LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 05 Φεβρουαρίου 2020 13:12

Γιαννακόπουλος – Πατούλης για τα έργα στην Λεωφόρο και το γήπεδο στο Βοτανικό (εικόνες)

Οι δεσμεύσεις του Περιφερειάρχη, οι εξελίξεις και το όραμα της Διοίκησης του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Πατούλης - Γιαννακόπουλος

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης είχε συνάντηση την Τετάρτη με τον Πρόεδρο του Παναθηναϊκού A.O., Δ. Γιαννακόπουλο.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε το θέμα της κατασκευής του γηπέδου στο Βοτανικό και η ενίσχυση της προσπάθειας του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για την υλοποίηση έργων για την ανακατασκευή των εγκαταστάσεων στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. 

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να υπάρξει συστηματική συνεργασία προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της αναπτυξιακής επανεκκίνησης σε δύο σημαντικά ιστορικά σημεία της Αθήνας.

Ο Γ. Πατούλης στο πλαίσιο της συνάντησης επισήμανε ότι «η σημερινή Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής στηρίζει ανεπιφύλακτα, τόσο την προσπάθεια κατασκευής του γηπέδου στον Βοτανικό, όσο και της ανάπλασης στη Λ. Αλεξάνδρας. Όπως ήδη έχουμε πράξει και σε άλλες περιπτώσεις έτσι και τώρα θα συμβάλουμε στην προσπάθεια εξασφάλισης στέγης σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Στο πλαίσιο αυτό έχω ζητήσει ενημέρωση από τις αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας, προκειμένου, με βάση την ισχύουσα εθνική νομοθεσία για την εκτέλεση των δημοσίων έργων, να χρηματοδοτηθούν από την Περιφέρεια συγκεκριμένα έργα. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει ταλαιπωρηθεί άδικα τόσα χρόνια, όλοι μαζί Πολιτεία, Περιφέρεια Δήμος και εμπλεκόμενοι φορείς οφείλουμε να συμβάλουμε στην υλοποίηση ενός εμβληματικού έργου που θα σηματοδοτήσει την αναπτυξιακή επανεκκίνηση σε δύο σημαντικά ιστορικά σημεία της Αθήνας».

Πατούλης - Γιαννακόπουλος

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος τους Παναθηναϊκού A.O., Δ. Γιαννακόπουλος επισήμανε: «Φιλοξενήσαμε με χαρά τον Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Πατούλη που για μια ακόμη φορά επιβεβαίωσε πως είναι συνοδοιπόρος στο όραμα του Παναθηναϊκού και του Δήμου Αθηναίων για την κατασκευή του γηπέδου στον Βοτανικό. Ταυτόχρονα, έδειξε το ίδιο ενδιαφέρον για την βελτίωση των εγκαταστάσεων στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και σύντομα θα έχουμε εξέλιξη και σε αυτό το θέμα, καθώς κοιτώντας το μέλλον δεν πρέπει να αμελούμε το παρόν και τον χώρο που αθλούνται εκατοντάδες παιδιά».

Πατούλης - Γιαννακόπουλος

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης σε αγρότες: Δεν έχω την απαίτηση να συμφωνήσουμε σε όλα, αλλά πιστεύω σε μία ουσιαστική συζήτησηΣήμερα 13:50 | Ειδήσεις

«Νομίζω ότι έχουμε ήδη κινηθεί σε πολλά επίπεδα κι έχουμε αντιμετωπίσει ζητήματα τα οποία διαχρονικά έχετε θέσει».

Ισπανία: Το συνδικάτο των μηχανοδηγών είχε προειδοποιήσει για ζημιά στο σημείο που συγκρούσθηκαν τα τρέναΣήμερα 14:23 | Ειδήσεις

Λακκούβες, εξογκώματα και ανισορροπίες στις γραμμές ηλεκτροδότησης πάνω από τις αμαξοστοιχίες, προκαλούν συχνές βλάβες και ζημιές στα τρένα.

Πριγκίπισσα Ειρήνη: Το τελευταίο αντίο στη Μητρόπολη ΑθηνώνΣήμερα 11:25 | Ειδήσεις

Η ταφή θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο στο κτήμα του Τατοΐου, δίπλα στον αδελφό της Κωνσταντίνο και τους γονείς της, Παύλο και Φρειδερίκη.

Μαρινάκης: Θα συνεχίσουμε να ακούμε τα αιτήματα του πρωτογενούς τομέα και των υπόλοιπων εργαζόμενωνΣήμερα 13:11 | Ειδήσεις

Τι απάντησε για την κ. Καρυστιανού και το ενδεχόμενο δημιουργίας κόμματος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος;

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γραπτή δήλωση έστειλε ο Αταμάν στη Media Day ενόψει Μπασκόνια17:27Μερτς: Δεν θέλουμε εμπορικό πόλεμο με τις ΗΠΑ, αλλά θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντά μας17:10Μαρόκο : Ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις με τον Ινιέστα για θέση στο τεχνικό επιτελείο16:53Νότια Αφρική: Σχολικό λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό - Τουλάχιστον 11 μαθητές νεκροί 16:36Κύπελλο Εθνών Αφρικής - Σαντιό Μανέ : Είναι ένα παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα16:19Ταξί: Νέα 48ωρη απεργία ανακοίνωσε ο ΣΑΤΑ16:02Πόλο ανδρών: Η Ιταλία είναι το μόνο εμπόδιο που στέκεται ανάμεσα στην Εθνική και την θέση στην "τετράδα"15:48ΕΕ: Η Γροιλανδία δεν θα γίνει ποτέ αμερικανική15:34Πακιστάν: Φωτιά σε εμπορικό κέντρο - 21 νεκροί, πάνω από 60 αγνοούμενοι15:20Στην φυλακή ο 43χρονος οδηγός που συνελήφθη έπειτα από επεισοδιακή καταδίωξη στο Ηράκλειο15:10Λάρισα: Μήνυση κατ’ αγνώστων για φθορές σε τρακτέρ αγροτών στο μπλόκο της Νίκαιας15:00Δεσμεύονται οι λογαριασμοί 12 αγροτών για παράνομες επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ14:50Ισπανία: Το συνδικάτο των μηχανοδηγών είχε προειδοποιήσει για ζημιά στο σημείο που συγκρούσθηκαν τα τρένα14:40Γαλλία: Για τρίτη φορά κλειστό το μουσείο του Λούβρου14:30Μαρινάκης: Θα συνεχίσουμε να ακούμε τα αιτήματα του πρωτογενούς τομέα και των υπόλοιπων εργαζόμενων14:20Ηράκλειο: Σοβαρά ο δικυκλιστής που τραυματίστηκε σε τροχαίο στην Αμμουδάρα14:10Μητσοτάκης σε αγρότες: Δεν έχω την απαίτηση να συμφωνήσουμε σε όλα, αλλά πιστεύω σε μία ουσιαστική συζήτηση14:00Κρεμλίνο: Ο Πούτιν έλαβε πρόσκληση να συμμετέχει στο συμβούλιο ειρήνης από τις ΗΠΑ13:50Σε εξέλιξη η συνάντηση του πρωθυπουργού με την αντιπροσωπεία των αγροτικών μπλόκων13:36Ελληνικό ΥΠΕΞ για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία: Οι σκέψεις μας είναι με όσους έχουν πληγεί13:22
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο