LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 09 Φεβρουαρίου 2020 12:20

Σκουρλέτης: καμιά συναίνεση στην αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε ότι υπάρχουν πεδία συνεργασίας με το ΚΙΝΑΛ.

Σκουρλέτης  - βουλή

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αποφασισμένος να ασκήσει μια δυναμική, τεκμηριωμένη αντιπολίτευση, όπως αυτή προσδιορίζεται μέσα από το αντινεοφιλελεύθερο πρόγραμμά του», τόνισε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Πάνος Σκουρλέτης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα».

Αν και ανέφερε ότι η συναίνεση μπορεί να οικοδομηθεί «εάν συντρέχουν λόγοι», ωστόσο υπογράμμισε ότι «δεν θα μπορούσε να διανοηθεί μια συναινετική στάση απέναντι στη νεοφιλελεύθερη, αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης».

Επίσης, ο κ. Σκουρλέτης εκτίμησε ότι υπάρχουν πεδία συνεργασίας με το Κίνημα Αλλαγής, όπως η προστασία της πρώτης κατοικίας και ο κατώτατος μισθός.

Ακόμη, σημείωσε ότι «επιβάλλεται να καθίσουμε σε ένα κοινό τραπέζι, όταν μιλάμε για εθνικά ζητήματα», κάνοντας έτσι αναφορά στη στάση της Τουρκίας. Ωστόσο, τόνισε ότι, «Είμαστε υποχρεωμένοι να ασκούμε κριτική στην κυβέρνηση όταν με τους χειρισμούς της δεν βοηθάει στην καλύτερη αντιμετώπιση των κρίσιμων ζητημάτων της εξωτερικής πολιτικής».

Τέλος, ερωτώμενος για τη φθορά που καταγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις, σχολίασε ότι «είναι πολύ νωρίς για να βγάλει κανείς συμπεράσματα». Ανέφερε, επίσης, ότι «κανείς στον ΣΥΡΙΖΑ δε μιλά για αλλαγή του ονόματος», αλλά για προσθήκη στον τίτλο.

«Τα πράγματα για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κριθούν στο πεδίο του τίτλου και στο όνομα. Θα κριθούν από την ικανότητά του να εκφράζει τις ανάγκες ευρύτερων κοινωνικών ομάδων», κατέληξε.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο