LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 12 Φεβρουαρίου 2020 06:52 | Ανανέωση: 12 Φεβρουαρίου 2020 07:28

Μπράβοι ξυλοκόπησαν άγρια αστυνομικούς στο Γκάζι

Οι αστυνομικοί βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας. Από τον έναν άρπαξαν το όπλο.

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - ΟΜΗΡΙΑ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ - ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ - ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ - ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ

Θύματα ξυλοδαρμού από μπράβους μαγαζιού έπεσαν δύο ειδικοί φρουροί, έξω από νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι.

Οι αστυνομικοί, που βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας, μετά από διαπληκτισμό που είχαν με θαμώνες του μαγαζιού, δέχθηκαν επίθεση από τους μπράβους, οι οποίοι άρπαξαν το όπλο του ενός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους δύο αστυνομικούς κατέληξε στο νοσοκομείο, ενώ η εξέταση και των δύο νεαρών αστυνομικών, αρχικά ήταν αδιέξοδη, τόσο λόγω των χτυπημάτων που είχαν δεχθεί και αδυνατούσαν να θυμηθούν, όσο και λόγω της κατανάλωσης ακατάλληλων ποτών (μπόμπες).

Ωστόσο, μετά από έρευνες, αλλά και προσδιοριστικές αναφορές, εντοπίστηκε και το μπαρ στο οποίο έγινε το περιστατικό και οι υπεύθυνοι του καταστήματος, αλλά και το υπηρεσιακό πιστόλι.

Το θέμα σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook διερωτάται, μεταξύ άλλων, γιατί δεν εκδόθηκε ανακοίνωση από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είτε για να διαψεύσει είτε για να επιβεβαιώσει το περιστατικό.

Ραγκούσης - ΕΛΑΣ

Μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος τόνισε, σε ερώτηση γιατί είχαν μαζί τους τα όπλα τους, ενώ ήταν εκτός υπηρεσίας, ότι αφενός έχουν το δικαίωμα να το κάνουν, αφετέρου δεν είχαν την εμπειρία, λόγω ηλικίας, να κρίνουν εάν ήταν σωστό ή όχι να έχουν μαζί τους όπλα σε ένα κλαμπ.

Ο Γιάννης Ραγκούσης όμως επανήλθε με δηλώσεις του στο θέμα, προειδοποιώντας με κατάθεση επίκαιρης ερώτησης.

"Ξεπέρασε κάθε ανεκτό όριο η πρωτοφανής και απαράδεκτη προσπάθεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη να αποφύγει να απαντήσει στα τρία ερωτήματα που της θέσαμε χθες για το ενδεχόμενο εμπλοκής ειδικών φρουρών, που πρόσφατα προσέλαβε, σε σοβαρό επεισόδιο. Εάν σήμερα δεν δοθούν οι επίσημες απαντήσεις που ζητήσαμε, τότε απλώς να γνωρίζουν ότι θα εξαναγκαστούν να απαντήσουν σε επίκαιρη ερώτηση που άμεσα θα καταθέσουμε στη Βουλή.

Προς το παρόν θέλουμε να καταγραφεί πως κατά την προχθεσινή κοινοβουλευτική συζήτηση της Επίκαιρης Επερώτησης για την ασφάλεια, ο υπουργός κ. Μ. Χρυσοχοΐδης δεν ανέφερε το παραμικρό σχετικά με ενδεχόμενο τέτοιο γεγονός, παρά τις επανειλημμένες επικριτικές αναφορές που κάναμε για την πρόσληψη ειδικών φρουρών αντί αστυνομικών" τόνισε χαρακτηριστικά.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑγρότες: “Ναι” στον διάλογο με την Κυβέρνηση – “Όχι” σε συλλαλητήριο στην ΑθήναΣήμερα 17:12 | Ειδήσεις

Τα τρακτέρ θα παραμείνουν στους δρόμους περιμένοντας το αποτέλεσμα της συνάντησης με την κυβέρνηση.

Μητσοτάκης: Η Νέα Δημοκρατία παραμένει η κυρίαρχη πολιτική δύναμη στην πατρίδα μαςΣήμερα 13:41 | Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός παρέστη στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων της Νέας Δημοκρατίας, παρουσία υπουργών, βουλευτών και στελεχών και φίλων του κόμματος.

Η θάλασσα βγήκε έξω στο Ναύπλιο - Πλημμύρισαν δρόμοι (βίντεο)Σήμερα 16:36 | Ειδήσεις

Συναγερμός στην Πυροσβεστική Ναυπλίου μετά το περιστατικό.

Συμφωνία ΕΕ - Mercosur: Νέες εξαγωγικές προοπτικές για τα ελληνικά αγροδιατροφικά προϊόνταΣήμερα 08:20 | Ειδήσεις

Η συμφωνία έρχεται έπειτα από περισσότερα από 25 χρόνια διαπραγματεύσεων. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αγρότες: “Ναι” στον διάλογο με την Κυβέρνηση – “Όχι” σε συλλαλητήριο στην Αθήνα17:33Ζάκυνθος: Συνελήφθη 45χρονος που έβαλε φωτιά σε ασθενοφόρο17:19Καρυστιανού: Το Σύνταγμα της χώρας έχει μετατραπεί σε κουρελόχαρτο17:05Η θάλασσα βγήκε έξω στο Ναύπλιο - Πλημμύρισαν δρόμοι (βίντεο)16:51Ολυμπιακός – Μόρις: Ο σοκαριστικός τραυματισμός λίγο πριν τη λήξη του αγώνα16:37Εκτροπή κυκλοφορίας στην ΕΟ Θεσσαλονίκης - Αθηνών στην Κατερίνη16:24Κυρώσεις ΕΕ κατά της Ρωσίας: Πώς η Αθήνα από ουραγός έγινε πρωταγωνιστής στο πάγωμα περιουσιακών στοιχείων16:10Χατζηδάκης: Συνεχίζουμε στον δρόμο της κοινής λογικής, για να ανεβάσουμε την Ελλάδα ακόμα πιο ψηλά15:58Εσθονία: Τροχαίο για την Εθνική Χάντμπολ της Κύπρου (βίντεο)15:44Ο χάρτης των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ έως 16 Ιανουαρίου15:31Επεισόδιο on air ανάμεσα σε Τζάκρη και Λαζαρίδη για την Καρυστιανού: Αποχώρησε ο βουλευτής της ΝΔ15:17Τροχαίο με εγκατάλειψη στο Αίγιο: Διανομέας παρέσυρε 60χρονη σκοτώνοντας τον σκύλο της 15:03Ανδρουλάκης από Φλώρινα: Αγροτικό ρεύμα στα 7 λεπτά ανά κιλοβατώρα και πάγιο στα 5 ευρώ τον μήνα 14:49Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη αλλοδαπός που αναζητούσε η Interpol για ανθρωποκτονία14:34Μαρινάκης: Αυτά τα 10 χρόνια η Νέα Δημοκρατία μεγάλωσε, όπως και η Ελλάδα14:20Τραγωδία στη Βιάννο: Νεκρός ο 27χρονος κυνηγός που έπεσε σε χαράδρα14:06Μητσοτάκης: Η Νέα Δημοκρατία παραμένει η κυρίαρχη πολιτική δύναμη στην πατρίδα μας13:52Υποχρεωτική χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε ορισμένα οδικά δίκτυα της δυτικής Μακεδονίας λόγω παγετού13:38Φρίκη για 13χρονη στη Θεσσαλονίκη: Νεαρός την είχε στο σπίτι του, την βίαζε και της έδινε ναρκωτικά13:24Ιράν: Στο πλευρό του καθεστώτος ο στρατός - "Ματαιώστε τα σχέδια του εχθρού"13:10
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο