LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 07 Φεβρουαρίου 2020 09:47

ΝΒΑ All Star Game: Giannis και ΛεΜπρόν επέλεξαν τις ομάδες τους

Οι δύο παίκτες που ήταν πρώτοι σε ψήφους σε Ανατολική και Δυτική περιφέρεια αντίστοιχα επέλεξαν εναλλάξ τους παίκτες της ομάδας τους.

Γιάννης Αντετοκούνμπο - ΛεΜπρόν

Γιάννης Αντετοκούμπο και Λεμπρόν Τζέιμς επέλεξαν τις ομάδες τους για το All Star Game του Σικάγο (ξημερώματα Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου). Οι δύο παίκτες που ήταν πρώτοι σε ψήφους σε Ανατολική και Δυτική περιφέρεια αντίστοιχα επέλεξαν εναλλάξ με τον Τζέιμς να επιλέγει τον συμπάικτη του, Αντονι Ντέιβις ως πρώτη του επιλογή και τον Αντετοκούνμπο να επιλέγει τον Τζοέλ Εμπίιντ από τη Φιλαδέλφεια.

Έτσι λοιπόν η ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς (επέλεγε πρώτος) αποτελείται από τους Αντονι Ντέιβις (Λέικερς), Καγουάι Λέοναρντ (Κλίπερς), Λούκα Ντόνσιτς (Ντάλας), Τζέιμς Χάρντεν (Χιούστον), Ντέμιαν Λίλαρντ (Πόρτλαντ), Μπεν Σίμονς (Φιλαδέλφεια), Νίκολα Γιόκιτς (Ντένβερ), Τζέισον Τέιτουμ (Βοστώνη), Κρις Πολ (Οκλαχόμα Σίτι), Ράσελ Ουέστμπρουκ (Χιούστον) και Ντομάντας Σαμπόνις (Ιντιάνα).

Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο αποτελείται από τους Τζοέλ Εμπίιντ (Φιλαδέλφεια), Πασκάλ Σιάκαμ (Τορόντο), Κέμπα Ουόκερ (Βοστώνη), Τρέι Γιανγκ (Ατλάντα), Κρις Μίντλετον (Μιλγουόκι), Μπαμ Αντεμπάγιο (Μαϊάμι), Ρούντι Γκομπέρ (Γιούτα), Τζίμι Μπάτλερ (Μαϊάμι), Κάιλ Λάουρι (Τορόντο), Μπράντον Ινγκραμ (Νέα Ορλεάνη) και Ντόνοβαν Μίτσελ (Γιούτα).

Για να τιμήσει τον Μπράιαντ και την κόρη του, η Team Giannis θα φοράει αριθμό 24 και η Team LeBron θα φοράει το Νο. 2.

Το NBA ανακοίνωσε επίσης σημαντικές αλλαγές στη φόρμα All-Star του τρέχοντος έτους, μετατρέποντας κάθε δωδεκάλεπτο σε ένα μίνι παιχνίδι για φιλανθρωπικούς σκοπούς ενώ στο τελευταίο δωδεκάλεπτο δεν θα υπάρχει χρόνος αλλά συγκεκριμένος αριθμός πόντων που θα πρέπει να σημειωθούν για να κερδίσει μια ομάδα. Το σκορ θα επιστρέφει στο 0-0 στις αρχές του δεύτερου και του τρίτου δωδεκάλεπτου ενώ το συνολικό σκορ θα αποκατασταθεί στις αρχές της τέταρτης περιόδου.

Η ομάδα που θα κερδίσει το All-Star Game θα είναι η πρώτη που θα φτάσει τον συγκεκριμένο στόχο, ο οποίος θα καθορίζεται από το σύνολο των πόντων που είχε σημειώσει η ομάδα που βρισκόταν μπροστά στο σκορ στα τρία πρώτα δωδεκάλεπτα συν 24 πόντους, που είναι το νούμερο της φανέλας που φορούσε ο Κόμπι Μπράιαντ στην τελευταία δεκαετία της καριέρας του στο ΝΒΑ.

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωεκλογές - Μητσοτάκης: Πρέπει να είμαστε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις (εικόνες)Σήμερα 13:11 | Ειδήσεις

"Εμείς σας μιλάμε για το πώς θέλουμε να αλλάξουμε τη χώρα και το μόνο μέλημα των άλλων είναι πώς θα πέσει ο Μητσοτάκης", είπε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός.

Basket League: Μπασκετμπολίστας ξυλοκόπησε την σύντροφο τουΣήμερα 13:34 | Ειδήσεις

Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση για σωματικές βλάβες κατά του συντρόφου της. 

Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: προφυλακιστέος ο εργολάβοςΣήμερα 15:31 | Ειδήσεις

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο εργολάβος για το τραγικό δυστύχημα στον Πειραιά, στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας αστυνομικός.

Ρόδος - Χατζηνικόλας: Η Περιφέρεια έταξε βοήθημα στα παιδιά του νεκρού εθελοντή, αλλά... δεν μπορεί να το δώσει!Σήμερα 11:51 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει σε εξώδικο που έστειλε η χήρα του άτυχου εθελοντή, που πέθανε ενώ μαινόταν η μεγάλη φωτιά στην Ρόδο. "Απίθανη" είναι η απάντηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:38Ριζούπολη: Φωτιά σε διαμέρισμα 16:25Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: προφυλακιστέος ο εργολάβος16:11Ιωάννινα: νεκρή γυναίκα σε φωτιά σε καμινάδα15:58Ευρωεκλογές - Ανδρουλάκης: Να αποδοκιμαστεί η κυβέρνηση πού περιφρονεί την αυτοδιοίκηση (εικόνες)15:44Κακοκαιρία - Πήλιο: Επιχείρηση απεγκλωβισμού οικογένειας από την Πυροσβεστική15:30Σαραντάπορο - Βασιλική Πλεξίδα: Φόρος τιμής για τα 7 χρόνια από την πτώση του ελικοπτέρου (εικόνες)15:16Φιντάν: Εάν δεν ιδρυθεί Παλαιστινιακό κράτος η κρίση θα συνεχιστεί15:02“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρες14:49Απάτη - Σέρρες: παρίσταναν τους λογιστές και απέσπασαν λεία “μαμούθ”14:36Basket League: Μπασκετμπολίστας ξυλοκόπησε την σύντροφο του14:22Θεσσαλονίκη: παιδί παρασύρθηκε από ηλεκτρικό πατίνι14:09Πογέτ: Τελείωσα το συμβόλαιό μου και είμαι ελεύθερος13:55Ευρωεκλογές - Μητσοτάκης: Πρέπει να είμαστε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις (εικόνες)13:41Αγρίνιο: 15χρονη χτυπούσε την αδερφή της μέχρι να λιποθυμήσει13:28“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)13:15Νικόλαος - Τατιάνα Μπλάτνικ: Χώρισαν μετά απο 14 χρόνια γάμου13:01Κακοκαιρία - Σκόπελος: Οι ισχυροί άνεμοι ξερίζωσαν δέντρα (εικόνες)12:48Θείος δικάζεται για βιασμό της 10χρονης ανιψιάς του12:34Χατζηδάκης: Η Ελλάδα είναι η ευχάριστη έκπληξη της ευρωπαϊκής οικονομίας 12:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο