LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 29 Ιανουαρίου 2020 06:40

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τετάρτης

Τετάρτη σήμερα 29 Ιανουαρίου και η μέρα είναι χωρισμένη στα δύο αφού αρχικά η Σελήνη θα κινείται στους Ιχθείς κάνοντας ακόμα πιο ισχυρή την Ποσειδώνια ενέργεια που τις τελευταίες μέρες μας έχει ταλαιπωρήσει αρκετά.

AP - Ζώδια - Ωροσκόπιο - Αστρολογία

ΚΡΙΟΣ: Δε χρειάζεται να σε ανησυχήσει η αρχική νωθρότητα που μπορεί να νιώθεις στο ξεκίνημα της ημέρας σου, αφού η συνέχεια αναμένεται να είναι συναρπαστική. Βέβαια είναι κατά κάποιο τρόπο στο χέρι σου το κατά πόσο θα είναι συναρπαστική για τους καλύτερους λόγους ή αν θα αποδειχτεί μια μέρα που το μόνο συναρπαστικό που θα έχει είναι τα σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου ή οι καβγάδες με ανθρώπους που σου δίνουν στα νεύρα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα προλάβεις να βαρεθείς.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν κολλάς σε απόψεις και ιδέες που τις έχεις πάρει και τις έχεις κάνει σημαία στη ζωή σου ή αν από την άλλη το μόνο που ξέρεις να κάνεις είναι να επαναστατείς απέναντι σε όποιον προσπαθεί να σε πείσει ότι κάνεις λάθος και ότι θα σε βοηθούσε να δοκιμάσεις έναν άλλο τρόπο αντιμετώπισης κάποιων καταστάσεων στη ζωή σου τότε έχεις πέσει ο ίδιος θύμα του εαυτού σου. Από το μεσημέρι και μετά έχεις μία ευκαιρία να αφεθείς στη στιγμή και να δεις πως πραγματικά νιώθεις αφήνοντας πίσω τα κολλήματα σου. Μην τη χάσεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Το τι θα κάνεις εσύ στο γάμο σου, στη σχέση σου ή ακόμα και στα αμιγώς επαγγελματικά σου θέματα είναι καθαρά στο χέρι το δικό σου και του άμεσα ενδιαφερόμενου άλλου. Αν όλος ο κόσμος επιλέγει μία συγκεκριμένη συνταγή, αυτό δε σημαίνει ότι εσένα πρέπει να σου ταιριάζει και να είναι στα γούστα σου. Αν εσύ θέλεις να πειραματιστείς και να δοκιμάσεις εναλλακτικά μοντέλα μπορείς να το κάνεις ακόμα κι αν για όλο τον κόσμο εσύ μπορεί να είσαι παράλογος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στο ξεκίνημα της η σημερινή μέρα έχει για σένα αρκετό άγχος κυρίως όσον αφορά κάποιο επαγγελματικό ζήτημα ή μία νομική υπόθεση που δεν είσαι σίγουρος για την κατάληξη που μπορεί να έχει. Θα σε βοηθήσει το να κρατήσεις θετική στάση απέναντι στα πράγματα, γιατί ούτως ή άλλως από το μεσημέρι και μετά η τάξη αποκαθίσταται και το χαμόγελο επανέρχεται στα χείλη σου, αφού στη συνέχεια της η μέρα έχει μεγάλη δόση από οικογενειακή ζωή που είναι γνωστό το ποσό εύκολα μπορεί να φορτίσει τις μπαταρίες σου.

ΛΕΩΝ: Τα οικονομικά άγχη θα συνεχίσουν να είναι έντονα και σήμερα, τουλάχιστον στο ξεκίνημα της μέρας, όμως λίγο το ότι οι προσπάθειές σου να τα διαχειριστείς φαίνεται να αποδίδουν και λίγο αν θες η δόση τύχης στο συγκεκριμένο τομέα αυτό το διάστημα θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου. Ίσως μάλιστα να το φιλοσοφείς και λίγο παραπάνω με αποτέλεσμα η μέρα στη συνέχεια της να εξελιχθεί εντελώς διαφορετικά και να σε βρει να σκορπάς τα λεφτά σου δίχως αύριο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το να κάνεις τα προβλήματα των άλλων προβλήματα σου, όπως και το να παίρνεις προσωπικά το ότι κάποιος μπορεί να σου μιλήσει λίγο πιο απότομα σήμερα δε θα σε βοηθήσει σε κάτι, αντίθετα θα σε αποπροσανατολίσει από τα σημαντικά θέματα με τα οποία θα ήταν καλό να ασχοληθείς. Αν μάλιστα μέχρι το μεσημέρι μπορέσεις να σε προστατεύσεις από τέτοιου είδους φαινόμενα, η συνέχεια αναμένεται να είναι σούπερ και το βράδυ σου έντονα ερωτικό.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα μπορείς να ξεμπερδέψεις νωρίς-νωρίς με τις δουλειές σου και να ασχοληθείς λίγο με την προσωπική σου ζωή που τις τελευταίες μέρες είχε μείνει λίγο πίσω. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να χρειαστεί να γιατροπορέψεις κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο ή γενικότερα να χρειαστεί να παράσχεις τη βοήθεια σου στο ταίρι σου ή σε κάποιο φίλο, όμως σε κάθε περίπτωση ακόμα κι έτσι αποφορτίζεσαι και ξεφεύγεις από όσα σε έχουν απορροφήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η σημερινή μέρα σε κάνει να βγάζεις κάτι κουσούρια από αυτά που συνηθίζουν να βγάζουν οι φίλοι σου, τα Λιοντάρια, και μεταξύ άλλων νιώθεις ότι όλα σου τα ταλέντα πάνε στο βρόντο και κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει την αξία σου. Αν υποθέσουμε ότι έχεις χίλια δίκια και ότι όντως οι άλλοι σε υποτιμούν, τι επιλογές πιστεύεις ότι σου μένουν; Άσε μην απαντήσεις εσύ, γιατί σίγουρα η λύση θα είναι ακραία. Σκέψου όμως το ενδεχόμενο να σταματήσεις να ασχολείσαι με τους άλλους και να δεις πως θα αξιοποιήσεις στο έπακρο όλα τα θετικά σου στοιχεία, αλλά για εσένα, όχι για τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το σκαμπανεβάσματα στη διάθεση σου σήμερα μπορεί να συνεχιστούν μέχρι τα μισά της μέρας, όμως από ‘κει και πέρα θα μπορέσεις να βγάλεις και πάλι από μέσα σου τον Τοξότη που όλοι αγαπήσαμε. Αυτόν που ο κόσμος να καίγεται γύρω του, θα βρει εκείνον τον έναν τρόπο που μπορεί να περάσει καλά και δε θα χάσει την ευκαιρία να τον αξιοποιήσει. Ειδικά στα ερωτικά σου και στο κομμάτι του φλερτ στη ζωή σου θα έχεις τις επιλογές που θες για να περάσεις καλά, χωρίς να θυμάσαι πως ήσουν πριν και χωρίς να σε αγχώνει το τι θα γίνει αύριο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:  Έχεις αρχίσει να καταλαβαίνεις ότι σ’ αυτή τη ζωή πέρα από τις τρεις διαστάσεις που έχουν τα πράγματα υπάρχει και μια τέταρτη η οποία μπορεί να μην είναι συγκεκριμένη, αλλά την αντιλαμβάνεσαι και έχεις καταλάβει τη χρησιμότητα της στη ζωή σου. Αυτή την τέταρτη διάσταση μπορείς να την πεις διαίσθηση, αντίληψη, όπως θες. Το σημαντικό είναι ότι δεν έχεις σκοπό να παίξεις το ρόλο του θύματος, απλά για να μην μπορεί κανείς να σε κατηγορήσει ότι δεν είσαι τέλειος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι θετικές εξελίξεις κυρίως όσον αφορά στον οικονομικό τομέα συνεχίζονται και επιτρέπεις στον εαυτό σου να πάρει τις απαραίτητες ανάσες. Και όταν λέμε ανάσες, ο καταλληλότερος τρόπος για να αναπνεύσει ένας Υδροχόος δεν είναι άλλος από το να βρεθεί ανάμεσα σε ανθρώπους και κουλτούρες που δεν του είναι γνώριμες ως τώρα. Ειδικά λοιπόν από το μεσημέρι και μετά ξυπνά η διάθεση σου να γνωρίσεις κόσμο, να ταξιδέψεις και να γεμίσεις το μυαλό σου με νέα ερεθίσματα.

ΙΧΘΥΣ:  Η ρουτίνα θα μπορούσε να σε σκοτώσει σήμερα, γι’ αυτό απόφυγε να κινηθείς στα συνηθισμένα σου όρια κι επίλεξε να κρατήσεις μια πιο ανοιχτή στάση απέναντι στις προκλήσεις που εμφανίζονται μπροστά σου. Το να πάρεις κάποιο ρίσκο, δε σημαίνει ότι θα πρέπει να είσαι απόλυτα σίγουρος και διασφαλισμένος από κάθε πλευρά, γιατί εξάλλου αν ήταν έτσι δε θα μιλούσαμε και για ρίσκο. Το σημαντικό όμως είναι τη στιγμή που θα νιώσεις ότι το κύμα φουσκώνει, να θυμηθείς την ικανότητα σου να κολυμπάς και κάτω απ’ το νερό.

Πηγή: astrologos.gr

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωψηφοδέλτιο ΝΔ – Μητσοτάκης: Στις 9 Ιούνη δεν ψηφίζουμε μόνο για την Ευρώπη…Χθες 20:53 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι το αποτέλεσμα της κάλπης των ευρωεκλογών, μπορεί και πρέπει να σηματοδοτήσει τη σταθερότητα της χώρας μας.

Άγιοι Ανάργυροι: Το βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της ΚυριακήςΧθες 18:59 | Ειδήσεις

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο, φέρνει στο φως ο ΑΝΤ1, για τη στυγερή δολοφονία της Κυριακής, έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

ΗΠΑ: Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ ήταν “μια μεγάλη αποτυχία”Χθες 23:21 | Ειδήσεις

Τι απαντάει ο Λευκός Οίκος στους ισχυρισμούς της Τεχεράνης, ότι οι ΗΠΑ γνώριζαν για την επίθεση.

Σίδνεϊ: Τι φώναζε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον ιερέα σε ζωντανή σύνδεση (βίντεο)Χθες 22:31 | Ειδήσεις

Ο δράστης που έχει συλληφθεί, τον μαχαίρωσε μπροστά σε έντρομους πιστούς.  Εκτός από τον ιερέα μαχαίρωσε άλλα τρία άτομα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Παγιδευμένοι” - Sneak preview: Ο Δημήτρης, κάνει ό,τι μπορεί για να βρει τη Δάφνη (εικόνες)23:59Missing Alert για την εξαφάνιση 15χρονης23:47ΗΠΑ: Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ ήταν “μια μεγάλη αποτυχία” 23:36Χανιά: λουόμενος έχασε τη ζωή του από πνιγμό23:24Ερντογάν για Ισραήλ: Πρέπει να σταματήσουμε τις βάρβαρες επιθέσεις του23:13Σίδνεϊ: Τι φώναζε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον ιερέα σε ζωντανή σύνδεση (βίντεο)23:02ΕΣΗΕΑ: 24ωρη απεργία την Τρίτη22:50Δραματική διάσωση 6χρονης από τη θάλασσα – Κόπηκε το σχοινί που την τραβούσαν22:37Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στα πράσινα… το θρίλερ του ΟΑΚΑ22:26Χανιά - τροχαίο: Φονική σύγκρουση αυτοκινήτων (εικόνες)22:14Επίθεση Ιράν στο Ισραήλ: Το υπέρογκο κόστος της αναχαίτισης των drones22:02Βρετανία: Αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας αναχαίτισαν ιρανικά drone21:51Χαρδαλιάς: 101 εκατομμύρια ευρώ για 40 έργα στην Αθήνα21:39Χατζηδάκης: “Δικαίωμα στη Λήθη”, μια κίνηση ανθρωπιάς για τους επιζώντες από καρκίνο21:28Ζωγράφου: “Πιάστηκαν” οι νεαροί που έκαναν δεκάδες ένοπλες ληστείες (βίντεο)21:15Ευρωψηφοδέλτιο ΝΔ – Μητσοτάκης: Στις 9 Ιούνη δεν ψηφίζουμε μόνο για την Ευρώπη…21:01Γιάννης Φέρτης: Το συγκινητικό αντίο της Φίνος Φιλμ (βίντεο)20:48Άγιοι Ανάργυροι: Το βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της Κυριακής20:34Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη20:21Καλλιθέα: Ανήλικος πωλούσε παράνομα φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα20:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο