LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 28 Ιανουαρίου 2020 19:10

Παναθηναϊκός: Υπέγραψε ο Καρλίτος (εικόνες)

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Ισπανού επιθετικού στο "τριφύλλι". Οι πρώτες δηλώσεις του παίκτη.

Παναθηναϊκός - Καρλίτος

Ολοκληρώθηκε και τυπικά το μεσημέρι της Τρίτης (28/1) η μεταγραφή του Καρλίτος (Κάρλος Λόπεθ) στον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός επιθετικός πέρασε το πρωί από ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι», που θα έχει διάρκεια 3,5 ετών, και θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας πως θα έχει δικαίωμα συμμετοχής με τους «πράσινους» από το καλοκαίρι κι έπειτα. Κι αυτό διότι έχει ήδη αγωνιστεί φέτος σε δύο ομάδες (Λέγκια, Αλ Ουάχντα) και δεν επιτρέπεται να παίξει σε τρίτο διαφορετικό σύλλογο.

Αυτό ωστόσο, δεν τον πτοεί διόλου, όπως φάνηκε και στις δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της «πράσινης» ΠΑΕ μετά τις υπογραφές. «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Ξέρω την ιστορία του συλλόγου και είμαι ανυπόμονος να βρεθώ με τους συμπαίκτες μου και να ξεκινήσω προπονήσεις. Από τη στιγμή που ο Τσάβι Ρόκα μου εξήγησε το πλάνο της ομάδας, κατάλαβα ότι θέλω να είμαι μέρος αυτού του πλάνου. Είπα στον μάνατζέρ μου ότι δεν ενδιαφέρομαι να ακούσω κάτι άλλο και του ζήτησα να κάνει ό,τι πρέπει για να υπογράψω στον Παναθηναϊκό.

Είμαι ένας τίμιος ποδοσφαιριστής που δουλεύει πολύ και πάντα προσπαθεί για το καλύτερο. Θέλω να κάνω τον κόσμο χαρούμενο και θα κάνω ό,τι μπορώ γι’ αυτό. Είμαι ένας διαφορετικός επιθετικός από τους συνηθισμένους. Έχω μεγάλη φαντασία στο παιχνίδι μου και μπορώ να κάνω πολλά. Σχεδόν τα πάντα! 

Έχω παίξει ξανά στο εξωτερικό. Κάθε χρόνο νιώθω ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα για εμένα. Έχω κερδίσει αρκετές ατομικές διακρίσεις, όπως του καλύτερου παίκτη, του καλύτερου επιθετικού, του πρώτου σκόρερ στην Πολωνία, αλλά τίποτα σε συλλογικό επίπεδο. Και αυτό ήρθα να κάνω εδώ. Ήρθα για να προσπαθήσω να κερδίσω κάτι με τον Παναθηναϊκό. Η επιλογή μου είναι ο Παναθηναϊκός, γιατί ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός κάνει προσπάθεια ξανά να κερδίσει τίτλους». 

Παναθηναϊκός - Καρλίτος

Η «πράσινη» ΠΑΕ ανέβασε μαζί με την ανακοίνωση της μεταγραφής του Καρλίτος κι ένα σύντομο βιογραφικό του, παρουσιάζοντας την πορεία του στο ποδόσφαιρο. 

«Ο Καρλίτος γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου 1990 στο Αλικάντε της Ισπανίας. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο από μικρή ηλικία, ενώ στα 19 του είχε την πρώτη επαγγελματική συμμετοχή του στην Τορεγιάνο. Δύο χρόνια αργότερα μετακόμισε στην Οντίνιεντ και στα 22 του βγήκε για πρώτη φορά από τα ισπανικά σύνορα για να παίξει στη ρωσική ομάδα β’ κατηγορίας Πετροτρέστ. Επαναπατρίστηκε το 2013 για λογαριασμό της Φουενλαμπράδα, ενώ το 2014 πήγε στη Νοβέλδα. Μέσα σε έξι μήνες πήρε μεταγραφή στην κυπριακή ομάδα β’ κατηγορίας Άρη Λεμεσού. Το καλοκαίρι του 2015 επέστρεψε στην Ισπανία για την Ελντένσε, ενώ ένα χρόνο μετά χτύπησε την πόρτα του η Βιγιαρεάλ, αλλά τον ενέταξε άμεσα στη δεύτερη ομάδα της. Σκοράροντας ακατάπαυστα κέρδισε τη μεταγραφή για την πολωνική Βίσλα Κρακοβίας. Και εκεί ήρθε το limit up της καριέρας του, αφού με 24 γκολ σε μια σεζόν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της σεζόν 2017-18, κορυφαίος επιθετικός της χρονιάς στην Πολωνία και μαζί πήρε τη μεταγραφή για την πρωταθλήτρια Λέγκια Βαρσοβίας. Εκεί έβαλε 16 γκολ και ήταν ο τρίτος σκόρερ του πρωταθλήματος της περσινής σεζόν. Εφέτος βοήθησε τη Λέγκια να μπει σε ομίλους του Europa League, αλλά τον Σεπτέμβριο οι δρόμοι τους χώρισαν, αφού ο Καρλίτος άλλαξε ήπειρο και πήγε στα Εμιράτα για λογαριασμό της Αλ Ουάχντα. Εκεί έμεινε για τέσσερις μήνες οπότε και έλυσε το συμβόλαιό του».

Παναθηναϊκός - Καρλίτος

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠαραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες στη Δυτική ΜακεδονίαΣήμερα 14:35 | Ειδήσεις

Στο μπλόκο του κόμβου του Φιλώτα ο δρόμος θα κλείσει στις 17:00 έως 19:00.

24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ: Ολοκληρώθηκε η πορεία - Νέα συγκέντρωση σήμερα στο κέντρο της ΑθήναςΣήμερα 13:08 | Ειδήσεις

Εκατοντάδες εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν διαμαρτυρόμενοι για τα χρόνια προβλήματα του κλάδου.

Μάλγαρα: Αγρότες μοίρασαν ρύζι σε διερχόμενους οδηγούςΣήμερα 13:36 | Ειδήσεις

Την Τετάρτη, οι αγρότες θα αποκλείσουν επ' αόριστον την Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης η οποία  παραμένει ανοιχτή μέχρι και σήμερα.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η μητέρα του φερόμενου ως αρχηγού του κυκλώματοςΣήμερα 14:04 | Ειδήσεις

Νωρίτερα αφέθηκαν ελεύθεροι άλλοι δύο κατηγορούμενοι, πατέρας και γιος με περιοριστικούς όρους. Η διαδικασία συνεχίζεται.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Χανιά: Αγροτοκτηνοτρόφοι απέκλεισαν την Εφορία - Έριξαν γάλα στους δρόμους (εικόνες)15:58Λαμία: Οι αγρότες έκλεισαν το Μπράλο για δύο ώρες15:48Λευκάδα: 50χρονος κατάπιε νάιλον συσκευασία με ηρωίνη και πέθανε15:38Επιπλέον πληρωμές σε αγρότες από ΟΠΕΚΕΠΕ - ΕΛΓΑ σήμερα: Θα καταβληθεί ποσό άνω των 480 εκατ.ευρώ15:28Ηράκλειο: Ημίγυμνος άνδρας προκάλεσε ζημιές σε σούπερ μάρκετ, βιτρίνες, αυτοκίνητα15:18Μπλόκα Αγροτών: Συζητείται το να "ανοίξουν" τους δρόμους για τους εκδρομείς των Χριστουγέννων15:08Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες στη Δυτική Μακεδονία14:58Γαλλία: Αγρότες αποκλείουν δρόμους σε όλη τη χώρα14:48Αποκαλύψεις - Χαλάνδρι: Διευθύντρια και καθηγητές έπιασαν με κόφτη το χέρι μαθητή - Προσπαθούσαν να σπάσουν την κατάληψη14:38ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η μητέρα του φερόμενου ως αρχηγού του κυκλώματος14:28Επιστροφή στις νίκες «ψάχνει» ο Ολυμπιακός υποδεχόμενος την Βαλένθια14:18Γαλλία: Δυο παιδιά νεκρά εξαιτίας έκρηξης σε πολυκατοικία κοντά στη Λιόν14:08Επίθεση στο πανεπιστήμιο Brown: Ο δράστης παραμένει ασύλληπτος - Στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο13:58Μάλγαρα: Αγρότες μοίρασαν ρύζι σε διερχόμενους οδηγούς13:48Οι παρουσιαστές του ΑΝΤ1 μας καλούν στον Χριστουγεννιάτικο Τηλεμαραθώνιο Αλληλεγγύης13:3824ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ: Ολοκληρώθηκε η πορεία - Νέα συγκέντρωση σήμερα στο κέντρο της Αθήνας13:28Ιωάννινα: Συνελήφθη 23χρονη που μετέφερε με αυτοκίνητο της 215 κιλά κάνναβης έχοντας μαζί της το 2,5 ετών παιδί της 13:18Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για φωτιά σε διαμέρισμα – Γυναίκα εγκλωβίστηκε στο μπαλκόνι (βίντεο)13:08Πιερρακάκης: Η ψηφιακή μετάβαση κάνει τη σύγκλιση με την Ευρώπη πράξη 12:58Μπλόκα αγροτών στη Θεσσαλονίκη: Κανονικά τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης – Αθήνας12:48
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο