές - Κόκκαλης: Η Ελλάδα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης κλιματικής ανάγκης09:03Φλώρος: Απολογία για την επίθεση στον Γραμμένο08:49Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του Άντεν08:36
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο