LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 01 Φεβρουαρίου 2020 19:36

“Όρθια” έμεινε η Λάρισα στο “Γεντί Κουλέ”

“Κατέβασε ρολά” ο Κρίστινσον στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ...

ΟΦΗ – Λάρισα

Η ΑΕΛ άντεξε στην πίεση του ΟΦΗ, έχοντας σε καταπληκτική ημέρα τον τερματοφύλακα της, Κρίστινσον, και πήρε τον πολύτιμο βαθμό στην Κρήτη στο ματς κόντρα στον ΟΦΗ (0-0), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League. Οι δύο ομάδες συνεχίζουν να μάχονται για μια θέση στην πρώτη εξάδα και τη συμμετοχή στα πλέι οφ.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και πιο επικίνδυνοι από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι ήταν πιο προσεκτικοί και ήθελαν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις. Η ΑΕΛ είχε νωρίς και μια απώλεια, με τον Μασούρα να τραυματίζεται στο 24ο λεπτό και να δίνει τη θέση του Μπούστος.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο 45λεπτο ανήκε στο ΟΦΗ, όταν μετά από άψογο κοντρόλ και σουτ του Βαζ στην κίνηση, μέσα και δεξιά από την περιοχή, έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο Κρίστινσον.

ΟΦΗ – Λάρισα

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε με την κρητική ομάδα να πιέζει για το γκολ. Στο 66' ο Βαζ δεν μπόρεσε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση μέσα από την περιοχή, ενώ στο 73' νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ, με τον Φιγκεϊρέδο να αστοχεί από το ύψος της μικρής περιοχής. Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι ενέτειναν την πίεση στην άμυνα της θεσσαλικής ομάδας, είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Φιγκεϊρέδο στο 95', αλλά απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κρίστινσον και τελικά δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μπράουν, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Κοροβέσης, Νέιρα (90' Μάνος), Μεγιάδο, Βαζ (70' Ναμπί), Τσιλιανίδης, Σεμέδο (86' Σόουζα), Φιγκεϊρέδο.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μπέρτος, Μόρας, Μούζεκ, Γκαζάλ, Μιλοσάβλιεβιτς, Μασούρας (24' λ.τ. Μπούστος), Σεσέροβιτς, Ουάρντα (87' Βινίσιους), Παπάζογλου (52' Νούνιτς).

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βασίλης Κασσελάκης: Οι Σπαρτιάτες, οι “ευπρόσδεκτες ψήφοι” και η αναδίπλωση12:24Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα (εικόνες)12:11Μεξικό: Πρωταθλήτρια χώρα στην παραγωγή συνθετικών ναρκωτικών11:57Τέμπη: Δεκτή η προσφυγή γονέα κατά εισαγγελικής απόφασης11:44Η Τουρκία φτιάχνει Sky Dome για να καλυφθεί όλη η χώρα11:31Γιάννης Καλλιάνος: Πέθανε ο πατέρας του11:17Τροχαίο: Οδηγός εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο όχημα (εικόνες)11:04Στάθης Φλώρος για Βελόπουλο: Αν δεν του χτύπαγα την πόρτα, θα πούλαγε ακόμα κηραλοιφές10:50Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου10:37Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας10:23Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα10:10Σίφνος: Η “μάχη” πλοίου για να δέσει στο λιμάνι (βίντεο)09:57Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16Ευρωεκλογές - Κόκκαλης: Η Ελλάδα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης κλιματικής ανάγκης09:03Φλώρος: Απολογία για την επίθεση στον Γραμμένο08:49Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του Άντεν08:36Καταγγελία για σβήσιμο τσιγάρου στο πρόσωπο μαθητή: “Εκπαιδευτικοί γνώριζαν πως δεν ήταν το μόνο περιστατικό”08:22Κηφισός: “Μποτιλιάρισμα” δεκάδων χιλιομέτρων λόγω τροχαίων08:09
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο