LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 30 Ιανουαρίου 2020 23:35

Πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα στην ποδηλασία ΑμεΑ

Τα ελληνικά πεντάλ έγραψαν Ιστορία, κατακτώντας το παρθενικό τους μετάλλιο στην πίστα.

Ποδηλασία - ΑΜΕΑ

Το παρθενικό τους μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας, πανηγυρίζουν από απόψε τα ελληνικά πεντάλ. Οι Ελένη Καλατζή/Ηρώ Μηλάκη (πιλότος), Χρήστος Σανδαλάκης/Σωτήρης Μπρέτας (πιλότος) κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό Tandem σπριντ των tandem, σημειώνοντας πανελλήνιο ρεκόρ τόσο στον μεσημεριανό προκριματικό, όσο και στον αγώνα για το «χάλκινο» μετάλλιο που έγινε απόψε στο Mattamy National Cygling Centre.

Στο «μικρό» τελικό, η ελληνική ομάδα σημείωσε επίδοση 52.015, έναντι 52.312 που είχε το ισπανικό «καρέ», το οποίο και περιορίστηκε στην 4η θέση. Στον πρωϊνό προκριματικό, τα ελληνικά πεντάλ είχαν επίδοση 52.369, συντρίβοντας το πανελλήνιο ρεκόρ που ήταν 54.300.

«Ο κόπος, ο ιδρώτας και οι προσπάθειές μας έπιασαν τόπο. Ξεπεράσαμε τις δυσκολίες μας και βγήκαμε νικητές με τρόπο μαγικό. Δεν έχω λόγια να περιγράψω τι νιώθω. Νοιώθω ευλογημένος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι στηρίζουν τις προσπάθειες των αθλητών μας. Έχουμε μια χρυσή γενιά αθλητών που πραγματικά ανήκει στην παγκόσμια ελίτ. Ευχαριστούμε την ομοσπονδία και τους χορηγούς μας για τη στήριξη και εμπιστοσύνη», δήλωσε αμέσως μετά την ανεπανάληπτη ελληνική επιτυχία, ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Βαρβεράκης. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ακίνητα: Η τροπολογία για το ύψος των κτηρίων12:38Βασίλης Κασσελάκης: Οι Σπαρτιάτες, οι “ευπρόσδεκτες ψήφοι” και η αναδίπλωση12:24Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα (εικόνες)12:11Μεξικό: Πρωταθλήτρια χώρα στην παραγωγή συνθετικών ναρκωτικών11:57Τέμπη: Δεκτή η προσφυγή γονέα κατά εισαγγελικής απόφασης11:44Η Τουρκία φτιάχνει Sky Dome για να καλυφθεί όλη η χώρα11:31Γιάννης Καλλιάνος: Πέθανε ο πατέρας του11:17Τροχαίο: Οδηγός εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο όχημα (εικόνες)11:04Στάθης Φλώρος για Βελόπουλο: Αν δεν του χτύπαγα την πόρτα, θα πούλαγε ακόμα κηραλοιφές10:50Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου10:37Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας10:23Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα10:10Σίφνος: Η “μάχη” πλοίου για να δέσει στο λιμάνι (βίντεο)09:57Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16Ευρωεκλογές - Κόκκαλης: Η Ελλάδα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης κλιματικής ανάγκης09:03Φλώρος: Απολογία για την επίθεση στον Γραμμένο08:49Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του Άντεν08:36Καταγγελία για σβήσιμο τσιγάρου στο πρόσωπο μαθητή: “Εκπαιδευτικοί γνώριζαν πως δεν ήταν το μόνο περιστατικό”08:22
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο