LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 07 Φεβρουαρίου 2020 18:07

Υπόθεση Novartis: Διαψεύδει η Παπασπύρου τον αντεισαγγελέα Αγγελή

Τι κατέθεσε στον Άρειο Πάγο η πρώην Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης... 

Ιωάννης Αγγελής

Διαψεύδει η πρώην Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μ. Παπασπύρου τον αντεισαγγελέα Ι. Αγγελή για τα περί σχεδίου προφυλάκισης πολιτικών προσώπων. 

Κατά την σημερινή κατάθεσή της, για την υπόθεση της Novartis, στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, η κ. Παπασπύρου υποστήριξε ότι όλα όσα λέει ο κ. Ιωάννης Αγγελής δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. 

Ειδικότερα, ενώπιον του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευάγγελου Ζαχαρή η κ. Παπασπύρου διέψευσε τον κ. Αγγελή ότι εκείνη γνώριζε ότι ετοιμάζονταν προφυλακίσεις τριών πολιτικών προσώπων, λίγο πριν από τις εκλογές. Όπως χαρακτηριστικά φέρεται να είπε «ο κύριος Αγγελής λέει ξανά και ξανά τα ίδια ψέματα». 

Παράλληλα, υποστήριξε η κ. Παπασπύρου ότι ως εισαγγελέας ο κ. Αγγελής όφειλε εάν υπήρχε τέτοιο σχέδιο για πολιτικά πρόσωπα να παρέμβει αμέσως και να το καταγγείλει αφού ήταν επόπτης της Εισαγγελίας Διαφθοράς και επισήμανε ότι από τον Ιανουάριο, τώρα θυμήθηκε ότι υπήρχε σχέδιο προφυλάκισης τριών πολιτικών προσώπων. 

Εξάλλου και εκ του αποτελέσματος δεν ευσταθεί η αναφορά του κ. Αγγελή, ανέφερε η κ. Παπασπύρου, καθώς αρχειοθετήθηκε η δικογραφία για τον Αντώνη Σαμαρά από την περασμένη άνοιξη, κάτι που αποδεικνύεται ότι δεν υπήρχε τέτοιο σχέδιο που περιγράφει ο κ. Αγγελής. 

Τέλος, υποστήριξε ότι ουδέποτε εκβιάστηκε από την εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη και ότι όλες οι πιέσεις που ασκήθηκαν ήταν στο πλαίσιο της συνεργασίας τους προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα των επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤι καιρό θα κάνει την ΤρίτηΧθες 16:06 | Ειδήσεις

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού την Τρίτη 13 Ιανουαρίου.

Στο Μαξίμου σήμερα οι αγρότες - Στις 15:00 η συνάντηση με τον ΠρωθυπουργόΣήμερα 06:33 | Ειδήσεις

Θα εφαρμοστούν όλα όσα έχουν προαναγγελθεί προς όφελος των αγροτών και των κτηνοτρόφων και σε περίπτωση κλιμάκωσης κινητοποιήσεων μόνες αρμόδιες είναι οι αρχές.

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 13 ΙανουαρίουΧθες 21:55 | Ειδήσεις

Την μνήμη ποιων αγίων και οσίων τιμά σήμερα η Ορθόδοξη Εκκλησία. Σε ποιους πρέπει να πείτε "Xρόνια πολλά".



Κωνσταντίνος Φλώρος στον ΑΝΤ1: Οι εξελίξεις στο Ιράν ανησυχούν ιδιαιτέρως και την ΤουρκίαΧθες 19:42 | Ειδήσεις

«Η υφήλιος βρίσκεται σε αναταραχή στο ξεκίνημα του 2026, με όσα συμβαίνουν στο Ιράν, την Βενεζουέλα, αλλά και το θέμα της Γροιλανδίας», υπογράμμισε ο κ. Φλώρος.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αγρότες μπλόκου Νίκαιας: "Όχι" στη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη07:06Τραμπ: Έξτρα δασμοί 25% σε κάθε χώρα που έχει δοσοληψίες με το Ιράν06:52Στο Μαξίμου σήμερα οι αγρότες - Στις 15:00 η συνάντηση με τον Πρωθυπουργό06:38Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 13 Ιανουαρίου06:24Τι καιρό θα κάνει την Τρίτη06:10Λάρισα: ΙΧ παρέσυρε και τραυμάτισε νεαρό κορίτσι23:59Σπύρος Λούης: Ο θρυλικός μαραθωνοδρόμος που έφυγε από την ζωή σαν σήμερα23:46Καμίνια: Ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης και της κόρης της - Συνελήφθησαν 3 δράστες έπειτα από καταδίωξη23:34“Το Κορίτσι με το Μαργαριταρένιο Σκουλαρίκι” θα ταξιδέψει στην Ιαπωνία23:20Χανιά: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε μοτοσικλέτες - 10 συλλήψεις23:07Μαξίμου σε αγρότες: Η κοινωνία δεν έχει άλλο χρόνο για επαναστατική γυμναστική22:53Eurovision 2026: Στον πρώτο ημιτελικό κληρώθηκε η Ελλάδα, στον δεύτερο η Κύπρος22:39Ρεάλ Μαδρίτης: Απολύθηκε ο Τσάμπι Αλόνσο μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα22:25Ασπρόπυργος: Αστυνομική επιχείρηση μετά τα επεισόδια της Κυριακής - Μία σύλληψη22:11Βενεζουέλα: Δεξαμενόπλοια από την Κίνα που πήγαιναν να παραλάβουν πετρέλαιο γυρίζουν στην Ασία21:57Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη οδηγός που έτρεχε με 128 χλμ σε κατοικημένη περιοχή21:43"Βουτιά" έκανε ο υδράργυρος στη Βόρεια Ελλάδα - Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες 21:28Ant1 Sports: Αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League21:12Ισπανία: Κατασχέθηκαν 10 τόνοι κοκαΐνης σε πλοίο που μετέφερε ... αλάτι20:58Κωνσταντίνος Φλώρος στον ΑΝΤ1: Οι εξελίξεις στο Ιράν ανησυχούν ιδιαιτέρως και την Τουρκία20:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο