LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 27 Ιανουαρίου 2020 21:59

Οπαδοί του ΠΑΟΚ έξω από τα γραφεία της ΝΔ μετά την εισήγηση “βόμβα” της ΕΕΑ (εικόνες)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας οπαδών του ΠΑΟΚ έξω από τα γραφεία της ΝΔ. Η δήλωση Αυγενάκη και η σκληρή ανακοίνωση του "Δικεφάλου του Βορρά".

οπαδοί - ΠΑΟΚ - ΝΔ - Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της ΝΔ στην οδό Μιχαήλ Καλού πραγματοποίησαν το βράδυ της Δευτέρας οπαδοί του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη μετά την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πραγματοποίησαν μηχανοκίνητη πορεία και έφτασαν έξω από τα γραφεία της ΝΔ κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό όπου παρέμειναν για ώρα φωνάζοντας συνθήματα.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εισηγήθηκε τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης με ψήφους 3-2. Ενώ αναμένεται η επίσημη θέση της Επιτροπής, με την εισήγηση ανακαλείται το πιστοποιητικό συμμετοχής του «Δικεφάλου του Βορρά» για πολυιδιοκτησία και της Ξάνθης για το μετοχολόγιο.

Σκληρή ανακοίνωση από τον ΠΑΟΚ

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε μετά την λήξη του αγώνα στην Τούμπα, η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αφορμή την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα. 

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η εισήγηση της ΕΕΑ είναι ένα μνημείο υποδούλωσης των -υποτίθεται- λειτουργών της στις εντολές του πολιτικού της προϊσταμένου. Ο κ. Αυγενάκης αποδείχθηκε εντολοδόχος του γραφείου τύπου του Ολυμπιακού στήνοντας μια υπόθεση που ως μόνο στόχο είχε την κηλίδωση της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Της ομάδας που έβαλε τέλος οριστικά στην ασυδοσία του Ολυμπιακού. Από σήμερα σηκώνουμε το γάντι που έριξε ο Λευτέρης Αυγενάκης και απαιτούμε από τον Πρωθυπουργό την άμεση απομάκρυνσή του. Είναι επικίνδυνος για τον αθλητισμό, την συνοχή της χώρας και επίορκος. Η φούσκα, που έστησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, θα σκάσει στο δικό τους πρόσωπο. Να μην ξεχνάνε ότι προσπάθησαν αρκετές φορές να εξοντώσουν τον ΠΑΟΚ και σε κάθε τους απόπειρα βρέθηκαν οι ίδιοι πιο βαθιά χωμένοι στο βούρκο. Σύντομα το όνειρό σας να δείτε τον ΠΑΟΚ στο έδαφος θα γίνει εφιάλτης!».

Δηλώσεις του Προέδρου της ΠΑΕ Ξάνθης 

Δηλώσεις αναφορικά με την εισήγησή της ΕΑΑ έκανε σήμερα το απόγευμα ο πρόεδρος της Ξάνθης, Άρης Πιαλόγλου, στο περιθώριο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ, ανέφερε: «Η Ξάνθη κατηγορήθηκε και παραπέμπεται για να αποβληθεί από το πρωτάθλημα για τους εξής δύο λόγους:

Α) Γιατί τον Αύγουστο του 2019 δεν ειδοποίησε την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για την αλλαγή του μετοχολογίου και δήλωσε την εταιρεία ΒΙΑΜΑΡ, στην οποία είναι αποκλειστικοί μέτοχοι οι κ.κ. Πανόπουλος και Συγγελίδης, αντί να δηλώσει την INSPORTS, στην οποία είναι επίσης αποκλειστικοί μέτοχοι οι κ.κ. Πανόπουλος και Συγγελίδης.

Η Ξάνθη λοιπόν μετά την ανακοίνωση της χορήγησης του πιστοποιητικού από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στις 21 Μαρτίου 2019, εντός 7 ημερών και συγκεκριμένα στις 28 Μαρτίου 2019 κοινοποίησε εγγράφως την αλλαγή αυτή. Ποιός ο δόλος; Το ήξερε όλη η Ελλάδα, το ήξεραν όλες οι Αρχές, πληρώθηκαν όλοι οι φόροι και η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν ήξερε τίποτα; Ό,τι προβλέπει ο νόμος το εφαρμόσαμε κατά γράμμα.Καλούμε την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ, όπως επίσης και τη Super League να δώσουν στη δημοσιότητα τα επίσημα έγγραφα τα οποία τους έχουνε σταλεί από την ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ στις 28 Μαρτίου 2019 και με τα οποία η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ γνωστοποιεί την αλλαγή του μετοχολογίου.

Β) Όσο αφορά την πολυιδιοκτησία, γιατί το βατράχι προσπαθούν να το πνίξουν από παντού, είναι λυπηρό σε μια χώρα δικαίου να βγαίνουνε πορίσματα που δεν θα έβγαιναν ούτε σε υποανάπτυκτες χώρες.Αυτά έχω να σας πω σαν Πρόεδρος της ΠΑΕ και 31 χρόνια πορεύομαι μέσα σ’ αυτήν την εταιρεία με διαφάνεια και νομιμότητα.

Ο καιρός που είναι ο κριτής των πάντων θα το δείξει. Θέλω να κάνω μια αναφορά για το πρόστιμο της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ, ύψους 200.000 ευρώ, το οποίο επί λέξει αναφέρει ότι λόγω της «καλής οικονομικής κατάστασης της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ, σας επιβάλλουμε πρόστιμο 200.000 ευρώ». 

Όπως είπε και ο εκ των ιδιοκτητών της ομάδας κ. Πανόπουλος, ούτε θα παρακαλέσουμε, ούτε θα κλείσουμε δρόμους, ούτε θα χτυπήσουμε καμπαναριά εκκλησιών. Δηλαδή αν παρουσιαζόμασταν σαν φτωχοί και παραπονεμένοι, δυστυχείς και κατατρεγμένοι το πρόστιμο θα ήταν 150.000; Τέλος και μια αναφορά προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, αναλογιστείτε κύριοι αν μια εισήγησή σας μη τεκμηριωμένη για υποβιβασμό της ομάδας μας και στηριζόμενη μόνο σε ενδείξεις δεν ήταν εφέσιμη τι κακό θα προξενούσατε σε μια τόσο ευαίσθητη περιοχή όπως η Θράκη. Θα χωρίζατε την Ελλάδα στα δύο.Τα συμπεράσματα δικά σας».

Η δήλωση Αυγενάκη 

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, τοποθετήθηκε σχετικά με τη «βόμβα» που «πυροδότησε» η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία εισηγήθηκε τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης με ψήφους 3-2.  «Η κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου και την κρίση της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν είναι δυνατόν να επιβάλεται η πλέον επαχθής ποινή του υποβιβασμού σε ιστορικές ομάδες χωρίς να υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Λ. Αυγενάκης.

Αυγενάκης - Twitter - ΕΕΑ

Αντιδράσεις της αντιπολίτευσης

 «Η σημερινή οριακή απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ), σε μια περίοδο υπέρμετρης έντασης και βίας στους αθλητικούς χώρους, έρχεται να διχάσει και να τραυματίσει ακόμα περισσότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο». Αυτό αναφέρει ο αναπληρωτής τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ για θέματα Αθλητισμού, Γιάννης Μπουρνούς, σε δήλωσή του για το πόρισμα της ΕΕΑ. Προσθέτει ότι «καθοριστική στο διχαστικό αυτό κλίμα ήταν η παρέμβαση του υφυπουργού αθλητισμού με την αντικατάσταση μελών της επιτροπής μεσούσης της διαδικασίας». Ο κ. Μπουρνούς κάνει λόγο για «παρέμβαση που δικαιολογημένα γεννά αμφιβολίες και υποψίες και θα πυροδοτήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στον ελληνικό αθλητισμό». 

Έντονη κριτική στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με αφορμή δήλωσή του σχετική με την απόφαση της επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ασκεί με ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση«Είναι ντροπή για τη ΝΔ και τον υπουργό της, πρώτα να αλλάζει την Επιτροπή και δύο ημέρες πριν την εκδίκαση της υπόθεσης - με μέλη που ο ίδιος επέλεξε - ουσιαστικά να χαρακτηρίζει 'μη επιστημονική' και 'μη τεκμηριωμένη' την απόφαση της Επιτροπής», αναφέρει η Ελληνική Λύση και καταλήγει: «Σε αυτή την περίπτωση, είτε ο υπουργός είναι ανίκανος, είτε η επιτροπή που επέλεξε. Και στις δύο περιπτώσεις πάντως, μοναδική επιλογή είναι η παραίτηση του υπουργού. Σε σοβαρά θέματα δεν πρέπει να λαμβάνονται α-σόβαρες αποφάσεις. Γιατί τότε θα μιλάμε για α-σόβαρη και...επικίνδυνη κυβέρνηση».

Τζιτζικώστας: Ελπίζω στην ορθή κρίση των αρμόδιων οργάνων

Tην ελπίδα για ορθή κρίση των αρμοδίων οργάνων εκφράζει ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ.

"Με μεγάλη θλίψη και οργή βλέπουμε για μια ακόμη φορά το πρωτάθλημα να παίζεται εκτός γηπέδου. Παρ’ όλα αυτά ελπίζω στην ορθή κρίση των αρμόδιων οργάνων”, υπογραμμίζει ο κ. Τζιτζικώστας.

Τζιτζικώστας - Twitter - ΕΕΑ

Ζέρβας: Πλήγμα κατά της Θεσσαλονίκης η απόφαση της ΕΕΑ

Για πλήγμα κατά της Θεσσαλονίκης, κάνει λόγο μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος του κεντρικού δήμου, Κωνσταντίνος Ζέρβας, σε δήλωσή του σχετικά με την εισήγηση της επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ. «Το πλήγμα δεν είναι μόνο κατά του ΠΑΟΚ. Κατά της ομάδας που κατακτά τίτλους και πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια. Κατά του ελληνικού ποδοσφαίρου που πασχίζει να βρει την χαμένη αξιοπιστία του. Το πλήγμα είναι και κατά της πόλης που αρχίζει να νιώθει περηφάνια και αυτοπεποίθηση» υπογράμμισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης. «Η διαφορά σήμερα, είναι ότι η οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι δυνατή, η Θεσσαλονίκη μετράει επιτυχίες και το χαίρεται! Εύχομαι οι όποιες σκέψεις και μεθοδεύσεις που θα επιχειρήσουν να πλήξουν τον ΠΑΟΚ, αλλά και κάθε ομάδα της πόλης μου, να ακυρωθούν χωρίς δεύτερη σκέψη. Οι τίτλοι κερδίζονται στο γήπεδο με αγωνιστική υπεροχή και αξία" πρόσθεσε.

Α.Σ. ΠΑΟΚ: «Αποσύρουμε όλες τις ομάδες και τους αθλητές μας από τα εγχώρια πρωταθλήματα»

Με ανακοίνωσή του ο "Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ", πήρε θέση σχετικά με την απόφαση της ΕΕΑ που αφορά την ΠΑΕ και προανήγγειλε την αποχώρηση όλων των τμημάτων και των αθλητών από τις εγχώριες διοργανώσεις.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΟΚ, σε έκτακτη συνεδρίασή του αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα της Τούμπας και με αφορμή την άδικη, ανερμάτιστη και στοχευμένη εις βάρος του ΠΑΟΚ απόφαση - παρωδία της Ε.Ε.Α. δηλώνει ως πρώτο μέτρο αντίδρασης, την απόσυρση όλων των επαγγελματικών, ημι-επαγγελματικών κι ερασιτεχνικών τμημάτων του Σωματείου μας, ανδρών και γυναικών, ομαδικών κι ατομικών αθλημάτων, από κάθε ελληνική εγχώρια διοργάνωση σε περίπτωση που το παρατράγουδο περί πιθανής μετοχικής σχέσης του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη συνεχιστεί.

Καλούμε κάθε συντεταγμένο όργανο της πολιτείας να πάρει τις ευθύνες του.

Όπως είδαμε όλοι στον αγώνα της Τούμπας η ομάδα πλέον κινδυνεύει από τον αποπροσανατολισμό όλων από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, ως οιονεί κάτοχος του 10% του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δηλώνει την πρόθεσή του να κινηθεί νομικά κατά όλων των φυσικών προσώπων, οι οποίοι λόγω της θέσης τους διαπράττουν η θα διαπράξουν το δικαίωμα της παράβασης καθήκοντος.

Το ίδιο ισχύει και για κάθε πρόσωπο, το οποίο απεργάζεται κι εκτελεί κακόβουλα και προβοκατόρικα σενάρια εις βάρος των καλώς εννοουμένων και νόμιμων συμφερόντων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Καλούμε το πολιτικό προσωπικό της Β. Ελλάδος, βουλευτές, ευρωβουλευτές και υπουργούς, το οποίο διακρίνεται μέχρι στιγμής για την εκκωφαντική του σιωπή μπροστά στις πραξικοπηματικές κινήσεις των γνωστών παράκεντρων εξουσίας της "πρωτεύουσας" να λάβει θέση, καθώς άμεσα θα κληθεί για να λάβει γνώση και να τοποθετηθεί επίσημα.

Τέλος, καλούμε τους οπαδούς και το φίλαθλο κόσμο της ομάδας να είναι σε διαρκή επαγρύπνηση για την προστασία των δικαίων του Σωματείου μας.

Δηλώνουμε δε την απόλυτη στήριξή μας στον Ιβάν Σαββίδη, του οποίου η παρουσία στα κοινωνικά, οικονομικά και αθλητικά δρώμενα της χώρας μόνο ευεργετικές συνέπειες είχε και συνεχίζει να έχει... Κάθε επίθεση εναντίον του είναι επίθεση κατά του ΠΑΟΚ γενικά και εναντίον καθενός από εμάς ειδικότερα...

Όσο για εσάς κ. Αυγενάκη, σας ενημερώνουμε ότι για τον ΠΑΟΚ είστε persona non grata...

Φροντίστε να μη σας γράψει η ιστορία σαν ενόχους εσχάτης προδοσίας εις βάρος της χώρας. Ο νοών νοείτω...

Επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας...

Δηλώσεις "βόμβα" και από τον Θοδωρή Ζαγοράκη: Απειλεί να ανεξαρτητοποιηθεί από τη ΝΔ

Η ανάρτηση του κ. Ζαγοράκη:

«Η σημερινή εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι εξοργιστική, καταδικαστέα και πρωτοφανής στα αθλητικά χρονικά. Αποτελεί προϊόν σκοπιμοτήτων που εξυπηρετούν συγκεκριμένες ΠΑΕ και αδικούν κατάφωρα τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το πόρισμα της Επιτροπής είναι νομικά αβάσιμο. Δυστυχώς και ίδια η σύνθεση της Επιτροπής εγείρει σοβαρά ηθικά ερωτήματα για την όλη διαδικασία.

Η κατάσταση που διαμορφώθηκε το τελευταίο διάστημα υποτιμά τη νοημοσύνη των Ελλήνων φιλάθλων και εξευτελίζει όσους υπηρετήσαμε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επειδή δεν έχω μάθει στη ζωή μου να μασάω τα λόγια μου και να κρύβομαι, δηλώνω ευθαρσώς:

Το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως δικαιολογία. Υπαίτιοι για τη σημερινή κατάσταση που διαμορφώθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αυτοί που όρισαν την συγκεκριμένη Επιτροπή.

Το μείζον αυτή τη στιγμή είναι να σταματήσει άμεσα η συγκεκριμένη φαρσοκωμωδία. Εάν αυτό δεν γίνει, εάν ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί, εγώ δεν μπορώ να συνευρίσκομαι στην ίδια πολιτική στέγη με όλους αυτούς που βάλλουν καθ΄ υπόδειξη τρίτων εναντίον του ΠΑΟΚ και του ίδιου του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δεσμεύομαι ότι θα δώσω τον αγώνα μου με όλες τις δυνάμεις που έχω για την δικαίωση του ΠΑΟΚ, απ’ όπου και όπου χρειαστεί».

Ζαγοράκης δηλώσεις για ΠΑΟΚ

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣύνοδος Κορυφής - Μέση Ανατολή: Εκκλήσεις για να μην κλιμακωθεί η κρίσηΣήμερα 09:45 | Ειδήσεις

Φόβους για επέκταση της κρίσης με επίκεντρο την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ εξέφρασαν οι "27" ηγέτες της ΕΕ. Τι ζήτησαν από όλες τις πλευρές.

Άγιοι Ανάργυροι - Γυναικοκτονία: Το τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση από αξιωματικό της Ασφάλειας (ντοκουμέντο)Σήμερα 11:47 | Ειδήσεις

Οργή προκαλεί η απάθεια και η "χαλαρότητα" στον διάλογο των αστυνομικών, όπως ακούγεται στο ντοκουμέντο της εκπομπής του ΑΝΤ1 "Το πρωινό".

“Το Πρωινό” - Κασσελάκης: ο Αυτιάς, οι “ακροδεξιοί διάσημοι” και το “θαύμα” στην βάπτιση του (βίντεο)Σήμερα 10:35 | Ειδήσεις

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε με βαριές εκφράσεις στον Γιώργο Αυτιά. Τι είπε για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, την Ομογένεια, τον γάμο του και τις αναφορές στον άγιο Ιάκωβο Τσαλίκη που προκάλεσαν αίσθηση.


 

Ενδοοικογενειακή βία: Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μετά την επίθεση από τον σύζυγο τηςΣήμερα 10:05 | Ειδήσεις

Οι γιατροί του νοσοκομείου, όπου διακομίστηκε η γυναίκα, ενημέρωσαν την Αστυνομία και άμεσα έλαβε γνώση η Δικαιοσύνη, που ανέλαβε δράση.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μαρινάκης: Τα θαλάσσια πάρκα δεν αφορούν κυριαρχικά δικαιώματα (βίντεο)14:04Γεωργούλης στο “Πρωινό”: Είμαι αθώος, το δικαστήριο θα με δικαιώσει (βίντεο)13:50ΔΥΠΑ: Πότε καταβάλλει επίδομα ανεργίας και δώρο Πάσχα13:36Ηλεία: Διαρρήκτης μπουκάρει σε βενζινάδικο με βαν (βίντεο)13:22Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι13:08Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Το απρόσμενο καραδοκεί την Πέμπτη (βίντεο)12:54Ανδρουλάκης για Κασσελάκη: Στην βάπτισή μου σχηματίστηκε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ12:40Ευρωεκλογές - Μητσοτάκης: Συνάντηση με Μέτσολα και Τουσκ (εικόνες)12:27ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Αναδείχθηκε Great Place to Work για 3η συνεχή χρονιά12:12Άγιοι Ανάργυροι - Γυναικοκτονία: Το τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση από αξιωματικό της Ασφάλειας (ντοκουμέντο)11:59Formula 1: Το GP Σαγκάης αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+11:46Καύσιμα: Πασχαλινή έξοδος με αμόλυβδη στα 2 ευρώ και πάνω (βίντεο)11:33“Καλάθι των νονών”: Πότε κάνει πρεμιέρα 11:19“Το Πρωινό” - Κασσελάκης: ο Αυτιάς, οι “ακροδεξιοί διάσημοι” και το “θαύμα” στην βάπτιση του (βίντεο)11:05Αχαΐα – Καταγγελία: 7χρονος ξυλοκόπησε άγρια 8χρονο και ανέβασε το βίντεο στο TikTok10:52“Το Πρωινό” - Παπανώτας: Αυτό που παρουσιάστηκε είναι κοπτοραπτική (βίντεο)10:38Ενδοοικογενειακή βία: Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μετά την επίθεση από τον σύζυγο της 10:25“The 2night Show” – Foxy Lee: Η Φιλοσοφική, το metal και η αγάπη για την καλή μουσική (βίντεο)10:11Άλμπερτ Αϊνστάιν: Ο θεμελιωτής της Θεωρίας της Σχετικότητας09:58Νίσυρος: Κατήγγειλε παρενόχληση του παιδιού του και κινδυνεύει με απέλαση (βίντεο)09:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο