LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 09 Φεβρουαρίου 2020 08:19

Ζώδια: τι φέρνει η πρώτη υπερπανσέληνος του 2020

Το μεγάλο ζήτημα που πραγματεύεται αυτή η πανσέληνος είναι το πώς μπορούμε να δημιουργούμε τον έρωτα!

Ζώδια - αστρολογία

Κριός: Ιδιαίτερα εύθυμη, δημιουργική και ερωτική είναι για εσάς η Πανσέληνος που γίνεται στον Λέοντα στις 9 Φεβρουαρίου. Έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ό,τι σας αρέσει, σας φέρνει χαρά και δίνει νόημα στη ζωή σας! Αφεθείτε χωρίς ενοχές και ξεδιπλώστε ελεύθερα τον «παιδικό» και ασυγκράτητο ενθουσιασμό σας, χωρίς να κινδυνεύετε από τις συνέπειες. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας αλλά και ο Άρης από τον Τοξότη, φροντίζουν να γίνεται θετικά αισθητή η παρουσία σας, απολαμβάνοντας την αποδοχή και τη συμπάθεια των άλλων.

Ταύρος: Σε θέματα «στρατηγικής» σημασίας σε σχέση με την επαγγελματική σας εξέλιξη, εστιάζεται η επιρροή της Πανσελήνου που γίνεται στις 9 Φεβρουαρίου στον Λέοντα. Τα σχέδια αυτά έχουν μακροπρόθεσμο χαρακτήρα και το χαρακτηριστικό τους είναι η εντυπωσιακή μεταμόρφωση, που πιστεύετε πως θα αλλάξει όχι μόνο τον τρόπο που κάνετε τα πράγματα, αλλά και το επαγγελματικό σας «προφίλ». Δίνετε προτεραιότητα στην εικόνα σας, χωρίς όμως να αφήνετε στην άκρη τις οικονομικές διεκδικήσεις, αφού ο Άρης από τον Τοξότη δεν φείδεται χρημάτων προκειμένου να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας, όμως φροντίζει και να πολλαπλασιάσετε και τις απολαβές σας!

Δίδυμοι: Η φυσική σας επικοινωνιακή προδιάθεση γίνεται ακόμη μεγαλύτερη κάτω από την επιρροή της Πανσελήνου που πραγματοποιείται στον Λέοντα στις 9 Φεβρουαρίου. Το ίδιο γίνεται και με την ανάγκη σας να μαθαίνετε συνεχώς καινούρια πράγματα, μόνο που τώρα δεν εστιάζετε στην ποσότητα θέλοντας να ασχολείστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, αλά στην ποιότητα και την πραγματική ευχαρίστηση που παίρνετε από κάτι καινούριο, που αποτελεί «πολύτιμη» γνώση για σας. Μια γυναικεία παρουσία λειτουργεί καταλυτικά στη ζωή σας και αποτελεί τον συνδετικό κρίκο σε κάποια νέα κοινωνικά ενδιαφέροντα που δραστηριοποιείστε.

Καρκίνος: Στον οικονομικό τομέα εστιάζεται η δράση της Πανσελήνου που γίνεται στον Λέοντα στις 9 Φεβρουαρίου. Φυσικά θα προσφέρει ευκαιρίες, αλλά δεν θα σας αποτρέψει από περιττά έξοδα που μπορεί να κάνετε για λόγους καλοπέρασης ή εντυπωσιασμού. Ο Άρης από τον Τοξότη και η Αφροδίτη από τον Κριό φτιάχνουν τον κατάλληλο συνδυασμό δυναμικών διεκδικήσεων και αρμονικής συνύπαρξης στον εργασιακό τομέα και αυτό σας εξασφαλίζει κάποιες προοπτικές, που θα ενισχύσουν την τσέπη σας. Δείχνετε επιείκεια σε πρόσωπα και καταστάσεις που σας δυσαρεστούν και αυτό ενδυναμώνει τη συναισθηματική σας ασφάλεια.

Λέων: Η Πανσέληνος στις 9 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται στο ζώδιό σας και ασφαλώς είναι πολύ σημαντική για εσάς. Ισχυροποιεί τη φυσική λάμψη της παρουσίας σας, μεγαλοποιώντας ταυτόχρονα όλα εκείνα τα σημεία που αν τα εκμεταλλευτείτε σωστά, θα σας δώσουν σημαντικό πλεονέκτημα σε σχέσεις αλλά και επαγγελματικές συνεργασίες. Μεγαλοποιεί όμως και κάποια στοιχεία της προσωπικότητάς σας, που μπορεί να σας απομακρύνουν από την πραγμάτωση των ευκαιριών, αν παρασυρθείτε από τον υπερβολικό συναισθηματισμό. Σε ότι αφορά ιδιαίτερα στις ερωτικές σχέσεις, ο Άρης από τον Τοξότη δίνει ακόμη μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας!

Παρθένος: Επαγγελματικές ευκαιρίες προσφέρει η Πανσέληνος που γίνεται στις 9 Φεβρουαρίου στον Λέοντα. Νέες ιδέες, νέες αποφάσεις και κυρίως νέος τρόπος δουλειάς, αποτελούν τον άξονα των αδιαπραγμάτευτων προτεραιοτήτων σας! Καταρχάς έχετε έναν άλλον «αέρα» στον τρόπο που προσεγγίζετε τα επαγγελματικά ζητήματα, αφού τώρα εμφανίζεστε με ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση και θετική σκέψη. Ταυτόχρονα αναζητάτε τρόπους να κάνετε τα πράγματα διαφορετικά από ότι συνηθίζετε, αλλά κυρίως από αυτό που συνηθίζουν ή προσπαθούν να σας επιβάλλουν οι άλλοι.

Ζυγός: Προσκλήσεις, καλέσματα, διασκέδαση, έντονη κοινωνική ζωή και γιατί όχι, ο έρωτας, είναι για σας στο «πρόγραμμα» αυτής της Πανσελήνου στις 9 Φεβρουαρίου. Είναι ευκαιρία να το «ρίξετε έξω», να εκτονωθείτε και σε συνδυασμό με την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, να εκμεταλλευτείτε την επιρροή σας και να συνάψετε χρήσιμες και ευχάριστες γνωριμίες. Ο Άρης από τον Τοξότη και τον 9ο Ηλιακό σας οίκο, ξυπνά μέσα σας τον μικρό εξερευνητή, οπότε ένα ταξίδι και λίγη περιπέτεια, θα σας αναζωογονήσουν!

Σκορπιός: Ό,τι και να κάνετε, το σίγουρο είναι πως δεν περνάτε απαρατήρητοι. Δεν χρειάζεται να μιλήσετε πολύ για να επιβάλλετε την παρουσία και την άποψή σας! Αυτό βοηθά και σε επαγγελματικές διεκδικήσεις, όπου παίζετε ηγετικό ρόλο και επιβραβεύεται η δουλειά σας. Αν δεν καταναλωθείτε σε εντυπωσιασμούς χάνοντας την ουσία, μπορείτε να «κεφαλαιοποιήσετε» αυτήν την επιτυχία, αποκομίζοντας εκτός από τα ηθικά και κάποια σημαντικά υλικά οφέλη.

Τοξότης: Θέλετε να ανοίξετε τους ορίζοντές σας, όχι μόνο μέσα από μια εκδρομή ή ένα ταξίδι, αλλά και πνευματικά. Η Πανσέληνος στις 9 Φεβρουαρίου στον Λέοντα, σε συνδυασμό με τον Άρη στο ζώδιό σας, εκτός από την ενεργητικότητα και τον ιδιαίτερο δυναμισμό που δίνει, σας παρακινεί να το κάνετε με έναν τρόπο διαφορετικό. Θέλετε να ανοίξετε τους ορίζοντές σας σε νέες γνώσεις και εμπειρίες, αναζητώντας πιο ποιοτικά χαρακτηριστικά, ίσως μάλιστα όχι τόσο συνηθισμένα και με έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Δείτε λοιπόν τι κάνουν οι άλλοι και κάντε το αλλιώς!

Αιγόκερως: Είναι πολλά πρόσωπα και πράγματα στη ζωή σας που χρειάζονται αναθεώρηση, αφού πρώτα περάσουν από το «κόσκινο» της αξιολόγησης. Δυστυχώς για… τους άλλους η Πανσέληνος στον Λέοντα βάζει ψηλά τον «πήχη» της κριτικής, ευτυχώς όμως γι αυτούς, σας προικίζει με μπόλικη γενναιοδωρία, ώστε να παραβλέψετε τα «ατοπήματά» τους και να τους δώσετε όχι μόνο άφεση αμαρτιών, αλλά και ένα σταθερό χέρι βοήθειας! Σε αυτό βοηθά και ο Άρης από τον Τοξότη που διατηρεί τις εσωτερικές σας ισορροπίες και διαλύει τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειες.

Υδροχόος: Η Πανσέληνος που γίνεται στις 9 Φεβρουαρίου ακριβώς απέναντί σας στον Λέοντα, σε συνδυασμό με τον Άρη από τον Τοξότη, δίνουν έναν άλλον αέρα στην κοινωνική σας παρουσία και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Προσεγγίζετε τους άλλους με πληθωρικό τρόπο, με γενναιοδωρία και παραμερίζοντας κάποιες μικροπρέπειες που φθείρουν τις ανθρώπινες σχέσεις. Ασφαλώς παίρνετε πρωτοβουλία κινήσεων, αναλαμβάνετε τη λήψη αποφάσεων και καθοδηγητικό ρόλο, χωρίς να χάνετε το ομαδικό πνεύμα, αλλά και ξεχωρίζοντας μέσα σε αυτό!

Ιχθύες: Η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 9 Φεβρουαρίου με την ταυτόχρονη παρουσία του Άρη στον Τοξότη και στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, δίνει ιδιαίτερη ενεργητικότητα και δυναμισμό στο κυνήγι των επαγγελματικών ευκαιριών. Παράλληλα όμως έρχεται για να σας δείξει ή να σας θυμίσει τις μικρές πολυτέλειες που σας βγάζουν από τη ρουτίνα. Μια ανθοδέσμη, ένα καλό γλυκό, ένα χαλαρωτικό μασάζ, ένα καλό βιβλίο, μια ωραία παράσταση, ένα ακριβό απόσταγμα που θα συνοδεύσει τη βραδινή χαλάρωση, δεν είναι αχρείαστες υπερβολές. Είναι το «ευ ζην» που κάνει την ποιοτική διαφορά στη ζωή!

Πηγή: astrologos.gr

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)Σήμερα 20:27 | Ειδήσεις

"Όταν θα λάβετε το επόμενο sms μην το αμελήσετε", είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του εθνικού προγράμματος "Προλαμβάνω".

Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)Σήμερα 19:43 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας για την κατακόρυφη, όπως είπε, αύξηση του πυροσβεστικού εξοπλισμού της χώρας για τη φετινή χρονιά.

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φοράΣήμερα 21:19 | Ειδήσεις

Απόψε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης κατάφερε να κάνει ό,τι κανένας άλλος γυμναστής στα 69 χρόνια ιστορία του θεσμού.

Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)Σήμερα 20:32 | Ειδήσεις

Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε για "επαγγελματίες κατευναστές" και εγκάλεσε ευθέως την κυβέρνηση ότι υποβαθμίζει την 50ή επέτειο της εισβολής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πάτρα: Συλλήψεις για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε λεωφορεία23:07Ανδρουλάκης από Πρέβεζα: Η ΝΔ πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη22:59Σάββατο του Λαζάρου - Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες22:45 Η γηραιότερη ασθενής στην Ελλάδα υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση22:31Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο χασάπης της Γάζας22:18Γιάννης Καλλιάνος: Αυτοί είναι οι 23 λόγοι για τους οποίους φταίνε για τον θάνατο του πατέρα μου 22:04Δολοφονία Λυγγερίδη: ο νέος γύρος των ερευνών και οι καταθέσεις (βίντεο)21:50Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά21:37BCL: Το Περιστέρι πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε21:23Βασιλιάς Κάρολος: επιστροφή στα δημόσια καθήκοντά του ενώ συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο21:12Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)20:59Ολυμπιακή φλόγα: Ο ΑΝΤ1 στο γαλλικό πλοίο “Μπελέμ” που θα την μεταφέρει (βίντεο) 20:46Εθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)20:33Άρειος Πάγος: Απόλυση 5 δικαστών λόγω καθυστέρησης στην έκδοση αποφάσεων20:19Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)20:05Σπαρτιάτες - Κασιδιάρης: Πότε θα γίνει η δίκη για την εξαπάτηση εκλογέων19:52“I LOVE Σου Κου”: Εκλεκτοί καλεσμένοι και αποκλειστικές συνεντεύξεις το Σαββατοκύριακο19:38Πάτρα – Πανεπιστήμιο: Φοιτητές έκλεισαν πρύτανη στο γραφείο του (εικόνες)19:25Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή 3 κατηγορούμενοι για ναρκωτικά19:12Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Θεαματική εκδήλωση για τα εγκαίνια του κτηρίου Θεσσαλονίκης (βίντεο)18:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο