LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 05 Φεβρουαρίου 2020 17:01

Βίντεο σοκ από θρασύτατη ληστεία σε μίνι μάρκετ στο Πόρτο Ράφτη (βίντεο)

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τα εφιαλτικά λεπτά που έζησε ο υπάλληλος του μίνι μάρκετ από τους αδίστακτους ληστές. 

Ληστεία - Μίνι μάρκετ - Πόρτο Ράφτη

Κάμερα ασφαλείας σε μίνι μάρκετ στο Πόρτο Ράφτη κατέγραψε θρασύτατη ληστεία από τρεις άντρες που εισέβαλαν στο κατάστημα και αφού ακινητοποίησαν τον υπάλληλο άρπαξαν χρήματα και κασετίνες με τσιγάρα.

Όπως δείχνει το βίντεο το ρολόι δείχνει 01:52 όταν ένας άντρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του τρέχει προς το ταμείο όπου βρίσκεται ο υπάλληλος του καταστήματος. Με βία τον τραβά μακριά από το ταμείο και εκείνη τη στιγμή εισβάλλουν ακόμη δύο άντρες με κουκούλες. Ο άντρας αντιστέκεται, μάταια όμως αφού οι τρεις ληστές το σέρνουν στο έδαφος και τον ακινητοποιούν.

Ο ένας τον πιάνει από τον λαιμό και ο άλλος τον βαράει με δύναμη με ένα λοστό που κρατά στο χέρι. Εκείνη τη στιγμή ο τρίτος πάει στο ταμείο και αρπάζει όλες τις εισπράξεις του καταστήματος αλλά και πακέτα με τσιγάρα που τα βάζει αστραπιαία μέσα σε μία μεγάλη μαύρη σακούλα.

Ληστεία - Μίνι μάρκετ - Πόρτο Ράφτη

Δευτερόλεπτα αργότερα ο ένας ληστής βγαίνει με τη σακούλα έξω από το κατάστημα την ώρα που ο άλλος ανοίγει μία δεύτερη για να αρπάξει και τις υπόλοιπες κασετίνες με τσιγάρα. Όση ώρα οι δύο άντρες ξαφρίζουν το μίνι μάρκετ ο υπάλληλος του καταστήματος βρίσκεται ακινητοποιημένος στο έδαφος από τον τρίτο της «παρέας». Αφού γεμίζουν και δεύτερη μαύρη σακούλα εξαφανίζονται προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ληστεία - Μίνι μάρκετ - Πόρτο Ράφτη

Οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ελλιπή αστυνόμευση, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι η θρασύτατη ληστεία έγινε σε κεντρικό δρόμο. 

Βίντεο: protothema.gr

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φωτιά στη Μονεμβασιά13:05Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: Οι προβλέψεις της Πέμπτης και οι ζήλιες (βίντεο)12:51Ακίνητα: Η τροπολογία για το ύψος των κτηρίων12:38Βασίλης Κασσελάκης: Οι Σπαρτιάτες, οι “ευπρόσδεκτες ψήφοι” και η αναδίπλωση12:24Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα (εικόνες)12:11Μεξικό: Πρωταθλήτρια χώρα στην παραγωγή συνθετικών ναρκωτικών11:57Τέμπη: Δεκτή η προσφυγή γονέα κατά εισαγγελικής απόφασης11:44Η Τουρκία φτιάχνει Sky Dome για να καλυφθεί όλη η χώρα11:31Γιάννης Καλλιάνος: Πέθανε ο πατέρας του11:17Τροχαίο: Οδηγός εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο όχημα (εικόνες)11:04Στάθης Φλώρος για Βελόπουλο: Αν δεν του χτύπαγα την πόρτα, θα πούλαγε ακόμα κηραλοιφές10:50Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου10:37Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας10:23Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα10:10Σίφνος: Η “μάχη” πλοίου για να δέσει στο λιμάνι (βίντεο)09:57Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16Ευρωεκλογές - Κόκκαλης: Η Ελλάδα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης κλιματικής ανάγκης09:03Φλώρος: Απολογία για την επίθεση στον Γραμμένο08:49
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο