LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 29 Ιανουαρίου 2020 16:47

Παπαγγελόπουλος: ο Αθανασίου είναι εμπαθής και μεγάλος ψεύτης

Βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του Εισαγγελέα, για όσα είπε στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, εξαπολύει ο πρώην Αν. Υπ. Δικαιοσύνης.

Παπαγγελόπουλος - Novartis - δικαιοσύνη - Άρειος Πάγος 

Προσωπική επίθεση, με αιχμές και σκληρούς χαρακτηρισμούς εξαπολύει ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος κατά του Παναγιώτη Αθανασίου, μετά τις «βόμβες» του Οικονομικού Εισαγγελέα την Τρίτη στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής.

Όλη η δήλωση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου

«Μετά τη χθεσινή κατάθεση του κ. Αθανασίου κατέρρευσε οριστικά η προσπάθεια της εκδικητικής πολιτικής δίωξης σε βάρος μου. Αναγκάσθηκε να παραδεχθεί μεταξύ άλλων ότι:

  1. Είχε παραγγείλει  και αυτός φορολογικό έλεγχο για τη Novartis αλλά δεν του έκανα καμία παρέμβαση.
  2. Η κα  Ράϊκου δεν του είχε αναφέρει ποτέ και τίποτα για τις παρεμβάσεις μου.
  3. Δεν έχει ακούσει το όνομα Ρασπούτιν, μολονότι όπως ο ίδιος κατέθεσε είχαμε φιλικές και οικογενειακές σχέσεις και είχαμε συνυπηρετήσει στην Αθήνα από την δεκαετία του 1980. Διαψεύδει λοιπόν εκκωφαντικά την κα Ράϊκου που ψευδώς ισχυρίζεται ότι αυτοαποκαλούμαι Ρασπούτιν και ότι αυτό το γνωρίζουν όλοι οι συνάδελφοί μας.
  4. Επιθυμούσε να παραμείνει Οικονομικός Εισαγγελέας για 6 ολόκληρα χρόνια. Άρα με επιβεβαίωσε ότι εκλιπαρούσε και επεδίωκε με κάθε τρόπο να παραμείνει κολλημένος στην καρέκλα του.

Ο κ. Αθανασίου προκειμένου να κλιμακωθεί ο βρώμικος πόλεμος σε βάρος μου, τουλάχιστον επικοινωνιακά, παίρνει τη σκυτάλη από τον καταδικασμένο για ναρκωτικά κ Γιαννουσάκη και αναφέρεται χωρίς κανένα στοιχείο σε άλλες άσχετες με τη Novartis υποθέσεις.

Θα πρέπει να εξηγήσει όμως γιατί ερχόταν στο γραφείο  μου και συζητούσε μαζί μου για αυτές τις υποθέσεις, πώς τις γνώριζα και τι άλλο μου ζητούσε. Μήπως προσωπικά ρουσφέτια? Γιατί μέχρι τώρα δεν με είχε καταγγείλει ή δεν ενημέρωσε τον Επόπτη του ή τον κ. Πλειώτα σημερινό Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Για τις υποθέσεις των κ.κ. Αλαφούζου και Παπαχρήστου είναι προφανές το κίνητρο των ψεμάτων του. Θέλει να τους εξαγριώσει εναντίον μου για να εξασφαλίσει την υποστήριξή τους για την επικοινωνιακή φούσκα των ψεμάτων του. Θέλει να γίνει αρεστός στους προαναφερόμενους και τη Νέα Δημοκρατία και τους δίνει αφορμή για να επιτεθούν στον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνησή του.

Ο κ Αθανασίου αποδεικνύεται εμπαθής, κακοήθης και μεγάλος ψεύτης και όχι για πρώτη φορά. Ένα χαρακτηριστικό μεγάλο αλλά όχι μοναδικό ψέμα του: Δεν δίστασε να πει ψέματα παντού, στην υπηρεσία του, στο Υπουργείο, στην Εισαγγελέα  του Αρείου Πάγου ότι δήθεν πήγε στη Χάγη όπου συζητούσαν Εισαγγελείς από πολλές χώρες διεθνές σκάνδαλο και αυτός ήταν σε ταξιδάκι αναψυχής.

Αυτά προς το παρόν. Θα επανέλθω μόλις λάβω επίσημα γνώση της κατάθεσης του κ. Αθανασίου».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΗ δήλωση του Προέδρου του Ομίλου ANTENNA, Θοδωρή Κυριακού, για την απώλεια του Γιώργου ΠαπαδάκηΧθες 22:59 | Ειδήσεις

Ο αποχαιρετισμός του κλείνει με σεβασμό και ειλικρινή ευγνωμοσύνη, με τη σκέψη του να βρίσκεται στην οικογένεια του Γιώργου Παπαδάκη.

Η οικογένεια του ANT1 αποχαιρετά τον Γιώργο Παπαδάκη - Η ανακοίνωσηΧθες 21:57 | Ειδήσεις

Με βαθιά θλίψη η οικογένεια του ΑΝΤ1 αποχαιρετά το αγαπημένο και ιστορικό της μέλος, Γιώργο Παπαδάκη

Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Παπαδάκης - Η ανακοίνωση του Λαϊκού ΝοσοκομείουΧθες 19:07 | Ειδήσεις

Η ανακοίνωση από το Γ.Ν.Α. Λαϊκό, για τον αιφνίδιο θάνατο του σπουδαίου Γιώργου Παπαδάκη.

Νίκος Χατζηνικολάου: Το συγκινητικό αντίο στον αγαπημένο φίλο του, Γιώργο ΠαπαδάκηΧθες 21:24 | Ειδήσεις

«Αγαπημένε φίλε σε αποχαιρετώ με μεγάλη συγκίνηση, με μεγάλη στενοχώρια. Έφυγες τώρα που επιτέλους θα ζούσες».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ολυμπιακός: Μια ανάσα από το λιμάνι ο Ταιρίκ Τζόουνς23:59Ιωάννινα - Μπλόκα: Νέα κλιμάκωση αποφάσισαν οι αγρότες του νομού23:48ΗΠΑ- Βενεζουέλα: Ο Μαδούρο θα παρουσιαστεί αύριο ενώπιον δικαστή της Νέας Υόρκης 23:36Κραν Μοντανά: Ανάμεσα στα θύματα ταυτοποιήθηκε και η 15χρονη Αλίκη23:24Η δήλωση του Προέδρου του Ομίλου ANTENNA, Θοδωρή Κυριακού, για την απώλεια του Γιώργου Παπαδάκη23:10Κραν Μοντανά - Επίσημη ανακοίνωση: Ταυτοποιήθηκαν τα 40 θύματα - 20 από αυτά είναι ανήλικοι22:56Βενεζουέλα: Eπικοινωνία Μελόνι-Ματσάδο για το μέλλον της χώρας22:42Γιώργος Παπαδάκης: Τα συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου22:28Η οικογένεια του ANT1 αποχαιρετά τον Γιώργο Παπαδάκη - Η ανακοίνωση22:14Τι καιρό θα κάνει την Δευτέρα22:00Νίκος Χατζηνικολάου: Το συγκινητικό αντίο στον αγαπημένο φίλο του, Γιώργο Παπαδάκη21:46ANT1 Sports: Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 5ο Super Cup της ιστορίας του21:32Το Χαμόγελο του Παιδιού: Καλό ταξίδι μοναδικέ Γιώργο21:18ΥΠΑ: Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στις συχνότητες του FIR Αθηνών21:04Ο ΑΝΤ1 στην Ελβετία: Από τους 119 τραυματίες, οι 6 δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη20:50Νίκος Ανδρουλάκης: Η πορεία του Γιώργου Παπαδάκη ήταν συνώνυμη της μαχητικότητας και της αυθεντικότητας20:35Σωκράτης Φάμελλος: Η μνήμη του Γιώργου Παπαδάκη θα μείνει ως πρότυπο για τους νέους δημοσιογράφους20:21Παύλος Μαρινάκης: Ο Γιώργος Παπαδάκης άντεξε όσο κανένας στον χρόνο20:07Κυριάκος Μητσοτάκης: Μόνο θλίψη για την απώλεια του Γιώργου Παπαδάκη19:53Θεσσαλονίκη- Αεροδρόμιο Μακεδονία: Βελτιωμένη η κατάσταση στον εναέριο χώρο 19:42
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο