LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 23 Φεβρουαρίου 2020 09:56 | Ανανέωση: 23 Φεβρουαρίου 2020 10:08

Πατέρας νεκρού μοτοσικλετιστή στον ΑΝΤ1: άφησε το παιδί μου ζωντανό, είναι εξολοθρευτής

"Δεν οδηγούσε, είχε ένα όπλο στα χέρια του και σκότωνε κόσμο" είπε για τον οδηγό της Κορβέτ ο χαροκαμένος πατέρας. Ο οδηγός αφέθηκε ελεύθερος μετά την προανακριτική απολογία.

Γλυφάδα - τροχαίο - 25χρονος

Συγκλονίζει ο πατέρας του άτυχου 25χρονου που έχασε τη ζωή του στο φρικτό τροχαίο που σημειώθηκε στη Γλυφάδα.

Μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» ο Γιώργος Καρανίκας χαρακτήρισε τον οδηγό της Κορβέτ «εξολοθρευτή» που άφησε το παιδί του αιμόφυρτο αλλά ζωντανό στην άσφαλτο.

«Δεν έβλεπε τι έχει κάνει; Μια χαρά κατάλαβε. Τον εγκατέλειψε για να μην πάει φυλακή. Αν το πήγαινε στο νοσοκομείο μπορεί να ζούσε. Ήταν ζωντανό το παιδί μου» είπε ο πατέρας του άτυχου μοτοσικλετιστή.

«Αυτός είναι δολοφόνος. Θα σκοτώσει κι άλλα παιδιά. Δεν οδηγούσε, είχε ένα όπλο στα χέρια του και σκότωνε κόσμο» πρόσθεσε ο χαροκαμένος πατέρας ο οποίος ζήτησε από τον 40χρονο να μην αναφέρει ποτέ ξανά ότι δεν κατάλαβε τι συνέβη.

Ο κ. Καρανίκας είπε ότι κανείς από την οικογένεια του οδηγού δεν τηλεφώνησε και τόνισε χαρακτηριστικά: «Κανείς δεν πήρε. Δεν είναι άνθρωποι αυτοί. Αυτοί είναι λεφτά».

Ο 40χρονος οδηγός εμφανίστηκε αυτοβούλως το απόγευμα του Σαββάτου στην Τροχαία και είπε πως «ούτε κατάλαβε τι έγινε». Ο οδηγός του οχήματος, που κατέθεσε παρουσία του δικηγόρου του, περιέγραψε στους αστυνομικούς το πώς έγινε το τροχαίο, ενώ απέδωσε την απόφασή του να εγκαταλείψει το σημείο και το θύμα του, στο σοκ της στιγμής.

Ο οδηγός αφέθηκε ελεύθερος, αργά χθες το βράδυ, μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του σε αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, στο Ελληνικό, αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο. Η δικογραφία πρόκειται να διαβιβαστεί στον εισαγγελέα, ο οποίος έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση.

«Ήμουν σοκαρισμένος και για αυτό έφυγα. Δεν κατάλαβα πώς έγινε το τροχαίο». Αυτά επανέλαβε αρκετές φορές, σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή του ο 40χρονος επιχειρηματίας. Υπενθυμίζεται, ότι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα τη στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον 25χρονο.



Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦλώρος: Δίωξη για κακούργημα και προσωρινή κράτηση του βουλευτήΣήμερα 20:03 | Ειδήσεις

Κρατούμενος θα παραμείνει μέχρι την απολογία του ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Φλώρος για τον ξυλοδαρμό του βουλευτή Βασιλη Γραμμένου.

Σπαρτιάτες - Άρειος Πάγος: Το σκεπτικό για τον αποκλεισμό από τις ΕυρωεκλογέςΣήμερα 20:12 | Ειδήσεις

Σε 86 από τις 122 σελίδες της απόφασης, αναλύνται οι λόγοι που "μπλόκαραν" τους Σπαρτιάτες.

Μητσοτάκης για “Αιγίς”: Δεν υπάρχει περιθώριο για αδράνεια ή εγκληματική αδιαφορίαΣήμερα 19:47 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην παρουσίαση τοου προγράμματος "Αιγίς" για την πολιτική προστασία.

Άγιοι Ανάργυροι - Κυριακή Γρίβα: Νέα ντοκουμέντα από την δολοφονία παρουσίασε ο ΑΝΤ1 (εικόνες)Σήμερα 18:31 | Ειδήσεις

Ο ΑΝΤ1, φέρνει στο “φως” της δημοσιότητας, νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα από τη μοιραία νύχτα που ο 39χρονος δολοφονησε άγρια την Κυριακή, έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σπαρτιάτες - Άρειος Πάγος: Το σκεπτικό για τον αποκλεισμό από τις Ευρωεκλογές20:38Make-A-Wish Ελλάδος: 29 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Ευχής20:38Φλώρος: Δίωξη για κακούργημα και προσωρινή κράτηση του βουλευτή20:25POS - ταμειακές μηχανές: “Εκπνέει” η προθεσμία για τη διασύνδεση τους20:11Μητσοτάκης για “Αιγίς”: Δεν υπάρχει περιθώριο για αδράνεια ή εγκληματική αδιαφορία19:58Γενοκτονία των Αρμενίων - Τουρκικό ΥΠΕΞ: Διαστρέβλωση των ιστορικών γεγονότων19:45Άγιοι Ανάργυροι - Κυριακή Γρίβα: Νέα ντοκουμέντα από την δολοφονία παρουσίασε ο ΑΝΤ1 (εικόνες)19:31Λαμία - ΠΑΟΚ: “φιλί ζωής” στις καθυστερήσεις για τον “δικέφαλο το Βορρά” 19:17Γονίδια και αυτοανοσία19:08Δολοφονία Λυγγερίδη - Θύρα 7: “Φιάσκο” η δικογραφία, αδέρφια είμαστε μαζί σας18:55Ερντογάν - Στάινμαγερ: Η Τουρκία ζήτησε τερματισμό των αμυντικών περιορισμών18:42ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Ολοκλήρωση αιολικών πάρκων 40 MW στη Δυτική Μακεδονία18:28“Αττικόν” για καταγγελία Καλλιάνου: ο πατέρας του δεν πληρούσε τα ιατρικά κριτήρια εισαγωγής σε ΜΕΘ18:15Θεσσαλονίκη: εμβόλισε περιπολικό στη διάρκεια καταδίωξης18:01Ενδοοικογενειακή βία: Απέσυρε την καταγγελία η σύντροφος του μπασκετμπολίστα του Περιστερίου17:48Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε πλήγματα σε 40 στόχους της Χεζμπολάχ 17:35Καλλιάνος: Η καταγγελία για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του και η απάντηση Γεωργιάδη (βίντεο)17:21Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου17:0730ετες ομόλογο: Οι υψηλές προσφορές μείωσαν το επιτόκιο δανεισμού16:54Ομόφυλα Ζευγάρια: Κόντρα Πλεύρη - Βελόπουλου για τους βουλευτές στις εκκλησίες16:40
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο