LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 20 Φεβρουαρίου 2020 17:04

ΝΔ και Πατούλης κατά Τσίπρα για παράνομη αφισοκόλληση

Ο  "ΣΥΡΙΖΑ της αφισορύπανσης και της fake οικολογίας", σχολιάζει η ΝΔ. Θέτει σε κίνδυνο τις ζωές οδηγών, υπογραμμίζει ο Περιφερειάρχης Αττικής.

Αφίσες Τσίπρα

Σκληρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε η ΝΔ, με αφορμή αφίσες που κολλήθηκαν σε δρόμους της Αθήνας για την ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ το επόμενο Σάββατο στο Ταε Κβο Ντο.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ, αναφέρει ότι, «είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες που ο κ. Τσίπρας επιλέγει να ρυπάνει την Αθήνα με αφίσες του.  

Εμείς τον παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών. Επειδή όμως ψάχνουν επέκταση του ονόματος του κόμματός τους με περιβαλλοντικό πρόσημο, έχουμε να προτείνουμε το "ΣΥΡΙΖΑ της αφισορύπανσης και της fake οικολογίας"».

Αφίσες Τσίπρα

Έντονη ήταν όμως και η αντίδραση του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, ο οποίος σε ανάρτηση του αναφέρει ότι «Πάνω απ’ όλα είναι ζήτημα ζωής των συνανθρώπων μας! Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, έχει γεμίσει το λεκανοπέδιο με παράνομη αφισοκόλληση για να διαφημίσει την ομιλία του.

Τον καλούμε να συμμορφωθεί με τους νόμους, να αφαιρέσει άμεσα τις αφίσες του. Είναι ντροπή η νομοθετική εξουσία να παρανομεί. Είναι ντροπή πρώην Πρωθυπουργός να κουρελιάζει τους νόμους και να ρισκάρει την ασφάλεια των οδηγών.

Υπάρχουν αφίσες στην Ιερά οδό, στην Πέτρου Ράλλη, στον Κηφισό, στην Αμφιθέας, στην Καλλιθέα(Θησέως), στην παλιά παραλιακή, στην Λ.Κωνσταντινουπόλεως, στη Μεσογείων, στη Λένορμαν, στη Λ.Αθηνών. Κανένας δεν πρέπει να είναι υπεράνω των νόμων!»

Αφίσες Τσίπρα

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Νότια Κορέα: Σταρ της K-pop και η μητέρα της εξουδετέρωσαν διαρρήκτη11:32Μυτιλήνη: Νεκρός εργάτης ύστερα από πτώση του από στέγη οικοδομής11:18Τηλεφωνικές απάτες: Πρώην αθλήτρια της ενόργανης ανάμεσα στους συλληφθέντες - Ηγετικό μέλος ο αδερφός της11:04Ζελένσκι: Η Ουκρανία συμφώνησε για εισαγωγές φυσικού αερίου από την Ελλάδα10:50Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο αγροτικός κόσμος έχει κεντρικό ρόλο στο σχέδιό μας για την ανάπτυξη της χώρας10:36Σε κρίσιμο στάδιο η «διαμάχη» Μπαπέ-Παρί10:22Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες10:08Στην Αθήνα ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Οι συναντήσεις με Κυριάκο Μητσοτάκη και Κωνσταντίνο Τασούλα09:54Πολωνία: Τα σύνορα με τη Λευκορωσία θα ανοίξουν και πάλι στις 17 Νοεμβρίου09:40Εκτροπή λεωφορείου στο Βελεστίνο: Πώς προκλήθηκε το ατύχημα 09:26Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός 16χρονου από 17χρονο - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αιμορραγία09:12"Αστακός" η Αθήνα, λόγω επίσκεψης Ζελένσκι - Που απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις08:58Ουκρανία και Ρωσία σχεδιάζουν νέα ανταλλαγή αιχμαλώτων πριν από τα Χριστούγεννα08:44Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 16 Νοεμβρίου08:30Τι καιρό θα κάνει σήμερα Κυριακή08:15Τα ατίθασα νιάτα της εθνικής έριξαν στο...καναβάτσο τη Σκωτία23:59Το Βατικανό επιστρέφει 62 τεχνουργήματα των αυτοχθόνων του Καναδά23:45Εθνική Ελλάδος: Το περήφανο μήνυμα της Κηφισιάς για το "γαλανόλευκο" ντεμπούτο του Ανδρέα Τεττέη23:31Euroleague: Χωρίς τον Λάρκιν η Αναντολού Εφές για 8 εβδομάδες23:17Εντοπίστηκε βλήμα πλησίον του αρχαιολογικού χώρου των Θερμοπυλών23:03
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο