LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 25 Φεβρουαρίου 2020 09:45

Τα δάκρυα του Μάικλ Τζόρνταν για τον Κόμπι Μπράιαντ (βίντεο)

Ο θρύλος του μπάσκετ συγκίνησε με την στάση και τα λεγόμενα του στην εκδήλωση - αποχαιρετισμό στον αδικοχαμένο παίκτη. Τι είπε η Βανέσσα Μπράιαντ για την απώλεια της.

Μάικλ Τζόρνταν - δάκρυα - Κόμπι Μπράιαντ 

Άκρως συγκινητικό ήταν το δημόσιο «αντίο» το βράδυ της Δευτέρας στον Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε αεροπορικό δυστύχημα στις 26 Ιανουαρίου όταν συνετρίβη το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε μαζί με την 13χρονη κόρη του και άλλους επτά ανθρώπους,.

Από τις στιγμές που ξεχώρισαν στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Στέιπλς Σέντερ, την έδρα των Λος Άντζελες Λέικερς με την οποία μεγαλούργησε ο Black Mamba, ήταν ο αποχαιρετισμός του έτερου μεγάλου του ΝΒΑ, Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μιλώντας για τον Κόμπι Μπράιαντ.

«Όταν πέθανε ο Κόμπι, πέθανε ένα κομμάτι του εαυτού μου» είπε ο Air για τον μεγάλο του αντίπαλό με τον οποίο, όμως, τον συνέδεε ένας ιδιαίτερος δεσμός. «Πολλοί μπορεί να εκπλαγούν αλλά ήμασταν πολύ στενοί φίλοι. Όλοι ήθελαν να μιλούν για τη σύγκριση ανάμεσά μας .Εγώ ήθελα να μιλάω για τον Κόμπι» πρόσθεσε ο Τζόρνταν.

Ο Μάικλ Τζόρνταν αποκάλυψε, επίσης, ότι ο Κόμπι Μπράιαντ είχε ζητήσει συμβουλές από τον ίδιο. «Στην αρχή ήταν ενόχληση αλλά στη συνέχεια μετατράπηκε σε ένα μεγάλο πάθος. Αυτό το αγόρι είχε ένα πάθος το οποίο δεν μπορείτε να αντιληφθείτε. Όσο τον γνώριζα ήθελα να γίνω ο καλύτερος μεγάλος αδελφός που θα μπορούσα να ήμουν» πρόσθεσε ο συγκινημένος Τζόρνταν.

Τη σκυτάλη των αποχαιρετισμών από τους παίχτες του ΝΒΑ πήρε μετά τον Τζόρνταν ο Σακίλ Ο Νιλ.

«Ο Κόμπι και εγώ πιέζαμε ο ένας τον άλλο για να παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ όλων των εποχών και είμαι περήφανος που καμία άλλη ομάδα δεν κατάφερε όσα έκαναν οι τρις συνεχόμένοι πρωταθλητές Λέικερς του Κόμπι και του Σακίλ. Μας έφυγες πολύ νωρίς» είπε ο Σακ για τον μεγάλο του συμπαίχτη.

Η κορυφαία στιγμή ωστόσο ήταν αυτή της ομιλίας της Βανέσα Μπράιαντ για τον αγαπημένο σύζυγό της και την επίσης αγαπημένη κόρη της.

H Βανέσα Μπράιαντ μίλησε για τον άνθρωπο, πατέρα και σύζυγο Κόμπι και πραγματικά... ράγισε καρδιές. Ειδικά με τον τρόπο με τον οποίο «έκλεισε» την ομιλία της: «Να διασκεδάζετε στον παράδεισο μέχρι να ξαναβρεθούμε....».

Επίσης, ανέφερε όλα τα όσα έκαναν στην καθημερινότητά τους, Για το πρωινό ξύπνημα, το φιλί που ζητούσε και της έδινε απλόχερα η Τζίτζι, μέχρι και το ταξίδι που ήθελε να πάει ο Κόμπι μαζί της, αλλά δεν πρόλαβε...

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ζελένσκι: Η συμφωνία ειρήνης είναι έτοιμη κατά το 90%, μένει το 10%15:28Πιερρακάκης: Το 2026 θα είναι χρονιά ευκαιριών για την Ελλάδα15:14H Βουλγαρία υιοθέτησε το ευρώ σχεδόν 20 χρόνια μετά την ένταξή της στην ΕΕ15:00Παπαθανάσης: Η Ελλάδα το 2025 κατέγραψε ρυθμούς οικονομικής ανάπτυξης υψηλότερους από τον μέσο όρο της ευρωζώνης14:46Ισραήλ: Οι ισραηλινές αρχές θα απαγορεύσουν την πρόσβαση στη Γάζα σε 37 ΜΚΟ14:32Επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς14:18Ολλανδία: Γιγαντιαία πυρκαγιά κατέστρεψε έναν ναό του 19ου αιώνα στο Άμστερνταμ14:04Κινητοποίηση των ελληνικών διπλωματικών αρχών στην Ελβετία μετά την έκρηξη στο Κραν Μοντανά13:50Ταυτοποιήθηκαν 3 ανήλικοι για φθορές σε σχολείο στη Θεσσαλονίκη13:36Ουκρανία: Τουλάχιστον 24 νεκροί σε ουκρανικό πλήγμα με drone εναντίον της Χερσώνας13:22Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν 3 άτομα για μεταφορά αλλοδαπών, αρπαγή και εκβίαση13:08Νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης ο Ζοχράν Μαμντάνι12:52Νέα ήττα σοκ για την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο12:36Μητσοτάκης, Τασούλας, Κακλαμάνης στη δοξολογία στη Μητρόπολη για τη νέα χρονιά12:20e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο "χάρτης" πληρωμών έως τις 2 Ιανουαρίου12:06Απακαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Πάρνηθας11:52Πρεμιέρα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ11:38Κολωνός: Ριφιφί σε κατάστημα παιχνιδιών11:24Ελβετία: Τουλάχιστον σαράντα νεκροί από την έκρηξη σε μπαρ στο Κραν-Μοντανά 11:10Μιχαηλίδου: Η Πρώιμη Παιδική Παρέμβαση είναι επένδυση στο μέλλον – Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των ωφελούμενων10:56
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο