LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΥγείαΔημοσίευση: 07 Φεβρουαρίου 2020 19:16

Κορονοϊός: Η Κίνα στέλνει σε στρατόπεδα συγκέντρωσης τους ασθενείς

Το Πεκίνο απαιτεί, επίσης, τον εγκλεισμό συγγενών και φίλων όσων νοσούν με τον κορονοϊό! 

Κορονοϊός

Διάταγμα εξέδωσε η κεντρική κυβέρνηση της Κίνας καλώντας τις αρχές της Γουχάν να βάλουν όλους τους ασθενείς με κορονοϊό σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Το Πεκίνο απαιτεί, επίσης, στα στρατόπεδα συγκέντρωσης να εγκλειστούν και οι συγγενείς και φίλοι όσων νοσούν με τον κορονοϊό! 

Η αναπληρώτρια πρωθυπουργός της Κίνας Σαν Τσουνλάν μίλησε για πόλεμο του λαού ενάντια στην επιδημία που έχει ήδη σκοτώσει τουλάχιστον 638 ανθρώπους και έχει προσβάλλει 31.520. 

Απαίτησε από όλους τους αξιωματούχους του κομμουνιστικού καθεστώτος στην Γουχάν, να μπουν μπροστά στον αγώνα κατά της επιδημίας αλλιώς η ιστορία θα γράψει το όνομά τους με μαύρα γράμματα και θα ζουν για πάντα στην ντροπή.

Η πόλη έχει περίπου 14 εκατομμύρια κατοίκους αλλά είναι άγνωστο πόσοι από αυτούς θα μπουν σε καραντίνα και που θα γίνουν τα στρατόπεδα. Η αναπληρώτρια πρωθυπουργός της Κίνας περιέγραψε τους ανθρώπους οι οποίοι θα απομονώνονται στα στρατόπεδα – καραντίνας χωρίζοντάς τους σε 4 κατηγορίες: Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα, τα ύποπτα κρούσματα, όσους έχουν επαφή με τις προηγούμενες δυο κατηγορίες και όσους έχουν πυρετό. 

Μιλώντας στους αξιωματούχους της Γουχάν, είπε: Πρέπει να εργάζεστε σε 24ωρη βάση. Σε περιόδους πολέμου δεν μπορούν να υπάρχουν λιποτάκτες. 

Η Σαν Τσουνλάν ήταν που διέταξε να πηγαίνουν πόρτα πόρτα οι υπάλληλοι και να παίρνουν την θερμοκρασία των πολιτών. Και δεν θεωρείται τυχαία η χρονική στιγμή που γίνονται αυτές οι κινήσεις από την κινεζική κυβέρνηση, την στιγμή που πληθαίνουν οι καταγγελίες για απόκρυψη του αληθινού αριθμού των νεκρών από τον κορονοϊό.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τζούλη: Το απόστημα των ψυχιάτρων γιατρών μέσα στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού να βγάζουν τρελούς πολλούς και σοβαρούς κατηγορούμενους θα σπάσει21:20Καρέτσας: Νέα διάκριση για τον 17χρονο διεθνή21:04Φθιώτιδα: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα20:50Κασιδιάρης: Εισαγγελική εισήγηση για την αποφυλάκιση του20:37Τι καιρό θα κάνει την Τρίτη20:24Τραμπ: Εξετάζει να διακόψει τη χρηματοδότηση σε νοσοκομεία που παρέχουν θεραπείες για αλλαγές φύλου σε παιδιά και εφήβους20:10Κυρανάκης: Επιστολή σε δημάρχους για την εφαρμογή του ΚΟΚ – Ποιες ενέργειες αναλαμβάνουν δήμοι και περιφέρειες19:52Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Τιμά τα 64α γενέθλια της μητέρας του19:33ΗΠΑ: Αντιμέτωπες οι χώρες με υψηλότερους δασμούς μετά την προθεσμία της 9ης Ιουλίου19:15Ηράκλειο: Αθωώθηκε η μητέρα που έδωσε στα παιδιά της ζελεδάκια με κάνναβη18:57Υπουργικό Συμβούλιο: Τα θέματα που συζητήθηκαν και οι αποφάσεις που ελήφθησαν18:43Φθιώτιδα: Πυρκαγιά σε γεωργική έκταση18:29Κρήτη: Στη φυλακή ο διευθυντής Γυμνασίου που διώκεται για τον βιασμό μαθήτριας18:15Λέσβος: Θρίλερ με ακέφαλη σορό σε νησίδα18:01Γουίμπλεντον: Εγκατέλειψε ο Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα17:48Χαλκιδική: Στη φυλακή ο αρχηγός της "μαφίας των λουκουμάδων"17:34Κυπριακό: Άτυπη συνάντηση στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο17:19Θάνος Πλεύρης: Βασικές προτεραιότητες είναι οι επιστροφές και η πάταξη της λαθρομετανάστευσης17:06Καπνοί στο τρένο Έδεσσα- Θεσσαλονίκη16:52Φωτιά στη Σμύρνη: Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους16:38
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο