LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 31 Ιανουαρίου 2020 15:41

Euroleague: προσωρινή απαγόρευση μεταγραφών στον Ολυμπιακό

Τι αναφέρεται στην ανακοίνωση της διοργανώτριας του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση αυτή.

euroleague logo

Την παραπομπή της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην Οικονομική Επιτροπή της διοργανώτριας αρχής αποφάσισε η Επιτροπή Ελέγχου Διαχείρισης της Euroleague, για πιθανή παραβίαση των κανονισμών του financial fair-play.

Η οριστική απόφαση αναμένεται μέσα σε χρονικό διάστημα 30 ημερών και κατά την περίοδο αυτή στους «ερυθρόλευκους» επιβλήθηκε προσωρινή απαγόρευση μεταγραφών.

Στη σχετική ανακοίνωση της Euroleague αναφέρεται επίσης ότι συνεχίζεται παρόμοιος έλεγχος και για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. 

H ανακοίνωση της Euroleague

«Η Επιτροπή Ελέγχου Διαχείρισης της Euroleague (Euroleague Basketball Management Control Commission) παρέπεμψε τον Ολυμπιακό στην Οικονομική Επιτροπή (Finance Panel) για περαιτέρω παρακολούθηση της συμμόρφωσης του συλλόγου με τους Κανονισμούς Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και Fair Play (FSFPR).

Η διαδικασία άνοιξε με βάση τη φερόμενη παράβαση ληξιπρόθεσμων οικονομικών υποχρεώσεων, την παράλειψη παροχής πληροφοριών και τη μη εκπλήρωση των συμφωνηθέντων Σχεδίων Συμμόρφωσης (Compliance Plans), σύμφωνα με τα Άρθρα 32α, δ και ε του Πειθαρχικού Κώδικα της Euroleague. Η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής αναμένεται σε διάστημα 30 ημερών, όταν ολοκληρωθεί η ανταλλαγή όλων των εγγράφων.

Από την Οικονομική Επιτροπή έχει επιβληθεί ως προσωρινό μέτρο η απαγόρευση στον Ολυμπιακό να αποκτήσει νέους παίκτες ή προπονητές, μέχρι να εκδοθεί η απόφαση.

Η Επιτροπή Ελέγχου Διαχείρισης έλαβε τις εξωτερικά ελεγμένες οικονομικές καταστάσεις του Παναθηναϊκού. Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι ο όμιλος εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του σύμφωνα με τους Κανονισμούς του FSFPR, η έρευνα που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2019 θα συνεχιστεί περαιτέρω».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘεσσαλονίκη - Αγρότες: Κλείνουν και τα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού στα Μάλγαρα μέχρι την ΤρίτηΧθες 22:59 | Ειδήσεις

Θα περνούν μόνο αυτοκίνητα έκτακτης ανάγκης και οχήματα, που κατευθύνονται στο δικαστήριο για τη δίκη του δυστυχήματος των Τεμπών.

Ο Χριστουγεννιάτικος Τηλεμαραθώνιος του ΑΝΤ1 στηρίζει το σωματείο “Δεσμός”Χθες 20:16 | Ειδήσεις

Την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου, από τις 6 το πρωί στον ΑΝΤ1, κάθε τηλεθεατής θα μπορεί να συνεισφέρει τον δικό του οβολό, για παιδιά που χρειάζονται την αγκαλιά όλων μας

Ο Γιώργος Παπαδάκης στον ΑΝΤ1 για Νίκο Παππά: Είναι τσάμπα μάγκαςΧθες 20:50 | Ειδήσεις

Το σχόλιο του Γιώργου Παπαδάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για το επεισόδιο με τον Νίκο Παππά και τον δημοσιογάφο Νίκο Γιαννόπουλο.

Συνελήφθησαν δύο τράπερ και οι συνεργοί τους για διακίνηση ναρκωτικών στην ΑττικήΧθες 21:10 | Ειδήσεις

Στην κατοχή τους βρέθηκε πάνω από 17 κιλά κάνναβης.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 19 Δεκεμβρίου06:24Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή06:10Μυθική ανατροπή για την ΑΕΚ και πρόκριση στους 16 του Conference League00:06Τζέιμι Λι Κέρτις: Η καριέρα μου πλησιάζει στο τέλος της…23:53ΑΕΚ - Κραϊόβα: Μείωσε το σκορ για την Ένωση ο Βίντα 1-223:40Παναθηναϊκούς – Χάποελ Τελ Αβίβ: Νίκη κόντρα στην πρωτοπόρο για τους “πράσινους”23:34Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Άντονι Πράις23:21Θεσσαλονίκη - Αγρότες: Κλείνουν και τα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού στα Μάλγαρα μέχρι την Τρίτη23:07Κρήτη: Δεκάδες μετανάστες αποβιβάστηκαν στα νότια του νησιού22:53ΑΕΚ: 0-1 η Κραϊοβα με γκολ του Μπαϊαράμ22:39Missing alert για την εξαφάνιση 14χρονης22:25Ο Νίκος Γιαννόπουλος στον ΑΝΤ1 για την επίθεση που δέχθηκε από τον Ν. Παππά - Είναι προσβλητικός22:11FIFA: Η Ρωσία επιστρέφει στα γήπεδα μετά από 4 χρόνια;21:57Συνελήφθησαν δύο τράπερ και οι συνεργοί τους για διακίνηση ναρκωτικών στην Αττική (βίντεο)21:44Χειροπέδες σε 48χρονο Έλληνα καταζητούμενο στη Γερμανία για φοροδιαφυγή δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ21:30Ο Γιώργος Παπαδάκης στον ΑΝΤ1 για Νίκο Παππά: Είναι τσάμπα μάγκας21:16Δανία: Δεχθήκαμε κυβερνοεπιθέσεις από τη Ρωσία21:02Σε περίοδο αυξημένης δραστηριότητας της γρίπης η Ελλάδα - Συστάσεις προστασίας από τον ΕΟΔΥ20:48Ο Χριστουγεννιάτικος Τηλεμαραθώνιος του ΑΝΤ1 στηρίζει το σωματείο “Δεσμός”20:34Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούνταν στην εμπορία ανθρώπων και τη μαστροπεία 20:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο