LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 06 Φεβρουαρίου 2020 18:17

Ινδία: Βιασμός 5χρονης μέσα στην αμερικανική πρεσβεία

Μετά την καταγγελία που έγινε από τους γονείς του παιδιού, συνελήφθη ένας 25χρονος. Οι γιατροί επιβεβαίωσαν τον βιασμό του κοριτσιού.

βιασμός - παιδιά

Ένας 25χρονος άνδρας συνελήφθη επειδή φέρεται ότι βίασε ένα πεντάχρονο κορίτσι μέσα στους χώρους της αμερικανικής πρεσβείας στην πρωτεύουσα της Ινδίας, το Νέο Δελχί, αναφέρει στην ιστοσελίδα του το BBC.

O άνδρας συνελήφθη την Κυριακή μετά την καταγγελία του περιστατικού από τους γονείς του παιδιού, όπως είπε η Αστυνομία στο πρακτορείο ειδήσεων PTI.

Το κορίτσι, το οποίο δέχτηκε την επίθεση το πρωί του Σαββάτου, βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση. Οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι βιάστηκε.

Η οικογένειά της ζει στους χώρους της πρεσβείας, όπου ο πατέρας εργάζεται ως μέλος του υπηρετικού προσωπικού.

Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο κατηγορούμενος - ένας οδηγός - δεν είναι υπάλληλος της πρεσβείας. Ωστόσο, διαμένει μαζί με τους γονείς του στους χώρους του προσωπικού της πρεσβείας, καθώς εκεί εργάζεται ο πατέρας του.

Η πρεσβεία των ΗΠΑ βρίσκεται στο Τσανακιαπούρι, έναν μικρό διπλωματικό θύλακο στο κεντρικό Δελχί, όπου βρίσκονται πολλές πρεσβείες και διπλωματικές αποστολές. Το αυστηρά φρουρούμενο κτιριακό συγκρότημα απασχολεί προσωπικό από την Ινδία.

Οι οικογένειες του κατηγορούμενου και του θύματος γνωρίζονταν καλά, σύμφωνα με τους ερευνητές, οι οποίοι είπαν στην εφημερίδα Hindustan Times ότι ο νεαρός “δελέασε” το κορίτσι παρασύροντάς το στο σπίτι του, όταν το είδε να παίζει στην αυλή. Οι γονείς του έλειπαν όταν σημειώθηκε η επίθεση.

Όταν η μικρή επέστρεψε στο σπίτι της, είπε στη μητέρα της τι είχε συμβεί. Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου - σύμφωνα με την Αστυνομία - οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι είχε βιαστεί.

Το 2018 η Κυβέρνηση θέσπισε την θανατική ποινή για τους βιαστές παιδιών εν μέσω έντονων αντιδράσεων έπειτα από δύο υποθέσεις, η μια με τον βιασμό και φόνο μιας οκτάχρονης και η άλλη με τον βιασμό μιας 16χρονης.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που διαθέτει η Ινδία για τα ποσοστά εγκληματικότητας, ένα στα τέσσερα θύματα βιασμού είναι παιδί και η συντριπτική πλειοψηφία των θυμάτων (94%) γνώριζε τον δράστη.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΞεσπά αγρότης στον ANT1, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στη Δυτική ΕλλάδαΧθες 19:55 | Ειδήσεις

Στην κάμερα του ΑΝΤ1 ξεσπά καλλιεργητής φασολιών, ο οποίος είδε τη μισή του σοδειά να παρασύρεται από τα ορμητικά νερά.

Σικάγο: Ένας νεκρός και οκτώ έφηβοι τραυματίες από πυροβολισμούς στο κέντρο της πόληςΧθες 22:35 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, δεν έχουν συλληφθεί ύποπτοι σε σχέση με κανένα από τα δύο περιστατικά.

Τραμπ: Η πρότασή μου για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία δεν είναι η οριστική μου πρότασηΧθες 20:47 | Ειδήσεις

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η πρότασή του για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία δεν είναι η οριστική του πρόταση.

Μεθυσμένος οδηγός έτρεχε με 230 χλμ/ώρα στην Αθηνών - ΛαμίαςΧθες 20:09 | Ειδήσεις

Σαν πύραυλος έτρεχε τα ξημερώματα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας ένας οδηγός, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια ήταν μεθυσμένος.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Στην Γενεύη ο Υπουργός Στρατού των ΗΠΑ, για συνομιλίες σχετικά με το σχέδιο για ειρήνη στην Ουκρανία23:59Βραζιλία: Ο Ζαίρ Μπολσονάρο προσπάθησε να ανοίξει το ηλεκτρονικό του βραχιολάκι από "περιέργεια"23:45Νίκη Κεραμέως: Μειώθηκαν κατά 76% τα εκκρεμή ραντεβού των ΚΕΠΑ μέσα σε έναν χρόνο23:28Ολλανδία: Διακοπή κυκλοφορίας στο αεροδρόμιο Αϊντχόφεν λόγω εμφάνισης πλήθους drones23:14Σικάγο: Ένας νεκρός και οκτώ έφηβοι τραυματίες από πυροβολισμούς στο κέντρο της πόλης23:00Καναδάς: Αρκούδα επιτέθηκε σε ομάδα μαθητών στα δυτικά της χώρας - Δύο άτομα σε κρίσιμη κατάσταση 22:46Τροχαίο ατύχημα στο Ηράκλειο: Αμάξι παρέσυρε σταθμευμένα οχήματα (εικόνες)22:32Ολυμπιακός: Εύκολη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο πριν την αναμέτρηση με την Ρεάλ22:18Επικοινωνία Τραμπ-Μερτς: Κατέστησα σαφή τη δέσμευση της Ευρώπης στην Ουκρανία, δήλωσε ο Γερμανός καγκελάριος22:04Ρέθυμνο: Νεκρός ένας άνδρας που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του21:50Αχτίδα ελπίδας για τον νεαρό Μάριο - Η μητέρα του μιλά στον ANT121:36ΗΠΑ: Ανησυχίες στο αμερικάνικο Κογκρέσο για το ειρηνευτικό σχέδιο στην Ουκρανία21:24Ηλεκτροκίνηση: Το Μέλλον των Μεταφορών Είναι εδώ21:10Τραμπ: Η πρότασή μου για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία δεν είναι η οριστική μου πρόταση20:56Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή20:42Ξεσπά αγρότης στον ANT1, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στη Δυτική Ελλάδα20:28Μεθυσμένος οδηγός έτρεχε με 230 χλμ/ώρα στην Αθηνών - Λαμίας20:14Πάνω από 400 χιλιοστά βροχής καταγράφηκαν στα ορεινά της Ηπείρου20:00Τραγωδία στην Άρτα: 44χρονος έπεσε από μπαλκόνι - Στο νοσοκομείο η αδελφή του μετά από φωτιά στο διαμέρισμα19:46Νικ Φαν Ντάικ: Ποιος είναι ο «γιατρός των πρωταθλητών» που θα αναλάβει τον Ματίας Λεσόρ19:32
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο