LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 16 Φεβρουαρίου 2020 19:19

“Τρίποντο” για play offs ο Αστέρας Τρίπολης

Στον «τελικό» για την είσοδο στα play offs, ο Αστέρας Τρίπολης ήταν πιο αποφασιστικός και πήρε τεράστια νίκη επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό.

Αστέρας Τρίπολης - Βόλος

Στον «τελικό» για την είσοδο στα play offs, ο Αστέρας Τρίπολης ήταν πιο αποφασιστικός και πήρε τεράστια νίκη επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό, με 1-0, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Στους 29 βαθμούς ανέβηκε με το «τρίποντο» η πελοποννησιακή ομάδα, ούσα στην 6η (προνομιούχο) θέση, αλλά με τους ΟΦΗ και Ατρόμητο να έχουν ένα ματς λιγότερο (από 26 βαθμούς έχει έκαστος). Οι Θεσσαλοί έμειναν στους 26 βαθμούς και το έργο τους, δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου, για την είσοδο στην πρώτη εξάδα γ΄νεται, πλέον, πάρα πολύ δύσκολο.

Σε ένα πολύ μέτριο από πλευράς ποιότητας πρώτο 45λεπτο, αν μια ομάδα δικαιούτο να είχε προηγηθεί στο σκορ, αυτή ήταν ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, δεν ήταν όμως, απειλητικοί για την εστία του Γκαραβέλη. Ο Βόλος που ήταν «αόρατος» στο πρώτο 45λεπτο στάθηκε τυχερός στο 35΄, όταν οι φιλοξενούμενοι είχαν την μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, με την κεφαλιά του Μπαράλες μέσα από την περιοχή να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.

Οι παίκτες του Αστέρα μπήκανε με περισσότερη διάθεση για να πιέσουν, αλλά και πάλι ενώ είχαν την κατοχή της μπάλας περισσότερη ώρα δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί απέναντι στους Βολιώτες που έκαναν ένα από τα χειρότερα εφετινά τους παιχνίδια.

Στο 70΄ οι Μαρκ Φερνάντεζ και Μπαράλες σούταραν εντός περιοχής με τον Ντεντάκη να απομακρύνει και στις δύο περιπτώσεις, ενώ στο 73΄ σε νέα επίθεση των φιλοξενούμενων το σουτ του Ντέλετιτς μέσα από την περιοχή δεν ήταν δυνατό και μπλόκαρε ο Γκαραβέλης.

Η ανωτερότητα των Αρκάδων επιβρανεύτηκε στο 85΄, με τον Ντέλετιτς αυτή την φορά να ευστοχεί με σουτ μέσα από την περιοχή (1-0) και να χαρίζει το «τρίποντο» στην πελοποννησιακή ομάδα.

Διαιτητής: Αθανάσιος Σέζος

Κίτρινες: Τσοκάνης, Λύρατζης, Γουαροτσένα - Ντέλετιτς, Μαρκ Φερνάντεζ, Κώτσιρας

Οι ενδεκάδες:

ΒΟΛΟΣ (Αλμπέρτο Γκαγιέγκο): Γκαραβέλης, Τσίκα, Δημόπουλος, Λύρατζης (80΄ Κάσες), Τσαούσης, Κανταμουρό (46΄ Τόρες), Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Μουνίθ, Γκουαροτσένα, Γέντρισεκ (64΄ Ντεντάκης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ορτέγκα, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Μ.Φερνάντεζ, Ντέλετιτς (90΄ Τασουλής), Μπαράλες, Μουνάφο, Κρεπσί (57΄ Μπόρχα Φερνάντεζ)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία στο Αγρίνιο: "Εγώ τον σκότωσα", είπε ο 44χρονος - Ερωτικά κίνητρα "βλέπουν" οι αρχέςΣήμερα 16:39 | Ειδήσεις

Το αιματηρό περιστατικό εκτυλίχθηκε στη θέση Αρβανίτης Μακρυνείας, κοντά στο Λιθοβούνι.

Χαλκίδα: Φωτιά σε σπίτι στην Αγία Μαρίνα - Πληροφορίες για εγκλωβισμένο άτομοΣήμερα 17:50 | Ειδήσεις

Φωτιά τώρα σε σπίτι στην Χαλκίδα.

Πώς οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες μεταλλάσσονται σε παραστρατιωτικό σώμαΣήμερα 16:07 | Ειδήσεις

Η νέα έρευνα του Χάρη Καρανίκα, στο ant1news.gr αποκαλύπτει τη γιγάντωση των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, της γνωστής ΜΙΤ, της οποίας ο προϋπολογισμός την τελευταία δεκαετία έχει εκτιναχθεί. 

Δήμος Αθηναίων: Έκτακτα μέτρα για την προστασία των αστέγων από τις χαμηλές θερμοκρασίεςΣήμερα 15:17 | Ειδήσεις

Θα υπάρξει 24ωρη λειτουργία θερμαινόμενης αίθουσας, Δομή Φιλοξενίας και τηλεφωνικής γραμμής. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ηράκλειο: Στην εντατική γυναίκα που έπεσε από μπαλκόνι18:24Πανσερραϊκός – Κηφισιά: Νίκη – οξυγόνο για τα “λιοντάρια”18:10Χαλκίδα: Φωτιά σε σπίτι στην Αγία Μαρίνα - Πληροφορίες για εγκλωβισμένο άτομο17:56Τσίπρας: Ο προοδευτικός κόσμος αναζητά μια ισχυρή κυβερνώσα προοδευτική δύναμη, κι όχι μικρά και ανίσχυρα να κυβερνήσουν κόμματα17:42Φάμελλος: Ο Μητσοτάκης ενδιαφέρεται μόνο για τα υπερκέρδη της ΔΕΗ, των τραπεζών και των γαλάζιων ακρίδων17:28Πυροβολισμοί, απειλές και εκβιασμοί στο Κορωπί: Δύο συλλήψεις 17:14Βασίλης Τσιβιλίκας: Ο πληθωρικός κωμικός που πίστευε ότι το γέλιο είναι... υγεία!17:00Δολοφονία στο Αγρίνιο: "Εγώ τον σκότωσα", είπε ο 44χρονος - Ερωτικά κίνητρα "βλέπουν" οι αρχές16:46Δανία: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του σχεδίου Τραμπ για την Γροιλανδία16:32Πώς οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες μεταλλάσσονται σε παραστρατιωτικό σώμα16:18Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)16:04Παναθηναϊκός: Χωρίς Ναν κόντρα στον ΠΑΟΚ15:50Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα: Ο Τραμπ ανακοίνωσε τον Μάρκο Ρούμπιο και τον Τόνι Μπλερ15:36Δήμος Αθηναίων: Έκτακτα μέτρα για την προστασία των αστέγων από τις χαμηλές θερμοκρασίες15:20Ηράκλειο: Επικοινωνούσαν με ασύρματους για να σπρώχνουν τα ναρκωτικά15:04Ασταμάτητες οι μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη14:54Παναθηναϊκός - Μπενίτεθ: Διαφορετικό αυτό το παιχνίδι με την ΑΕΚ14:40Δένδιας: Αποχαιρετάμε με θλίψη τον πρώην υπουργό και αντιναύαρχο ε.α. του Πολεμικού Ναυτικού Αλέξανδρο Παπαδόγγονα14:26Ινδονησία: Χάθηκε η επαφή με αεροσκάφος - 11 οι επιβαίνοντες14:12Ουκρανία: Νέος γύρος συνομιλιών για ειρήνη13:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο