LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 17 Φεβρουαρίου 2020 11:05

Κορονοϊός: Έκλεψαν εκατοντάδες ρολά χαρτιού υγείας

Βγήκαν τα μαχαίρια στο Χονγκ Κονγκ για… 600 χαρτιά υγείας. Είδος προς εξαφάνιση τα χαρτιά υγείας, λόγω κορονοϊού. Σε πανικό οι καταναλωτές.

Χονγκ Κονγκ - ληστεία - χαρτί υγείας

Ένοπλοι ληστές στο Χονγκ Κονγκ άρπαξαν 50 συσκευασίες με 600 χαρτιά υγείας αξίας μεγαλύτερης των 119 ευρώ και ο ένας από αυτούς διαφεύγει.

Το χαρτί υγείας στο Χονγκ Κονγκ έχει έλλειψη εξαιτίας του πανικού για τον κοροναϊό που ωθεί τους καταναλωτές να αγοράζουν μαζικά.

Οι ληστές, υπό την απειλή μαχαιριού, άρπαξαν τις προμήθειες από έναν διανομέα έξω από ένα σούπερ μάρκετ Wellcome της συνοικίας Μονγκ Κοκ, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η αστυνομία συνέλαβε δύο από τους τρεις άνδρες και πήρε πίσω τα κλεμμένα χαρτιά, έγραψαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης ότι οι προμήθειες στα σούπερ μάρκετ δεν έχουν επηρεαστεί από το ξέσπασμα του κορονοϊού, οι κάτοικοι αγοράζουν σε τεράστιες ποσότητες χαρτί υγείας.

Άλλα προϊόντα που έχουν «εξαφανιστεί» από τα ράφια είναι ρύζι, μακαρόνια και είδη για την καθαριότητα του σπιτιού.

Οι χειρουργικές μάσκες και τα απολυμαντικά χεριών είναι υπερβολικά δυσεύρετα καθώς οι πολίτες τα αγοράζουν μαζικά για να προστατευτούν από τον covid-19, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει περισσότερους από 1.700 θανάτους.

Οι αρχές αποδίδουν τον πανικό των καταναλωτών στις φήμες και στα fake news που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σχετικά με τον κορονοϊό.

Μαζική αγορά χαρτιών υγείας, απολυμαντικών χεριών και χειρουργικών μασκών παρατηρείται και στη Σιγκαπούρη, όπου έχουν καταγραφεί 75 κρούσματα του ιού.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Πάρος: Δορυφορική εικόνα από τις πλημμύρες στο νησίΧθες 22:32 | Ειδήσεις

Σημαντικές καταστροφές σημειώθηκαν στις Κυκλάδες λόγω της κακοκαιρίας, με τις μεγαλύτερες ζημιές να έχουν καταγραφεί στην Πάρο.

Κυριακή Γρίβα: Σπάραξε η μητέρα της στα αποκαλυπτήρια του μνημείου της, 1 χρόνο μετά τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους (εικόνες)Χθες 19:58 | Ειδήσεις

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν έξω από το Αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων, όπου γίνονται τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου της Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της, πριν από ένα χρόνο.

Τροχαίο στον Λαγκαδά: Η προφυλάκιση, η συγνώμη και η χρήση μεθαδόνηςΧθες 19:13 | Ειδήσεις

Η υπόθεση της άτυχης Χαράς, που σκοτώθηκε από τον μεθυσμένο οδηγό, που ήταν στο τιμόνι, παρ' ότι του είχε αφαιρεθεί το δίπλωμα, έχει μια ακόμη συγκλονιστική εξέλιξη.

Βοστώνη: Φορτηγό έπεσε σε πεζούς (εικόνες)Χθες 22:06 | Ειδήσεις

Στο δυστύχημα ενεπλάκη ένα κίτρινο φορτηγό, το οποίο έπεσε πάνω σε πεζούς.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
FedHATTA: Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για το Πάσχα σε Ελλάδα και εξωτερικό23:59Ινδία: Δεκάδες νεκροί από έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων23:45Τουρκία - Ιμάμογλου: Μποϊκοτάζ στην αγορά ως διαμαρτυρία για τη φυλάκισή του 23:30Άρης – Περιστέρι: Πήραν το “θρίλερ” οι φιλοξενούμενοι23:16Ένταση σε εκδήλωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας 23:03Πατήσια: Φωτιά σε εργοστάσιο (εικόνες)22:49Κακοκαιρία - Πάρος: Δορυφορική εικόνα από τις πλημμύρες στο νησί 22:36Θεσσαλονίκη: Νύφη συνελήφθη λίγο πριν πάει στην εκκλησία22:22Βοστώνη: Φορτηγό έπεσε σε πεζούς (εικόνες) 22:09Charleston Open: Η Σάκκαρη προκρίθηκε στον 2ο γύρο21:55Η μεγάλη δημοσκόπηση της Marc για τον ΑΝΤ1 21:42Επιβατικό αεροπλάνο από Ισραήλ έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Τουρκία21:28Πάπας Φραγκίσκος: Πως εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του21:15Ωνάσεια Δημόσια Σχολεία: Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων - Ποιες είναι οι προϋποθέσεις21:01Youth League – Ολυμπιακός: Είπε αντίο… με ψηλά το κεφάλι20:48Ηράκλειο: Εξαρθρώθηκε συμμορία που έκλεβε σπίτια με “χρυσή” λεία20:34Μητσοτάκης στο ΤikTok για κατώτατο μισθό: Θα πετύχουμε τον στόχο μας για 950 ευρώ το 2027 20:21Κυριακή Γρίβα: Σπάραξε η μητέρα της στα αποκαλυπτήρια του μνημείου της, 1 χρόνο μετά τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους (εικόνες)20:07ΠΝΟ – Απεργία: Πότε δένουν κάβους τα πλοία19:52Κρήτη: Προσωρινά κρατούμενος ο δεύτερος υγειονομικός - Κατηγορείται για χρηματισμό και εκβιασμό19:39
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο