LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 12 Φεβρουαρίου 2020 06:52 | Ανανέωση: 12 Φεβρουαρίου 2020 07:28

Μπράβοι ξυλοκόπησαν άγρια αστυνομικούς στο Γκάζι

Οι αστυνομικοί βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας. Από τον έναν άρπαξαν το όπλο.

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - ΟΜΗΡΙΑ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ - ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ - ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ - ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ

Θύματα ξυλοδαρμού από μπράβους μαγαζιού έπεσαν δύο ειδικοί φρουροί, έξω από νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι.

Οι αστυνομικοί, που βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας, μετά από διαπληκτισμό που είχαν με θαμώνες του μαγαζιού, δέχθηκαν επίθεση από τους μπράβους, οι οποίοι άρπαξαν το όπλο του ενός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους δύο αστυνομικούς κατέληξε στο νοσοκομείο, ενώ η εξέταση και των δύο νεαρών αστυνομικών, αρχικά ήταν αδιέξοδη, τόσο λόγω των χτυπημάτων που είχαν δεχθεί και αδυνατούσαν να θυμηθούν, όσο και λόγω της κατανάλωσης ακατάλληλων ποτών (μπόμπες).

Ωστόσο, μετά από έρευνες, αλλά και προσδιοριστικές αναφορές, εντοπίστηκε και το μπαρ στο οποίο έγινε το περιστατικό και οι υπεύθυνοι του καταστήματος, αλλά και το υπηρεσιακό πιστόλι.

Το θέμα σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook διερωτάται, μεταξύ άλλων, γιατί δεν εκδόθηκε ανακοίνωση από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είτε για να διαψεύσει είτε για να επιβεβαιώσει το περιστατικό.

Ραγκούσης - ΕΛΑΣ

Μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος τόνισε, σε ερώτηση γιατί είχαν μαζί τους τα όπλα τους, ενώ ήταν εκτός υπηρεσίας, ότι αφενός έχουν το δικαίωμα να το κάνουν, αφετέρου δεν είχαν την εμπειρία, λόγω ηλικίας, να κρίνουν εάν ήταν σωστό ή όχι να έχουν μαζί τους όπλα σε ένα κλαμπ.

Ο Γιάννης Ραγκούσης όμως επανήλθε με δηλώσεις του στο θέμα, προειδοποιώντας με κατάθεση επίκαιρης ερώτησης.

"Ξεπέρασε κάθε ανεκτό όριο η πρωτοφανής και απαράδεκτη προσπάθεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη να αποφύγει να απαντήσει στα τρία ερωτήματα που της θέσαμε χθες για το ενδεχόμενο εμπλοκής ειδικών φρουρών, που πρόσφατα προσέλαβε, σε σοβαρό επεισόδιο. Εάν σήμερα δεν δοθούν οι επίσημες απαντήσεις που ζητήσαμε, τότε απλώς να γνωρίζουν ότι θα εξαναγκαστούν να απαντήσουν σε επίκαιρη ερώτηση που άμεσα θα καταθέσουμε στη Βουλή.

Προς το παρόν θέλουμε να καταγραφεί πως κατά την προχθεσινή κοινοβουλευτική συζήτηση της Επίκαιρης Επερώτησης για την ασφάλεια, ο υπουργός κ. Μ. Χρυσοχοΐδης δεν ανέφερε το παραμικρό σχετικά με ενδεχόμενο τέτοιο γεγονός, παρά τις επανειλημμένες επικριτικές αναφορές που κάναμε για την πρόσληψη ειδικών φρουρών αντί αστυνομικών" τόνισε χαρακτηριστικά.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΗ πρώτη εμφάνιση του Κυριάκου Πιερρακάκη στη Βουλή μετά την εκλογή του ως πρόεδρος του EurogroupΧθες 21:49 | Ειδήσεις

Καταχειροκροτούμενος από τους βουλευτές, ο κ. Πιερρακάκης είπε ότι η εκλογή του είναι πρωτίστως μια νίκη της πατρίδας που γνώρισε δυσκολίες και πρωτόγνωρες κρίσεις.

Σύνταγμα: Συναγερμός για φωτιά - Έκλεισε η οδός Καραγιώργη ΣερβίαςΧθες 21:42 | Ειδήσεις

Κατά την παρέμβαση της πυροσβεστικής έγινε αντιληπτό ότι δεν υπήρξε φωτιά, αλλά υπήρξε βραχυκύκλωμα εντός του κτιρίου με αποτέλεσμα να προκληθούν σπινθήρες.

Αθήνα: Άνδρας μετέφερε Καλάσνικοφ στην βαλίτσα του σε σταθμό υπεραστικών λεωφορείωνΧθες 20:59 | Ειδήσεις

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε τροχήλατη βαλίτσα που έφερε, βρέθηκε και κατασχέθηκε το πολεμικό τυφέκιο, καθώς και μια γεμιστήρα με 12 φυσίγγια.

Τι καιρό θα κάνει το ΣάββατοΧθες 18:38 | Ειδήσεις

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού την Σάββατο 13 Δεκεμβρίου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λαβρόφ: Η Μόσχα επιθυμεί μια σειρά εγγράφων που θα στηρίζουν μια βιώσιμη ειρηνευτική συμφωνία 08:28Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο08:14Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε οξειδωμένη οβίδα κατά τη διάρκεια των εργασιών στο λιμάνι23:59Η πρώτη ανάρτηση της Ελεονώρας Ζουγανέλη για το πρόστιμο από την τροχαία - Ο νόμος είναι νόμος και ισχύει για όλους23:44Ολυμπιακός: Οι Πειραιώτες κατέρρευσαν στην Βαρκελώνη 23:30ΑΑΔΕ: Νέα σημαντική μείωση του κενού ΦΠΑ στην Ελλάδα23:16Γιατρός δέχθηκε επίθεση μέσα σε νοσοκομείο στο Αίγιο - Ο δράστης φέρεται να είχε εμπειρία πυγμαχίας23:02Συνάντηση Μητσοτάκη με την απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο - Στο επίκεντρο η τριμερής22:48Η πρώτη εμφάνιση του Κυριάκου Πιερρακάκη στη Βουλή μετά την εκλογή του ως πρόεδρος του Eurogroup22:34Αθήνα: Άνδρας μετέφερε Καλάσνικοφ στην βαλίτσα του σε σταθμό υπεραστικών λεωφορείων 22:20Στο πλευρό των αγροτών οι οδηγοί ταξί στην Πάτρα22:06Σύνταγμα: Συναγερμός για φωτιά - Έκλεισε η οδός Καραγιώργη Σερβίας21:52Χώρες της ΕΕ: Αποφασίστηκε το επ' αόριστον πάγωμα των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων 21:38Χριστουγεννιάτικος Τηλεμαραθώνιος ΑΝΤ1 - Στηρίζει παιδιά και δομές στη Θεσσαλία21:28Διαμαρτυρία αγροτών έξω από τα γραφεία βουλευτών της ΝΔ στη Λάρισα - Έριξαν άχυρα στην είσοδο21:14Ουκρανία: Πυραυλική επίθεση σε λιμάνι της χώρας - Ζημιές υπέστη πλοίο που ανήκει σε τουρκική εταιρεία21:00Τέλλογλου - ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι κατηγορούμενοι έχουν ισχυρές διασυνδέσεις με κομματικούς μηχανισμούς20:32Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ - Μπιζόγλη: Φθηνό σοου, αλληλοκατηγορίες και αποπομπές20:18ANT1 Sports: Το εισιτήριο για τα πλέι-οφ του Conference League, εξασφάλισε η ΑΕΚ, μετά το διπλό στην Τουρκία, απέναντι στη Σαμσουνσπόρ20:04Στο Βερολίνο τη Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι19:50
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο