Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 10 Φεβρουαρίου 2020 16:02

ΜακΚίσικ: τον ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, αντιδρά η Μπεσίκτας

Σάλος στην Τουρκία μετά την επίσημη ανακοίνωση του παίκτη απο τους "ερυθρόλευκους". Τι αναφέρει η ενημέρωση της Μπεσίκτας.

Ολυμπιακός - Σακίλ ΜακΚίσικ

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Σακίλ ΜακΚίσικ από την Μπεσίκτας, αλλά η τουρκική ομάδα αντέδρασε υποστηρίζοντας πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο σε ισχύ.

Για να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου Αμερικανού γκαρντ/φόργουορντ, αναφέροντας στη σχετική ανακοίνωση, «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις "2" και "3"».

Άμεση όμως ήταν η αντίδραση του τουρκικού συλλόγου, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο, «Ο Σακίλ ΜακΚίσικ δένεται με συμβόλαιο με τον σύλλογό μας. Είναι σε ισχύ οι υποχρεώσεις της μεταξύ μας σύμβασης. Σε περίπτωση που ο Σακίλ ΜακΚίσικ υπογράψει συμβόλαιο με άλλον σύλλογο, είναι αναπόφευκτη η τιμωρία του για υπογραφή διπλής σύμβασης. Ενημερώνουμε το κοινό ότι θα ξεκινήσουμε τις νόμιμες διαδικασίες και θα αποτανθούμε τόσο στην FIBA όσο και στην τουρκική Ομοσπονδία (TBF), προκειμένου να προστατεύσουμε τα δικαιώματα του συλλόγου μας».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠέθανε το βρέφος που νοσηλευόταν με κορονοϊό στο Νοσοκομείο ΠαίδωνΣήμερα 17:48 | Ειδήσεις

Πρόκειται για το νεότερο θύμα της πανδημίας στη χώρα μας. Συλλυπητήρια Μητσοτάκη στην οικογένεια του βρέφους.

Κορονοϊός: Ο “χάρτης” με τα κρούσματα της ΔευτέραςΣήμερα 17:03 | Ειδήσεις

Σε ποιες περιοχές της χώρας εντοπίστηκαν, το τελευταίο 24ωρο, φορείς του νέου ιού. Αναλυτικά στοιχεία από τον ΕΟΔΥ.

Νέα Σμύρνη: εισαγγελική παρέμβαση για το επεισόδιο με τους αστυνομικούςΣήμερα 09:44 | Ειδήσεις

Προκαταρκτική εξέταση με αφορμή τα βίντεο και τις καταγγελίες που δημοσιοποιήθηκαν. Κόντρα για τα γκλομπς που χρησιμοποιήθηκαν. Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες.

Προσφυγή Κουφοντίνα στο ΣτΕΣήμερα 15:17 | Ειδήσεις

Τι ζητά ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια, αρχιεκτελεστής της “17Ν” για την κράτηση του και για την απόφαση της ΓΓ Αντεγκληματικής Πολιτικης.

“Ντου” με πέτρες σε Αστυνομικό Τμήμα21:23Λιγνάδης: Στο “μικροσκόπιο” τα ευρήματα από το υπόγειο του σπιτιού του (βίντεο)21:10Κωνσταντίνος Φίλης: Πού αποσκοπεί η Τουρκία με το έντονο φλερτ στην Αίγυπτο (βίντεο)20:58Lockdown: Πρόστιμα 1,8 εκατ. ευρώ το τριήμερο20:47Επεισόδια στην Πανόρμου20:35Ανήλικος που είχε εξαφανιστεί βρέθηκε στην Σουηδία20:22Έπεσε από την σκάλα σκοτώθηκε20:10Συνέντευξη Χάρι-Μέγκαν: “Τριγμοί” στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ (βίντεο)19:57“Ενώπιος Ενωπίω” με τον Γιώργο Κωνσταντίνου19:45Φωτιά στο Αιγάλεω19:35Ο ΑΝΤ1 στο Δαμάσι: “Εφιάλτες” στα χαλάσματα που άφησε ο σεισμός (βίντεο)19:26Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Πορεία στο κέντρο της Αθήνας (εικόνες)19:16Νέα Σμύρνη: Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν στον ΑΝΤ1 τις σκηνές βίας (βίντεο)19:05Τατόι: Εντοπίστηκε το “χαμένο” κασπώ των ανακτορικών κήπων (εικόνες)18:53Κορονοϊός: σκληρή κόντρα ανάμεσα στο Υπουργείο Υγείας και τον ΣΥΡΙΖΑ για την πανδημία18:43Θεμιστοκλέους: στο 7,12% το ποσοστό εμβολιαστικής κάλυψης στη χώρα μας18:31Εμβόλιο AstraZeneca - Θεοδωρίδου: Χορήγηση και στους άνω των 65 ετών (βίντεο)18:20Παραδόθηκε στην κυκλοφορία η Γέφυρα των Τεμπών (βίντεο)18:12Η συνέντευξη Χάρι και Μέγκαν αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)18:12Θεοδωρίδου - Θεμιστοκλέους για τον κορονοϊό, τις μεταλλάξεις και τα εμβόλια18:00