LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 16 Φεβρουαρίου 2020 12:03

Δολοφονική επίθεση στην Αγία Νάπα (εικόνες)

Πολλοί τραυματίες από τα πυρά του δράστη. Που βρισκόταν ο στόχος. Βρέθηκε το όπλο. 

Κύπρος - Αγία Νάπα - απόπειρα δολοφονίας

 Ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 Κύπρου

Απόπειρα δολοφονίας διαπράχθηκε τα ξημερώματα στην επαρχία της Αμμοχώστου, στην Κύπρο, σημαίνοντας συναγερμό στην Αστυνομία.

Η Αστυνομία λαμβάνει καταθέσεις, μελετά κυκλώματα της περιοχής, αξιολογεί στοιχεία και τεκμήρια και αναμένει απαντήσεις από τις επιστημονικές εξετάσεις για το καλάσνικοφ που εντοπίστηκε 100 μέτρα από την καφετέρια, εναντίον της οποίας άνοιξε πυρ τα ξημερώματα άγνωστος, τραυματίζοντας τέσσερεις θαμώνες.

Ο συναγερμός σήμανε στις διωκτικές αρχές όταν δέκα λεπτά μετά τις δύο τα ξημερώματα της Κυριακής, άνοιξαν πυρ εναντίον συγκεκριμένης καφετέριας στην Αγία Νάπα, στη Λεωφόρο Κρυού Νερού.

Η νέα εγκληματική ενέργεια στην Αγία Νάπα φαίνεται να είχε στο στόχαστρο γνωστό επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην περιοχή, ο οποίος βρισκόταν στην καφετέρια, αλλά πρόλαβε να αναχωρήσει 20 περίπου λεπτά πριν από την απόπειρα.

Κύπρος - Αγία Νάπα - απόπειρα δολοφονίας

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο δράστης της απόπειρας φόνου, φέροντας κουκούλα, πέρασε πεζός έξω από καφεστιατόριο στην Αγία Νάπα και αφού ανέσυρε πυροβόλο όπλο, έριξε πυροβολισμούς εναντίον προσώπων που βρίσκονταν στο καφεστιατόριο.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν σοβαρά μία γυναίκα ηλικίας 26 χρόνων και τρεις άνδρες, οι δύο ηλικίας 38 χρόνων και ο τρίτος ηλικίας 32 χρόνων.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ ασθενοφόρα μετέφεραν τους τέσσερις τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου αυτοί νοσηλεύονται. Η 26χρονη, πιο σοβαρά τραυματισμένη υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και μεταφέρθηκε ακολούθως στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Με βάση τα μέχρι στιγμής ευρήματα της Αστυνομίας στη σκηνή, ο άγνωστος κουκουλοφόρος έριξε 25 περίπου σφαίρες προς την καφετέρια και ακολούθως τράπηκε σε φυγή πεζός.

 Κύπρος - Αγία Νάπα - απόπειρα δολοφονίας

Τον τρόπο διαφυγής του δράστη κατέγραψε κλειστό κύκλωμα που βρίσκεται εγκατεστημένο στην περιοχή.

Το όπλο του εγκλήματος ένα καλάσνικοφ, το οποίο εντοπίστηκε κρυμμένο από την Αστυνομία, σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από την καφετέρεια. 

Στο μεταξύ οι αρχές συνεχίζουν να συλλέγουν πληροφορίες και θέτουν κάτω από το μικροσκόπιο τους όλα τα στοιχεία.

Διερευνούν μάλιστα και το κατά πόσον με την υπόθεση σχετίζεται και ο εντοπισμός οπλισμού προ ολίγων ημερών στη Λάρνακα.


 Πηγή: ΑΝΤ1 Κύπρου

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα - Σε ποιες περιοχές χιόνισε (βίντεο)Σήμερα 07:19 | Ειδήσεις

Δείτε LIVE την πορεία της κακοκαιρίας. Οι ισχυρές καταιγίδες προκάλεσαν πλημμύρες σε περιοχές της Θεσσαλίας. Που καταγράφονται χιονοπτώσεις.

Πάσχα - Σκρέκας: Αρνί έως 10 ευρώ το κιλό στα σούπερ μάρκετΣήμερα 08:53 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Υπ. Ανάπτυξης στον ΑΝΤ1 για την ακρίβεια, τους ελέγχους και τα πρόστιμα στην αγορά. Πότε ενεργοποιούνται το “Καλάθι των νονών” και το “Καλάθι του Πάσχα”.

Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόποΣήμερα 00:03 | Ειδήσεις

Σε περαιτέρω αναβάθμιση του αξιόχρεου της ελληνικής οικονομίας προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης, κάνοντας λόγο για θετικές προσδοκίες.

ΥΠΕΞ Ιράν για Ισραήλ: Δεν γίνεται επίθεση με παιδικά παιχνίδιαΣήμερα 07:52 | Ειδήσεις

Ο Υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, υποβάθμισε την επίθεση στην Ισφαχάν, ενώ δεν θέλησε να επιρρίψει ευθύνες στο Ισραήλ. Τι ανέφερε για πιιθανά αντίποινα. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κακοκαιρία - Τρίκαλα: Χιόνισε στο Περτούλι (εικόνες)09:57“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία09:44Μίμης Φωτόπουλος: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο σπουδαίος ηθοποιός09:30Θεσσαλονίκη: Νεκρός οδηγός σε τροχαίο09:17Πάσχα - Σκρέκας: Αρνί έως 10 ευρώ το κιλό στα σούπερ μάρκετ09:04Ιράκ: Έκρηξη σε στρατιωτική βάση (βίντεο)08:51ΥΠΕΞ Ιράν για Ισραήλ: Δεν γίνεται επίθεση με παιδικά παιχνίδια08:37Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές βροχές και χαλάζι08:24Δώρο Πάσχα: Πότε καταβάλλεται, πώς υπολογίζεται08:10Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα - Σε ποιες περιοχές χιόνισε (βίντεο)07:57Μετρό: Κλειστός σταθμός το Σαββατοκύριακο07:44“I LOVE Σου Κου”: Οι καλεσμένοι και οι αποκλειστικές συνεντεύξεις του Σαββατοκύριακου07:30Εορτολόγιο - 20 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:17Γιατί ανησυχεί τις αγορές η ένταση στη Μέση Ανατολή07:03Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομία06:50Amber Alert για εξαφάνιση 17χρονου - Φόβοι για την ζωή του06:3621η Απριλίου 1967: η ημέρα που η Ελλάδα “μπήκε στον γύψο”06:30Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόπο06:23Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι06:09Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο