LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 13 Φεβρουαρίου 2020 21:01 | Ανανέωση: 13 Φεβρουαρίου 2020 20:59

Πέρασε στους “4” του Κυπέλλου ο Άρης

Οι “κίτρινοι” νίκησαν τον Ατρόμητο μέσα στο Περιστέρι… 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΡΗΣ

Το γκολ του Ντάνιελ Λάρσον στάθηκε αρκετό για να πάρει ο Άρης τη νίκη 1-0 επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι και, παράλληλα, την πρόκριση για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι "κίτρινοι", σε συνδυασμό με το 0-0 του «Κλεάνθης Βικελίδης» πήραν το εισιτήριο για τους «4» και ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον τους στη φετινή σεζόν, αφήνοντας τον Ατρόμητο με την ψυχολογία στο ναδίρ ενόψει του «τελικού» της ερχόμενης Δευτέρας απέναντι στον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα της Super League.                       

Σε σχέση με το προηγούμενο μεταξύ τους παιχνίδι, ο Σάββας Παντελίδης επέλεξε να αφήσει έξω τον Ροντρίγκο Γκάλο και να χρησιμοποιήσει τον Κλαρκ Ενσικουλού, ενώ ο Μίχαελ Ένινγκ έκανε την έκπληξη ξεκινώντας με τον Μπράουν Ιντέγε αντί του Νικολά Ντιγκινί. 

Η πρώτη μεγάλη στιγμή ανήκε στους γηπεδούχους, με τον Αζέρ Μπουσούλατζιτς να κάνει στο 8' τις προσποιήσεις, την μπάλα από τις κόντρες να φτάνει στον Απόστολο Βέλλιο που προ του Χουλιάν Κουέστα πλάσαρε άστοχα - ο Έλληνας φορ υποδείχθηκε κακώς σε θέση οφσάιντ. Δυο λεπτά μετά, από τη σέντρα του Μπρούνο Γκάμα, ο Ιντέγε πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να «γλείφει» το αριστερό δοκάρι του Μπάλαζ Μέγιερι. Στο 15', όμως, η υπέροχη κάθετη πάσα του Γκάμα δεν πέρασε ανεκμετάλλευτη: ο Ντάνιελ Λάρσον «τσίμπησε» την μπάλα προ του εξερχόμενου Μέγιερι για το 0-1! Είκοσι λεπτά αργότερα, ο Γιάννης Φετφατζίδης βρήκε στα δεξιά τον Ιντέγε, αλλά το σουτ του Νιγηριανού βρήκε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων, στην τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου μέρους. 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΡΗΣ

Μετριότατο το δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να απειλήσουν μόνο σε στατικές φάσεις και τους φιλοξενούμενους να δείχνουν επαναπαυμένοι στο υπέρ τους σκορ. Κλασική ευκαιρία χαμένη για τον Άρη στο 82' και πάλι με τον Ιντέγε σε μια... επανάληψη της συνεργασίας του 35ου λεπτού: αυτή τη φορά ο Νιγηριανός πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια του Μέγερι. Το 0-1 έμεινε μέχρι τέλους, καθώς ο Μέγερι απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Ούγκο Σόουζα στις καθυστερήσεις, με τον Άρη να γίνεται η τρίτη ομάδα που παίρνει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας μετά τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. 

Οι συνθέσεις: 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Κατράνης, Κιβρακίδης (69' Ραμπέγιο), Στρούγγης, Γούτας, Χαρίσης (84' Νάτσος), Μπουσούλατζιτς, Ανδρούτσος, Νταβιώτης, Ενσικουλού (61' Μανούσος), Βέλλιος. 

ΑΡΗΣ (Mίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Ρόουζ (90'+1' Σούντγκρεν), Βέλεθ, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Γκάμα, Φετφατζίδης (88' Σόουζα), Λάρσον (79' Ντουρμισάι), Ιντέγε.

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔικογραφία για τους αγρότες στα Ιωάννινα που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδιαΣήμερα 16:41 | Ειδήσεις

Καταγράφηκαν όλα τα τρακτέρ και τα αγροτικά οχήματα, και αξιοποιείται υλικό από κάμερες της Εγνατίας.

Μαρινάκης: Η κυβέρνηση σέβεται κάθε λογική διεκδίκηση των αγροτών, αλλά και το αίτημα των πολιτών να μην ταλαιπωρούνταιΣήμερα 14:57 | Ειδήσεις

Σχετικά με το αν η κυβέρνηση συνομιλεί με τους αγρότες "η απάντηση είναι ξεκάθαρη. Εμείς θέλουμε να βρεθεί μια λύση".

Λάρισα: Αγρότες άνοιξαν τις μπάρες και μοίρασαν μήλα (εικόνες)Σήμερα 14:32 | Ειδήσεις

Όπως έχει ανακοινωθεί, το άνοιγμα των διοδίων προγραμματίζεται να επαναληφθεί και αύριο την Κυριακή.

Λυκούδης στο Πρωινό Σαββατοκύριακο: Ο 21χρονος παρακαλούσε πριν ένα μήνα τον μαέστρο του Μαζωνάκη, για συνεργασίαΣήμερα 10:31 | Ειδήσεις

O Χαράλαμπος Λυκούδης, συνήγορος Γιώργου Μαζωνάκη, μιλάει στο Πρωινό Σαββατοκύριακο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αγροτικά μπλόκα: Πότε ανοίγουν και κλείνουν τα τελωνεία σε Εξοχή, Προμαχώνα και Ευζώνους17:44Κατερίνη: Συνελήφθη άνδρας που καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης στο σπίτι του17:30Ζελένσκι: Η Ουάσιγκτον πρότεινε μια νέα μορφή συνομιλιών με τη συμμετοχή της Ρωσίας και της Ουκρανίας17:16Σέρρες: Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω τρία άτομα για διάρρηξη διαμερίσματος17:02Δικογραφία για τους αγρότες στα Ιωάννινα που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια16:48Σύλληψη 3 ατόμων, μεταξύ των οποίων και ένας Υπαρχιπυροσβέστης, για διακίνηση ναρκωτικών16:34Μαρινάκης: Η κυβέρνηση σέβεται κάθε λογική διεκδίκηση των αγροτών, αλλά και το αίτημα των πολιτών να μην ταλαιπωρούνται16:20Ο Τηλεμαραθώνιος του ΑΝΤ1 στηρίζει το σωματείο Δεσμός16:06Ηράκλειο: Κι άλλο περιστατικό με μετανάστες στα νότια της Κρήτης15:52Ανήλικοι μαθητές διακινούσαν ναρκωτικά σε σχολεία της Αττικής - Ενήλικοι πίσω από το κύκλωμα15:42Αθήνα: Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου στο κέντρο της πόλης15:28Δήμας: Στα 2,5 εκατ. ευρώ την ημέρα το κόστος από το άνοιγμα των διοδίων από τους αγρότες15:14Οι δημοσιογράφοι του ANT1news σας προσκαλούν στον Χριστουγεννιάτικο Τηλεμαραθώνιο, στις 22 Δεκεμβρίου15:00Conference League: Η ΑΕΚ 1η επίθεση, 2η σε προσπάθειες στην εστία, ξεχωρίζουν Πινέδα, Ελίασον και Ρότα14:46Λάρισα: Αγρότες άνοιξαν τις μπάρες και μοίρασαν μήλα (εικόνες)14:32Φοινικούντα: Απολογείται σήμερα ο 30χρονος για συνέργεια στο διπλό έγκλημα14:18Έφοδος της Αστυνομίας σε μαγαζιά με στριπτίζ: Εξέδιδαν γυναίκες στην πορνεία 14:04Θεσσαλονίκη: Άνδρας διέρρηξε εννιά καταστήματα σε έναν μήνα13:50Ελλάδα - ΗΠΑ: Συμφωνία για υπερσύγχρονα ρυμουλκά στα ναυπηγεία της Ελευσίνας13:36Τσιάρας: Έχει ήδη ικανοποιηθεί το 74% των αιτημάτων των αγροτών - Τα μπλόκα και τα πείσματα δεν οφελούν13:22
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο