LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 29 Ιανουαρίου 2020 16:47

Παπαγγελόπουλος: ο Αθανασίου είναι εμπαθής και μεγάλος ψεύτης

Βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του Εισαγγελέα, για όσα είπε στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, εξαπολύει ο πρώην Αν. Υπ. Δικαιοσύνης.

Παπαγγελόπουλος - Novartis - δικαιοσύνη - Άρειος Πάγος 

Προσωπική επίθεση, με αιχμές και σκληρούς χαρακτηρισμούς εξαπολύει ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος κατά του Παναγιώτη Αθανασίου, μετά τις «βόμβες» του Οικονομικού Εισαγγελέα την Τρίτη στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής.

Όλη η δήλωση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου

«Μετά τη χθεσινή κατάθεση του κ. Αθανασίου κατέρρευσε οριστικά η προσπάθεια της εκδικητικής πολιτικής δίωξης σε βάρος μου. Αναγκάσθηκε να παραδεχθεί μεταξύ άλλων ότι:

  1. Είχε παραγγείλει  και αυτός φορολογικό έλεγχο για τη Novartis αλλά δεν του έκανα καμία παρέμβαση.
  2. Η κα  Ράϊκου δεν του είχε αναφέρει ποτέ και τίποτα για τις παρεμβάσεις μου.
  3. Δεν έχει ακούσει το όνομα Ρασπούτιν, μολονότι όπως ο ίδιος κατέθεσε είχαμε φιλικές και οικογενειακές σχέσεις και είχαμε συνυπηρετήσει στην Αθήνα από την δεκαετία του 1980. Διαψεύδει λοιπόν εκκωφαντικά την κα Ράϊκου που ψευδώς ισχυρίζεται ότι αυτοαποκαλούμαι Ρασπούτιν και ότι αυτό το γνωρίζουν όλοι οι συνάδελφοί μας.
  4. Επιθυμούσε να παραμείνει Οικονομικός Εισαγγελέας για 6 ολόκληρα χρόνια. Άρα με επιβεβαίωσε ότι εκλιπαρούσε και επεδίωκε με κάθε τρόπο να παραμείνει κολλημένος στην καρέκλα του.

Ο κ. Αθανασίου προκειμένου να κλιμακωθεί ο βρώμικος πόλεμος σε βάρος μου, τουλάχιστον επικοινωνιακά, παίρνει τη σκυτάλη από τον καταδικασμένο για ναρκωτικά κ Γιαννουσάκη και αναφέρεται χωρίς κανένα στοιχείο σε άλλες άσχετες με τη Novartis υποθέσεις.

Θα πρέπει να εξηγήσει όμως γιατί ερχόταν στο γραφείο  μου και συζητούσε μαζί μου για αυτές τις υποθέσεις, πώς τις γνώριζα και τι άλλο μου ζητούσε. Μήπως προσωπικά ρουσφέτια? Γιατί μέχρι τώρα δεν με είχε καταγγείλει ή δεν ενημέρωσε τον Επόπτη του ή τον κ. Πλειώτα σημερινό Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Για τις υποθέσεις των κ.κ. Αλαφούζου και Παπαχρήστου είναι προφανές το κίνητρο των ψεμάτων του. Θέλει να τους εξαγριώσει εναντίον μου για να εξασφαλίσει την υποστήριξή τους για την επικοινωνιακή φούσκα των ψεμάτων του. Θέλει να γίνει αρεστός στους προαναφερόμενους και τη Νέα Δημοκρατία και τους δίνει αφορμή για να επιτεθούν στον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνησή του.

Ο κ Αθανασίου αποδεικνύεται εμπαθής, κακοήθης και μεγάλος ψεύτης και όχι για πρώτη φορά. Ένα χαρακτηριστικό μεγάλο αλλά όχι μοναδικό ψέμα του: Δεν δίστασε να πει ψέματα παντού, στην υπηρεσία του, στο Υπουργείο, στην Εισαγγελέα  του Αρείου Πάγου ότι δήθεν πήγε στη Χάγη όπου συζητούσαν Εισαγγελείς από πολλές χώρες διεθνές σκάνδαλο και αυτός ήταν σε ταξιδάκι αναψυχής.

Αυτά προς το παρόν. Θα επανέλθω μόλις λάβω επίσημα γνώση της κατάθεσης του κ. Αθανασίου».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑφρικανική σκόνη: η “επέλαση”, η πρόβλεψη για την Τετάρτη και οι οδηγίες των ειδικώνΧθες 22:14 | Ειδήσεις

Πως κατέγραψε η NASA την αφρικανική σκόνη στην Ελλάδα. Πρόγνωση καιρού για την Τετάρτη από τον Τάσο Αρνιακό. Οδηγίες από ειδικούς για ευπαθείς ομάδες.

Ευρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρωνΧθες 19:36 | Ειδήσεις

Ποιο ποσοστό συγκεντρώνει το πρώτο κόμμα στην εκίμηση ψήφου. Ποιο κόμμα είναι δεύτερο και ποιο τρίτο. Πώς κινούνται τα υπόλοιπα κόμματα.

Επιστολική ψήφος - Μητσοτάκης στο TikTok: Η συμμετοχή στις εκλογές στηρίζει τη Δημοκρατία (βίντεο)Χθες 20:33 | Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η επιστολική ψήφος απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες πολίτες

Ανακάλυψη: Ο τάφος του Πλάτωνα εντοπίστηκε στην Ακαδημία ΠλάτωνοςΧθες 15:57 | Ειδήσεις

Που ακριβώς βρίσκεται σύμφωνα με την έρευνα ο τάφος του αρχαίου Έλληνα φιλοσόφου Πλάτωνα. Πώς οδηγήθηκαν οι ερευνητές στο σημείο ταφής του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός αθωώθηκε επειδή... “το σώμα του παράγει αλκοόλ”23:59Youth League - Ολυμπιακός: Η επιστροφή των πρωταθλητών, τα ρεκόρ και οι αλλαγές στον θεσμό (εικόνες)23:48Τροχαίο: Σκοτώθηκε οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε σε φανάρι23:39Παρά-Κολύμβηση: “Χάλκινος” ο Λεργιός στην Μαδέιρα23:27Καιρός - Τετάρτη: Σκόνη, λασποβροχές και άνεμοι έως 8 μποφόρ23:14Αττική: “Μπλακ άουτ” σε πολλές περιοχές στα νότια23:05Δίκη Τραμπ – Εκδότης “National Enquirer”: Συμφωνήσαμε να “θάβω” ρεπορτάζ εναντίον του22:52Euroleague: Ο Παναθηναϊκός έχασε από την Μακάμπι στο ΟΑΚΑ22:38Αφρικανική σκόνη: η “επέλαση”, η πρόβλεψη για την Τετάρτη και οι οδηγίες των ειδικών22:24Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας22:11“MeToo” - ΗΠΑ: Αποζημίωση “μαμούθ” σε θύματα αθλίατρου θα πληρώσει το... FBI!21:57Κώστας Στεφανάκης: Έφυγε από την ζωή ο ηθοποιός21:43Καούρες: Γαστρο-οισοφαγική παλινδρόμηση ή διαφραγματοκήλη;21:29Ελλείψεις φαρμάκων - Γεωργιάδης: Υπάρχει φόβος ότι θα ξαναζήσουμε ό,τι έγινε με τον κορονοϊό (εικόνες)21:16Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου21:02Επιστολική ψήφος - Μητσοτάκης στο TikTok: Η συμμετοχή στις εκλογές στηρίζει τη Δημοκρατία (βίντεο)20:49e-ΕΦΚΑ: Επιστροφή εισφορών σε χιλιάδες επαγγελματίες 20:36Φωτιά στην Πάρο: Τρεις συλλήψεις 20:22Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο Χίτλερ της εποχής μας20:09Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εμβολιασμών: Καμπάνια του ΕΟΔΥ19:55
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο