LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 16 Φεβρουαρίου 2020 16:28

Καρέ - καρέ η μαφιόζικη επίθεση στην Αγία Νάπα (βίντεο-ντοκουμέντο)

Ο δράστης "γαζώνει" με καλάσνικοφ την καφετέρια και εξαφανίζεται. Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας. Τα σενάρια που εξετάζονται.

Αγία Νάπα - επίθεση - καφετέρια

Συναγερμός έχει σημάνει στην κυπριακή Αστυνομία μετά την μαφιόζικη επίθεση σε καφετέρια στην Αγία Νάπα, όπου τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν.

Η Αστυνομία λαμβάνει καταθέσεις, μελετά κυκλώματα της περιοχής, αξιολογεί στοιχεία και τεκμήρια και αναμένει απαντήσεις από τις επιστημονικές εξετάσεις για το καλάσνικοφ που εντοπίστηκε 100 μέτρα από την καφετέρια.

Ο συναγερμός σήμανε στις διωκτικές Αρχές όταν δέκα λεπτά μετά τις δύο τα ξημερώματα της Κυριακής, άνοιξαν πυρ εναντίον συγκεκριμένης καφετέριας στην Αγία Νάπα, στη Λεωφόρο Κρυού Νερού.

Η νέα εγκληματική ενέργεια στην Αγία Νάπα φαίνεται να είχε στο στόχαστρο γνωστό επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην περιοχή, ο οποίος βρισκόταν στην καφετέρια, αλλά πρόλαβε να αναχωρήσει 20 περίπου λεπτά πριν από την απόπειρα.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο δράστης της απόπειρας φόνου, φέροντας κουκούλα, πέρασε πεζός έξω από καφετέρια στην Αγία Νάπα, σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε εναντίον ατόμων που βρίσκονταν στο κατάστημα. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν σοβαρά μία γυναίκα ηλικίας 26 χρόνων και τρεις άνδρες, οι δύο ηλικίας 38 χρόνων και ο τρίτος ηλικίας 32 χρόνων.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ ασθενοφόρα μετέφεραν τους τέσσερις τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου νοσηλεύονται. Η 26χρονη, πιο σοβαρά τραυματισμένη υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και μεταφέρθηκε ακολούθως στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Με βάση τα μέχρι στιγμής ευρήματα της Αστυνομίας στη σκηνή, ο άγνωστος κουκουλοφόρος έριξε 25 περίπου σφαίρες προς την καφετέρια και ακολούθως τράπηκε σε φυγή. Τον τρόπο διαφυγής του δράστη κατέγραψε κλειστό κύκλωμα που βρίσκεται εγκατεστημένο στην περιοχή.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, ο οποίος βρέθηκε επί τόπου μαζί και με τον Αρχηγό της Αστυνομίας, δήλωσε ότι «έχει εντοπιστεί στη σκηνή, μεταξύ άλλων τεκμηρίων, ένα πυροβόλο όπλο, το οποίο έχει παραληφθεί και θα γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί κατά πόσο σχετίζεται με τη συγκεκριμένη υπόθεση». 

Το όπλο - ένα καλάσνικοφ εντοπίστηκε κρυμμένο σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από την καφετέρια.  Στο μεταξύ οι αρχές συνεχίζουν να συλλέγουν πληροφορίες και θέτουν κάτω από το μικροσκόπιο τους όλα τα στοιχεία. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 Κύπρου, οι αρχές κατέχουν πληροφορίες ότι πριν από λίγες μέρες ύποπτο πρόσωπο θεάθηκε έξω από τη συγκεκριμένη καφετέρια.

Πηγή: ant1.com.cy


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Η ΝΔ αγωνίζεται ώστε η Ελλάδα να γίνει Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα (βίντεο)Σήμερα 11:07 | Ειδήσεις

Τι είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στα εγκαίνια του τμήματος Λαμία - Καλαμπάκα του αυτοκινητόδρομου Ε65.


 


 

Δολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη: Στον εισαγγελέα οι 67 συλληφθέντες (εικόνες)Σήμερα 08:49 | Ειδήσεις

Οι 67 συλληφθέντες οι οποίοι σχετίζονται με την δολοφονία του άτυχου αστυνομικού στου Ρέντη πήραν το δρόμο προς τον Εισαγγελέα. 

Μαρινάκης: Με συμβολισμούς η υποψηφιότητα ΜπελέρηΣήμερα 09:09 | Ειδήσεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε στον ΑΝΤ1 για τις ευρωεκλογές, την υποψηφιότητα Μπελέρη, τις συλλήψεις για τη δολοφονία Λυγγερίδη και την ακρίβεια.

Φωτιά στη Σούδα κοντά στον Ναύσταθμο - Μήνυμα 112 στους κατοίκους (εικόνες)Σήμερα 09:23 | Τοπικά Νέα

Δόθηκε εντολή να εκκενωθεί πλήρως ο οικισμός, ενώ ασθενοφόρα μεταφέρουν ασθενείς στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Συλλήψεις για παράνομα όπλα σε διαφορετικές περιοχές της Αττικής (εικόνες)11:47Τροχαίο – Σέρρες: Νεκρός σε μετωπική σύγκρουση (εικόνες)11:34Μητσοτάκης: Η ΝΔ αγωνίζεται ώστε η Ελλάδα να γίνει Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα (βίντεο)11:22ΕΛΑΣ: δεκάδες συλλήψεις σε στοχευμένες δράσεις για την εξάλειψη της παραβατικότητας11:09“Το Πρωινό” - Κασσελάκης: Καλά έκανα και διέγραψα τον Παπανώτα (βίντεο)10:56Ονδούρα: Τεράστια ποσότητα κοκαΐνης βρέθηκε σε...βάρκες10:43Θεσσαλονίκη: Ληστές ATM αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω αναρμοδιότητας δικαστηρίου10:29Σωφρονιστικός συμμετείχε σε κύκλωμα που διακινούσε κινητά και ναρκωτικά σε φυλακή (εικόνες)10:16Χριστοφιλοπούλου για Μπελέρη: όσα λένε τα ακούω βερεσέ (βίντεο)10:02Γάζα: Μωρό γεννήθηκε με καισαρική από νεκρή μητέρα (εικόνες)09:49Φωτιά στη Σούδα κοντά στον Ναύσταθμο - Μήνυμα 112 στους κατοίκους (εικόνες)09:35Μαρινάκης: Με συμβολισμούς η υποψηφιότητα Μπελέρη09:24Δολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη: Στον εισαγγελέα οι 67 συλληφθέντες (εικόνες)09:11ΗΠΑ για επίσκεψη Ερντογάν: Ρωτήστε την Άγκυρα αν υπάρχει αλλαγή σχεδίων08:58Χαλκιδική: Καρέ - καρέ η επίθεση με φτυάρι στον δημοτικό υπάλληλο (βίντεο) 08:44Μαλαισία: φονική σύγκρουση στρατιωτικών ελικοπτέρων (βίντεο)08:30“The 2Night Show” - Χάρης Βεραμόν: οι εξαφανίσεις που συγκλόνισαν το πανελλήνιο (βίντεο)08:17Θεσσαλονίκη - Καραμπόλα: Στρατιωτικό λεωφορείο και απορριμματοφόρο συγκρούστηκαν με 3 ΙΧ08:04Δολοφόνοι Λυγγερίδη: Τα καταφέραμε, έχουμε νεκρό αστυνομικό07:51Οι “illuminati” των ευρωψηφοδελτίων07:39
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο