LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 21 Φεβρουαρίου 2020 17:11

Ντέρμπι κορυφής ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού στην Τούμπα

Δείτε τις επιλογές που έχετε για στοιχηματισμό στο Πάμε Στοίχημα, ου συμπλήρωσε "20 χρόνια σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια -σε όλες τις διοργανώσεις".

ποδόσφαιρο - μπάλα - γήπεδο 

Δύο αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League όλα τα βλέμματα στρέφονται στην Τούμπα. Την Κυριακή, στις 19:30, θα διεξαχθεί το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Δύο βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός προηγείται με 60 βαθμούς και ο ΠΑΟΚ ακολουθεί με 58. Με νίκη ο ΠΑΟΚ θα ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας. Με ισοπαλία θα διατηρηθεί η διαφορά των 2 βαθμών και με νίκη ο Ολυμπιακός θα ξεφύγει 5 βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός συμπλήρωσε 34 παιχνίδια πρωταθλήματος αήττητος. Η τελευταία του ήττα σημειώθηκε στην Τούμπα, πριν από 1 χρόνο από τον ΠΑΟΚ με 3-1.

Ο πρώτος και ο τελευταίος παίκτης που θα σκοράρει

Το Πάμε Στοίχημα συμπληρώνει εφέτος 20 χρόνια με πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλα τα μεγάλα παιχνίδια, για όλες τις διοργανώσεις.

Πλήθος στοιχηματικών επιλογών προσφέρονται για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στα σκορ πολλαπλών επιλογών, τα συνολικά κόρνερ, την ομάδα που θα εκτελέσει το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, την ομάδα που θα εκτελέσει τα περισσότερα κόρνερ, το λεπτό του πρώτου και του τελευταίου γκολ, τον πρώτο και τον τελευταίο παίκτη που θα σκοράρει, τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ, τη διαφορά νίκης, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τα μονά/ζυγά γκολ, τη νίκη με μηδέν παθητικό.

Προσφέρονται και τα ακόλουθα 4 συνδυαστικά στοιχήματα.

Τα συνδυαστικά στοιχήματα για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

  • Ο Σφιντέρσκι να σκοράρει πρώτος και ακριβές σκορ 2-0
  • Ο Ελ Αραμπί να σκοράρει πρώτος και ακριβές σκορ 1-2
  • Λεπτό πρώτου γκολ από το 1’ έως το 30’ και Over 9,5 κόρνερ στον αγώνα
  • Ακριβές σκορ 3-1, 1-1 ή 0-2

Κάνεις cash-out όπου κι αν βρίσκεσαι και πληρώνεσαι στο πρακτορείο

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και σε όλα τα παιχνίδια, με την ανανεωμένη εφαρμογή OPAPP, μπορούν να δημιουργούν το δελτίο τους στο κινητό τους, να κάνουν cash-out όπου και αν βρίσκονται και να πληρώνονται σ’ ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ.

Επιπλέον έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν ζωντανά την εξέλιξη των αγώνων μέσω live score και live tracker.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωψηφοδέλτιο ΝΔ – Μητσοτάκης: Στις 9 Ιούνη δεν ψηφίζουμε μόνο για την Ευρώπη…Χθες 20:53 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι το αποτέλεσμα της κάλπης των ευρωεκλογών, μπορεί και πρέπει να σηματοδοτήσει τη σταθερότητα της χώρας μας.

Άγιοι Ανάργυροι: Το βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της ΚυριακήςΧθες 18:59 | Ειδήσεις

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο, φέρνει στο φως ο ΑΝΤ1, για τη στυγερή δολοφονία της Κυριακής, έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

ΗΠΑ: Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ ήταν “μια μεγάλη αποτυχία”Χθες 23:21 | Ειδήσεις

Τι απαντάει ο Λευκός Οίκος στους ισχυρισμούς της Τεχεράνης, ότι οι ΗΠΑ γνώριζαν για την επίθεση.

Σίδνεϊ: Τι φώναζε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον ιερέα σε ζωντανή σύνδεση (βίντεο)Χθες 22:31 | Ειδήσεις

Ο δράστης που έχει συλληφθεί, τον μαχαίρωσε μπροστά σε έντρομους πιστούς.  Εκτός από τον ιερέα μαχαίρωσε άλλα τρία άτομα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Παγιδευμένοι” - Sneak preview: Ο Δημήτρης, κάνει ό,τι μπορεί για να βρει τη Δάφνη (εικόνες)23:59Missing Alert για την εξαφάνιση 15χρονης23:47ΗΠΑ: Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ ήταν “μια μεγάλη αποτυχία” 23:36Χανιά: λουόμενος έχασε τη ζωή του από πνιγμό23:24Ερντογάν για Ισραήλ: Πρέπει να σταματήσουμε τις βάρβαρες επιθέσεις του23:13Σίδνεϊ: Τι φώναζε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον ιερέα σε ζωντανή σύνδεση (βίντεο)23:02ΕΣΗΕΑ: 24ωρη απεργία την Τρίτη22:50Δραματική διάσωση 6χρονης από τη θάλασσα – Κόπηκε το σχοινί που την τραβούσαν22:37Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στα πράσινα… το θρίλερ του ΟΑΚΑ22:26Χανιά - τροχαίο: Φονική σύγκρουση αυτοκινήτων (εικόνες)22:14Επίθεση Ιράν στο Ισραήλ: Το υπέρογκο κόστος της αναχαίτισης των drones22:02Βρετανία: Αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας αναχαίτισαν ιρανικά drone21:51Χαρδαλιάς: 101 εκατομμύρια ευρώ για 40 έργα στην Αθήνα21:39Χατζηδάκης: “Δικαίωμα στη Λήθη”, μια κίνηση ανθρωπιάς για τους επιζώντες από καρκίνο21:28Ζωγράφου: “Πιάστηκαν” οι νεαροί που έκαναν δεκάδες ένοπλες ληστείες (βίντεο)21:15Ευρωψηφοδέλτιο ΝΔ – Μητσοτάκης: Στις 9 Ιούνη δεν ψηφίζουμε μόνο για την Ευρώπη…21:01Γιάννης Φέρτης: Το συγκινητικό αντίο της Φίνος Φιλμ (βίντεο)20:48Άγιοι Ανάργυροι: Το βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της Κυριακής20:34Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη20:21Καλλιθέα: Ανήλικος πωλούσε παράνομα φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα20:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο