LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 25 Φεβρουαρίου 2020 16:59

#SkipTousDiaxorismous: Νέα καμπάνια Skip με κοινωνικό μήνυμα (εικόνες)

Η εκστρατεία έχει ως κεντρικό σύνθημα "Ας κρατήσουμε τους διαχωρισμούς μόνο για το πλυντήριο!".

Skip - #SkipTousDiaxorismous

«Ας κρατήσουμε τους διαχωρισμούς μόνο για το πλυντήριο», είναι το μήνυμα της νέας καμπάνιας που υπογράφει το Skip, αξιοποιώντας με ιδιαίτερα εμπνευσμένο και ανατρεπτικό τρόπο τον συμβολισμό ρούχων και ανθρώπων.

Το Skip μπαίνει στα σπίτια μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Τα φροντίζει. Τα παρακολουθεί. Κι έτσι κατάλαβε ότι… αυτά τα σπίτια χρόνο με τον χρόνο αλλάζουν. Μετασχηματίζονται. Εξελίσσονται. Προχωρούν σε μια νέα κοινωνία. Με οικογένειες, σχέσεις, χαρακτήρες, εθνότητες, επιλογές που δεν μοιάζουν μεταξύ τους. Γιατί ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός. Γιατί κανείς μας δεν είναι ίδιος με τον άλλο… αλλά όλοι είμαστε το ίδιο ξεχωριστοί και χρειαζόμαστε - αλλά πάνω από όλα αξίζουμε - την ίδια φροντίδα.

Μέσα από τη διαφορετικότητα των ρούχων, το Skip κάνει λόγο για τη διαφορετικότητα των ανθρώπων. Γιατί τα ρούχα λειτουργούν για τον καθένα μας ως τρόπος έκφρασης, δηλώνουν τον χαρακτήρα μας, τα διαφορετικά θέλω μας, τις διαφορετικές προτιμήσεις μας και τα διαφορετικά βιώματά μας.

Μέσα από τη νέα του ταινία, το Skip υπερασπίζεται και αγκαλιάζει το διαφορετικό και καλεί τον κόσμο να κάνει το ίδιο. Οι ήρωες, ένα κοριτσάκι από την Αφρική, ένας Παραολυμπιονίκης, μία κοπέλα με αλφισμό, ένα gay ζευγάρι και μια οικογένεια ευαίσθητης κοινωνικής ομάδας, μας παίρνουν μαζί τους σε στιγμές απλές από την καθημερινότητά τους και μας βάζουν στον δικό τους μοναδικό κόσμο.

Skip - #SkipTousDiaxorismous

Πρόκειται για μία ταινία που ζητά μέσα από μια σύγχρονη, αισιόδοξη ματιά να προσπεράσουμε ό,τι μας χωρίζει σαν κοινωνία και να βάλουμε στην άκρη τις προκαταλήψεις και τα στερεότυπα.

Με hashtag #SkipTousDiaxorismous, το Skip αποκτά ένα κοινωνικό σύνθημα και μας παροτρύνει να κάνουμε Skip τους διαχωρισμούς και να τους κρατήσουμε… μόνο για το πλυντήριο!

Δείτε την ταινία:

ΕΝΟΤΗΤΕΣ Skip
Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν – Μακρόν μετά από σχεδόν 3 χρόνιαΣήμερα 20:10 | Ειδήσεις

Την άμεση κατάπαυση πυρός στην Ουκρανία ζήτησε ο Γάλλος πρόεδρος. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Κρεμλίνου, ο Ρώσος πρόεδρος υπενθύμισε στον Ευρωπαίο ομόλογό του ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία είναι συνέπεια της δυτικής πολιτικής.

Φωτιά στις φυλακές Βόλου: Στο Νοσοκομείο τέσσερα άτομα (εικόνες)Σήμερα 22:03 | Ειδήσεις

Η φωτιά προκάλεσε έντονη κινητοποίηση των αρχών, με τρεις πυροσβεστικές δυνάμεις να σπεύδουν άμεσα στο σημείο, επιχειρώντας να περιορίσουν τη φλόγα και να αποτρέψουν την εξάπλωσή της σε γειτονικούς θαλάμους.

Η παιδίατρος που έσωσε τον 65χρονο στο αεροδρόμιο της Ρόδου μιλά ζωντανά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)Σήμερα 19:46 | Ειδήσεις

Η παιδίατρος Όλγα Τζέτζη μίλησε στον ΑΝΤ1 και στο Νίκο Χατζηνικολάου για το πώς με ψυχραιμία και πίστη έσωσε τη ζωή του τουρίστα

Καύσωνας στην Ιταλία: Μπλακ άουτ σε Μπέργκαμο και ΦλωρεντίαΣήμερα 21:42 | Ειδήσεις

Στο μεταξύ, τόσο η ευρύτερη περιοχή της Νάπολης όσο και η Καλαβρία αποφάσισαν να ενισχύσουν το ανθρώπινο δυναμικό στα τμήματα των επειγόντων περιστατικών των δημόσιων νοσοκομείων, λόγω της αύξησης των περιστατικών που συνδέονται με τις συνέπειες του καύσωνα, ιδίως τις τελευταίες ημέρες.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΗΠΑ: Ο Τραμπ θα είναι "αυστηρός" με τον Νετανιάχου ώστε να επιτευχθεί εκεχειρία στη Γάζα 23:57Φωτιά στις φυλακές Βόλου: Στο Νοσοκομείο τέσσερα άτομα (εικόνες)23:45Θεσσαλονίκη: Βελτιωμένη εικόνα από τη πυρκαγιά που ξέσπασε στο Ωραιόκαστρο23:35Βουλή: Εγκρίθηκε το ενεργειακό νομοσχέδιο - Στο επίκεντρο η τροπολογία για οικισμούς και οι τιμές ενέργειας23:21Ινδία: Έκρηξη σε εργοστάσιο με χημικά προϊόντα23:07Πέθανε ο Κωνσταντίνος Γιατράκος22:51Τραγωδία στην Ισπανία: Νεκρό ένα δίχρονο παιδί λόγω καύσωνα22:36Τένις - Wimbledon: Η Σάκκαρη πέρασε στον 2ο γύρο22:18Τραγωδία – Πάτρα: Νεκρή γυναίκα μετά από φωτιά σε διαμέρισμα22:02Καύσωνας στην Ιταλία: Μπλακ άουτ σε Μπέργκαμο και Φλωρεντία21:46Μωβ μέδουσες: Σε έξαρση στις ελληνικές θάλασσες - Ποιες περιοχές είναι στο "κόκκινο"21:30Θεσσαλονίκη: Ξέσπασε δασική πυρκαγιά στο Ωραιόκαστρο– Στάλθηκε μήνυμα από το 11221:15Μαρκόπουλο: Υπο μερικό έλεγχο η πυρκαγιά σε χώρο απορριμμάτων21:00Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν – Μακρόν μετά από σχεδόν 3 χρόνια 20:46Η παιδίατρος που έσωσε τον 65χρονο στο αεροδρόμιο της Ρόδου μιλά ζωντανά στον ΑΝΤ1 (βίντεο) 20:30Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη20:05Τραγωδία στην Κατερίνη: Κατέληξε η 14χρονη που έπεσε από γέφυρα19:50Γερμανία: Διένυσε τη πιο ζεστή μέρα του χρόνου19:32Δήμος Μαρκοπούλου: Πυρκαγιά σε χώρο εναπόθεσης απορριμάτων19:14Θεσσαλονίκη: Καλλιεργούσαν 453 δενδρύλλια κάνναβης στον Λαγκαδά19:00
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο