LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 13 Φεβρουαρίου 2020 21:01 | Ανανέωση: 13 Φεβρουαρίου 2020 20:59

Πέρασε στους “4” του Κυπέλλου ο Άρης

Οι “κίτρινοι” νίκησαν τον Ατρόμητο μέσα στο Περιστέρι… 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΡΗΣ

Το γκολ του Ντάνιελ Λάρσον στάθηκε αρκετό για να πάρει ο Άρης τη νίκη 1-0 επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι και, παράλληλα, την πρόκριση για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι "κίτρινοι", σε συνδυασμό με το 0-0 του «Κλεάνθης Βικελίδης» πήραν το εισιτήριο για τους «4» και ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον τους στη φετινή σεζόν, αφήνοντας τον Ατρόμητο με την ψυχολογία στο ναδίρ ενόψει του «τελικού» της ερχόμενης Δευτέρας απέναντι στον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα της Super League.                       

Σε σχέση με το προηγούμενο μεταξύ τους παιχνίδι, ο Σάββας Παντελίδης επέλεξε να αφήσει έξω τον Ροντρίγκο Γκάλο και να χρησιμοποιήσει τον Κλαρκ Ενσικουλού, ενώ ο Μίχαελ Ένινγκ έκανε την έκπληξη ξεκινώντας με τον Μπράουν Ιντέγε αντί του Νικολά Ντιγκινί. 

Η πρώτη μεγάλη στιγμή ανήκε στους γηπεδούχους, με τον Αζέρ Μπουσούλατζιτς να κάνει στο 8' τις προσποιήσεις, την μπάλα από τις κόντρες να φτάνει στον Απόστολο Βέλλιο που προ του Χουλιάν Κουέστα πλάσαρε άστοχα - ο Έλληνας φορ υποδείχθηκε κακώς σε θέση οφσάιντ. Δυο λεπτά μετά, από τη σέντρα του Μπρούνο Γκάμα, ο Ιντέγε πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να «γλείφει» το αριστερό δοκάρι του Μπάλαζ Μέγιερι. Στο 15', όμως, η υπέροχη κάθετη πάσα του Γκάμα δεν πέρασε ανεκμετάλλευτη: ο Ντάνιελ Λάρσον «τσίμπησε» την μπάλα προ του εξερχόμενου Μέγιερι για το 0-1! Είκοσι λεπτά αργότερα, ο Γιάννης Φετφατζίδης βρήκε στα δεξιά τον Ιντέγε, αλλά το σουτ του Νιγηριανού βρήκε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων, στην τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου μέρους. 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΡΗΣ

Μετριότατο το δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να απειλήσουν μόνο σε στατικές φάσεις και τους φιλοξενούμενους να δείχνουν επαναπαυμένοι στο υπέρ τους σκορ. Κλασική ευκαιρία χαμένη για τον Άρη στο 82' και πάλι με τον Ιντέγε σε μια... επανάληψη της συνεργασίας του 35ου λεπτού: αυτή τη φορά ο Νιγηριανός πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια του Μέγερι. Το 0-1 έμεινε μέχρι τέλους, καθώς ο Μέγερι απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Ούγκο Σόουζα στις καθυστερήσεις, με τον Άρη να γίνεται η τρίτη ομάδα που παίρνει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας μετά τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. 

Οι συνθέσεις: 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Κατράνης, Κιβρακίδης (69' Ραμπέγιο), Στρούγγης, Γούτας, Χαρίσης (84' Νάτσος), Μπουσούλατζιτς, Ανδρούτσος, Νταβιώτης, Ενσικουλού (61' Μανούσος), Βέλλιος. 

ΑΡΗΣ (Mίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Ρόουζ (90'+1' Σούντγκρεν), Βέλεθ, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Γκάμα, Φετφατζίδης (88' Σόουζα), Λάρσον (79' Ντουρμισάι), Ιντέγε.

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία Byron: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων σχεδόν σε όλη την ΑττικήΧθες 20:58 | Ειδήσεις

Ποια σημεία παραμένουν ακόμα κλειστά.

Λιόσια: Εγκατέλειψε τη 2 ετών ανιψιά του μέσα στο αμάξι... γιατί τον καταδίωξαν αστυνομικοίΧθες 22:59 | Ειδήσεις

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της μικρής

Πατρών – Πύργου: Οδηγός προσπάθησε να σπάσει το μπλόκο αγροτών – Παραλίγο να τραυματίσει πεζούς και αστυνομικόΧθες 21:35 | Ειδήσεις

Νωρίτερα, οι αγρότες στα διόδια της Κάτω Αχαΐας έκλεισαν για ακόμα μία φορά τον αυτοκινητόδρομο Πατρών – Πύργου και την παλιά εθνική οδό Πατρών – Πύργου.

Συνάντηση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ με τον Mητροπολίτη Θεσσαλονίκης ΦιλόθεοΧθες 18:39 | Ειδήσεις

Στη συνάντηση, που σύμφωνα με ανάρτηση της Μητρόπολης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, την κ. Γκίλφοϊλ συνόδευσε ο γενικός πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, Τζέρι Ισμαήλ (Jerry Ismail).

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τουρκία: Εντάλματα σύλληψης σε 29 παίκτες για το σκάνδαλο του παράνομου στοιχηματισμού στο ποδόσφαιρο23:59Παράταση και απλοποίηση διαδικασιών στο πρόγραμμα "Προσβασιμότητα κατ’ οίκον"23:50Κύπρος: Ανασχηματισμός στην κυβέρνηση Χριστοδουλίδη με αλλαγές σε πέντε κρίσιμα υπουργεία23:42Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου23:34Βραχνάς για τις οικογένειες το κόστος ενοικίου (βίντεο)23:26Θάσος: Γυναίκα ξυλοκοπήθηκε και μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύζυγό της 23:18Μετρό Θεσσαλονίκης: Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος δοκιμών23:10Λιόσια: Εγκατέλειψε τη 2 ετών ανιψιά του μέσα στο αμάξι... γιατί τον καταδίωξαν αστυνομικοί 23:02Εξαρθρώθηκε ομάδα που εξαπατούσε τον ΕΟΠΥΥ - Ανάμεσα τους γιατροί και φαρμακοποιός22:54Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ενισχύει τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας (εικόνες)22:44Καλαμάτα: Ξεκόλλησε μαρκίζα 4 καταστημάτων στο κέντρο της πόλης (εικόνες)22:34ΚΑΕ Ολυμπιακός: Η ομάδα θα καλύψει τα έξοδα της Φενερμπαχτσέ στην επιστροφή της22:24Μουντιάλ 2026: Η κλήρωση των 12 ομίλων22:14Λειψυδρία: “Μικρή ανάσα” στα αποθέματα νερού από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις22:04Κακοκαιρία Byron: Σύσκεψη συντονισμού για την καταγραφή ζημιών και την αποζημίωση πληγέντων στη Δυτική Αττική21:54Πατρών – Πύργου: Οδηγός προσπάθησε να σπάσει το μπλόκο αγροτών – Παραλίγο να τραυματίσει πεζούς και αστυνομικό21:44Missing alert για την εξαφάνιση 33χρονου21:34Ηράκλειο Κρήτης: Στη φυλακή οι γονείς για την κακοποίηση των οκτώ παιδιών τους 21:24Κακοκαιρία Byron: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων σχεδόν σε όλη την Αττική21:09Δολοφονία τοπογράφου στο Ψυχικό: Την Δευτέρα αναμένεται η αγόρευση της εισαγγελέως της έδρας20:55
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο