Θεσσαλονίκη: Μηχανοκίνητη πορεία ταξί στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας – Ζητούν παράταση της ηλεκτροκίνησης μετά το 2030Σήμερα 16:06 | ΚοινωνίαΣτη Θεσσαλονίκη δραστηριοποιούνται περίπου 2.000 ταξί, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι υβριδικά ή φυσικού αερίου.
ΗΠΑ: Ρεπουμπλικανός βουλευτής προτείνει να γίνει η Γροιλανδία η 51η αμερικανική πολιτείαΣήμερα 15:52 | Κόσμος«Η Αμερική δεν μπορεί να αφήσει το μέλλον της στα χέρια καθεστώτων που περιφρονούν τις αξίες μας και επιδιώκουν να υπονομεύσουν την ασφάλειά μας».
Κοζάνη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία ΟδόΣήμερα 15:38 | ΚοινωνίαΠως θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων.
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ν. ΜουδανιώνΣήμερα 15:24 | ΚοινωνίαΣε ποιες κατευθύνσεις έχει διακοπεί η κυκλοφορία.
Παναθηναϊκός: Καθοριστικό το επόμενο 48ωρο για την μεταγραφή του ΑντίνοΣήμερα 15:09 | ΑθλητικάΗ συζήτηση του Παναθηναϊκού με την αργεντίνικη ομάδα αφορά ένα ποσό που -με κάποια μπόνους και πληρωμή ενός μέρους της εφορίας- αγγίζει τα 7 εκατ. ευρώ για το 75% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.