LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 29 Ιανουαρίου 2020 18:37

Τρύφωνας Αλεξιάδης: Η συγκλονιστική ανάρτηση για το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Το λιποθυμικό επεισόδιο στη Βουλή αποκάλυψε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αναλυτικά η ανάρτησή του στο Facebook.

Τρύφων Αλεξιάδης - Τρύφωνας Αλεξιάδης

Με μια συγκλονιστική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρύφωνας Αλεξιάδης αποκαλύπτει το σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο αντιμετωπίζει.

"Έρχονται στιγμές στη ζωή του ανθρώπου που δεν μπορεί να μιλάει ούτε με προσποίηση, ούτε με μισόλογα, ούτε με ‘’δήθεν’’, ούτε γενικά να προσπαθήσει να ωραιοποιήσει την πραγματικότητα και να δει τα πράγματα διαφορετικά από ότι είναι" σημειώνει,  μεταξύ άλλων, ο κ. Αλεξιάδης, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες είχε λιποθυμήσει κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

“Αγαπητές φίλες και φίλοι,

έρχονται στιγμές στη ζωή του ανθρώπου που δεν μπορεί να μιλάει ούτε με προσποίηση, ούτε με μισόλογα, ούτε με ‘’δήθεν’’, ούτε γενικά να προσπαθήσει να ωραιοποιήσει την πραγματικότητα και να δει τα πράγματα διαφορετικά από ότι είναι.

Αυτό συνέβη και σε μένα, όταν πριν από μία εβδομάδα ένα λιποθυμικό επεισόδιο στη Βουλή, αποκάλυψε ότι υπάρχει πρόβλημα υγείας και πιο συγκεκριμένα ένας όγκος στον εγκέφαλο.

Από την πρώτη στιγμή, ευτυχώς, με τη βοήθεια του Παύλου Πολάκη, του Σάκη Παπαδόπουλου, της Όλγας Γεροβασίλη, όπως και των άλλων γιατρών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που ήταν παρόντες στο επεισόδιο, πήρα τις πρώτες βοήθειες και μέσω του ιατρείου της Βουλής, του ΕΚΑΒ και όλων των σχετικών υπηρεσιών μετακομίστηκα στο Γεννηματά.

Στο νοσοκομείο Γεννηματάς ξεκίνησαν αμέσως οι εξετάσεις, και οι γιατροί με αμεσότητα και ειλικρίνεια μου είπαν ότι υπάρχει ένας όγκος στον εγκέφαλο, ο οποίος πρέπει να εγχειριστεί άμεσα. Όπως καταλαβαίνετε το σοκ ήταν τεράστιο. Φίλοι, συγγενείς έτρεξαν να βρουν άλλα νοσοκομεία, άλλους γιατρούς και άλλες τεχνικές. Αλλά όταν έκανα τη συζήτηση με τον νευροχειρούργο Νικόλαο Γεωργακούλια, ο οποίος και τελικά με εγχείρησε με την επαναστατική μέθοδο που έχει, δηλαδή ο ασθενής να ξυπνάει κατά τη διάρκεια του χειρουργείου με τη συμβολή της αναισθησιολόγου Αντωνίας Δημακοπούλου, ώστε να συμμετέχει κι αυτός στην εγχείρηση για να εξηγεί τις αντιδράσεις του, κατάλαβα το επιστημονικό του βάθος, τις ικανότητές του, την ευθύτητα της ματιάς του και την ειλικρίνεια του λόγου του, όλα αυτά συνέβαλαν ώστε οι απορίες και οι έννοιες μου να φύγουν από το μυαλό μου. Έτσι και αποφάσισα ότι αυτός είναι ο άνθρωπος που θα με σώσει, πράγμα το οποίο και έγινε, με έσωσε. Είναι ο άνθρωπος που με χειρούργησε, μου αφαίρεσε με επιτυχία τον όγκο από τον εγκέφαλο και όπως δείχνουν και οι εξετάσεις μετά την εγχείρηση αλλά και οι πρώτες αντιδράσεις, όλα έχουν γίνει στο καλύτερο δυνατό βαθμό.

Δεν έχω καμία πρόθεση ούτε να κλαφτώ, ούτε να προβάλω ένα πρόβλημα υγείας που έχω. Έχω πρόθεση απλά να πω με ειλικρίνεια στον καθένα σας το τι ακριβώς ήταν: ‘’ναι, είχα έναν όγκο στον εγκέφαλο, ο οποίος αφαιρέθηκε με επιτυχία’’. Έδωσα έναν αγώνα στη ζωή μου ακόμα, μία μάχη κερδήθηκε, κερδήθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο από γιατρούς με επιστημονικό κύρος, με επιστημονικές βάσεις και με τεράστια προσφορά. Θέλω λοιπόν να προβάλω όλο αυτό το οποίο έγινε. Και θέλω σίγουρα να ευχαριστήσω αυτούς τους ανθρώπους. Να ευχαριστήσω τον Παύλο Πολάκη που από την πρώτη στιγμή μαζί με τον Σάκη Παπαδόπουλο και την Όλγα Γεροβασίλη και τους άλλους γιατρούς της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του ιατρείου της Βουλής μου πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και αυτούς που με έφεραν σε αυτό το νοσοκομείο. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω αυτούς τους γιατρούς που ανάφερα προηγουμένως αλλά και τον κάθε εργαζόμενο σε αυτό το νοσοκομείο στη Νευρολογική κλινική που νοσηλεύτηκα αρχικά αλλά και στη Νευροχειρουργική κλινική που νοσηλεύτηκα αργότερα, γιατί σε πολύ δύσκολες συνθήκες, τις γνωρίζουμε όλοι, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε να σώσουν τον συνάνθρωπο.

Κλείνοντας θέλω λοιπόν να δώσω το μήνυμα ότι όλοι οι αγώνες, όταν έχουμε πίστη, μπορούν να κερδηθούν και θέλω να ευχαριστήσω αυτούς τους ανθρώπους που πραγματικά επέτρεψαν να συνεχίσω τη ζωή μου, να τη συνεχίσω με αξιοπρεπή τρόπο και το μόνο που έχω να πω είναι ότι θα τους χρωστώ αιώνια ευγνωμοσύνη.

Ευχαριστώ πάρα πολύ και εύχομαι υγεία και δύναμη σε όλους και όταν συμβεί στον οποιοδήποτε είτε κάτι απλό, είτε κάτι σύνθετο, να βρίσκει εκείνους τους καλούς γιατρούς και την εσωτερική δύναμη ώστε να δώσει τον αγώνα και να τον κερδίσει. Να είστε όλοι καλά.”

Αλεξιάδης - Facebook

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Αύριο καταβάλλεται στους χαμηλοσυνταξιούχους η πρόσθετη ενίσχυση των 250 ευρώΣήμερα 10:08 | Ειδήσεις

Όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανάρτηση του.

Τζουμέρκα: Άνδρες της ΕΜΑΚ μεταφέρουν τρόφιμα με διασωστική λέμβο σε αποκλεισμένο χωριό (βίντεο)Σήμερα 10:25 | Ειδήσεις

Η επιχείρηση έγινε μέσω του ποταμού Αράχθου, καθώς το χωριό είναι αποκλεισμένο οδικώς, λόγω πτώσης βράχων.

Λάρισα: Οι αγρότες αποφασίζουν για μπλόκα σε Πανελλαδική ΣύσκεψηΣήμερα 08:48 | Ειδήσεις

Στη συνάντηση αναμένεται να συζητηθεί η πρόταση για τη δημιουργία ενός ενιαίου Θεσσαλικού μπλόκου στην Ε.Ο. στη Λάρισα τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου.

Λωρίδα της Γάζας: Δεκάδες νεκροί από ισραηλινούς βομβαρδισμούςΣήμερα 08:34 | Ειδήσεις

Το Ισραήλ και η Χαμάς αλληλοκατηγορούνται πως παραβιάζουν την ανακωχή, που τέθηκε σε εφαρμογή τη 10η Οκτωβρίου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λάρισα: Οι αγρότες αποφασίζουν για μπλόκα σε Πανελλαδική Σύσκεψη10:55Βοσνία-Ερζεγοβίνη: Εκλέγουν σήμερα τον πρόεδρό μετά την αποπομπή του Μίλοραντ Ντόντικ10:42Τζουμέρκα: Άνδρες της ΕΜΑΚ μεταφέρουν τρόφιμα με διασωστική λέμβο σε αποκλεισμένο χωριό (βίντεο)10:28Μητσοτάκης: Αύριο καταβάλλεται στους χαμηλοσυνταξιούχους η πρόσθετη ενίσχυση των 250 ευρώ10:14F1 – Λας Βέγκας: Θρίαμβος του Φερστάπεν09:56Χανιά: Γερμανός ένιωσε έντονη αδιαθεσία και κατέρρευσε09:42Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας και το Αιγάλεω09:37Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε μοτοσικλέτα τα ξημερώματα σε είσοδο πολυκατοικίας09:24Νέα Δημοκρατία: Εσωκομματικές εκλογές για 122.546 μέλη09:10Αττική: Πραγματοποιήθηκαν πάνω από 5.000 αλκοτέστ σε 24 ώρες08:56Λωρίδα της Γάζας: Δεκάδες νεκροί από ισραηλινούς βομβαρδισμούς08:41Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 23 Νοεμβρίου08:28Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή08:14Στην Γενεύη ο Υπουργός Στρατού των ΗΠΑ, για συνομιλίες σχετικά με το σχέδιο για ειρήνη στην Ουκρανία23:59Βραζιλία: Ο Ζαίρ Μπολσονάρο προσπάθησε να ανοίξει το ηλεκτρονικό του βραχιολάκι από "περιέργεια"23:45Νίκη Κεραμέως: Μειώθηκαν κατά 76% τα εκκρεμή ραντεβού των ΚΕΠΑ μέσα σε έναν χρόνο23:28Ολλανδία: Διακοπή κυκλοφορίας στο αεροδρόμιο Αϊντχόφεν λόγω εμφάνισης πλήθους drones23:14Σικάγο: Ένας νεκρός και οκτώ έφηβοι τραυματίες από πυροβολισμούς στο κέντρο της πόλης23:00Καναδάς: Αρκούδα επιτέθηκε σε ομάδα μαθητών στα δυτικά της χώρας - Δύο άτομα σε κρίσιμη κατάσταση 22:46Τροχαίο ατύχημα στο Ηράκλειο: Αμάξι παρέσυρε σταθμευμένα οχήματα (εικόνες)22:32
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο