LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 27 Ιανουαρίου 2020 06:46

Ζώδια: οι προβλέψεις της Δευτέρας

Η εβδομάδα ξεκινάει με δυσκολίες, καθώς η Αφροδίτη συναντάει τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς.

Ζώδια - αστρολογία

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου σήμερα και η εβδομάδα ξεκινάει κάπως δύσκολα αφού η Αφροδίτη συναντάει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, γεγονός που δεν έχει μόνο τα θετικά του -έντονα συναισθήματα, “τέλειους” έρωτες, φαντασία, καλλιτεχνική έκφραση κ.α.-, αλλά και τα αρνητικά του, όπως εξιδανικεύσεις, εξαπατήσεις και μια ακαταμάχητη ροπή για φυγή από την πραγματικότητα με κάθε μέσο.

Το πράγμα όμως γίνεται πιο βαρύ αφού ταυτόχρονα οι δύο αυτοί πλανήτες θα βρίσκονται σε όψη τετραγώνου με τον Άρη στον Τοξότη. Αυτή η συγκυρία ενδυναμώνει τις αρνητικές πτυχές της συνόδου Αφροδίτης/Ποσειδώνα εντείνοντας τη δυσαρέσκεια και την ανασφάλεια, κυρίως στον συναισθηματικό τομέα και δημιουργώντας κινδύνους λάθος χειρισμών και εξαπατήσεων στα οικονομικά.

Πρόκειται λοιπόν για μία μέρα που καλό θα είναι να δώσετε τόπο στην οργή και να αποφύγετε να αντιδράτε επειδή νομίζετε ότι σας πατάνε τον κάλο. Θα βοηθούσε μάλιστα το να προσπαθήσετε σε κάποιες περιπτώσεις να φανείτε διαλλακτικοί. Αν είστε ελεύθεροι, αν αυτές τις μέρες νιώσετε ότι βρήκατε τον έρωτα της ζωής σας, κρατήστε μικρό καλάθι.

ΚΡΙΟΣ: Κριέ μου, αν νομίζεις ότι η ευτυχία σου κρύβεται σε ένα πισωγύρισμα μάλλον είσαι γελασμένος! Όχι πως αν το κάνεις θα πρέπει να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν, αλλά αν το κάνεις να ξέρεις γιατί το κάνεις. Αν για παράδειγμα στις βλέψεις σου είναι ότι το να κάνεις μια επανεκκίνηση και να χτίσεις μια σχέση που θα καταφέρει να κλείσει και να αφήσει πίσω της τις πληγές του παρελθόντος, λυπάμαι αλλά μάλλον το μόνο που θα χτίσεις είναι ένα πυργάκι στην άμμο που αρκεί ένα κυματάκι για να το γκρεμίσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Ταύρε μου, πόσες φορές σε έχουν κατηγορήσει σαν συμφεροντολόγο και υλιστή που δεν βάζεις τίποτα πάνω από τα λεφτά και τα υλικά σου συμφέροντα; Μέρες σαν τη σημερινή έρχεσαι να αποδείξεις σε όλους ότι ένας Ταύρος πάνω από την ασφάλεια του έχει και κάποιες αξίες τις οποίες θα τις υπερασπιστεί με κάθε κόστος. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι προκειμένου να αποδείξεις κάτι τέτοιο στους άλλους θα πρέπει να κινηθείς σε μία λογική του όλα ή τίποτα. Προσπάθησε να βρεις τη χρυσή τομή.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Δίδυμε μου, νομίζω θα σε βοηθούσε να σκεφτείς πόσο άδικο έχουν όσοι υποστηρίζουν ότι δεν είναι μερέντα για να αρέσουν σε όλους. Γιατί ούτε η μερέντα αρέσει σε όλους, ούτε τίποτα σε αυτή τη ζωή, για να αρέσεις εσύ. Βέβαια είναι μια μέρα η σημερινή που είναι λίγο επικίνδυνη αν μπεις στη διαδικασία να προσπαθήσεις να ξεχωρίσεις τους φίλους από τους εχθρούς, γιατί είναι λίγο σχετικό το κατά πόσο έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων, όπως και το ποιος θέλει το καλό σου και ποιος τελικά θέλει να σε εκμεταλλευτεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σημερινή μέρα χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε δύο κυρίως τομείς για εσένα. Πρώτα απ’ όλα στα επαγγελματικά όπου μπορεί να θεωρήσεις αξιόλογη μία πρόταση η οποία μπορεί να φαντάζει ως μια επιλογή που θα σε εξελίξει προς την κατεύθυνση που επιθυμείς όμως στην πραγματικότητα θα σε φέρει σε ένα περιβάλλον με εντάσεις το οποίο είναι πιθανό να διαταράξει ολόκληρη την ποιότητα ζωής σου. Από την άλλη καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός στις μετακινήσεις σου κυρίως για το ενδεχόμενο κάποιου τραυματισμού, αλλά και για άλλα, όπως για παράδειγμα να χάσεις κάποια πτήση.

ΛΕΩΝ: Αυτό το κακό που έχεις λιοντάρι πράμα να ξυπνάνε οι ανασφάλειές σου κάθε φορά που ο άλλος τολμάει να κάνει κάτι για τον εαυτό του θα πρέπει να το κοιτάξεις… Σήμερα μάλιστα είναι μία μέρα που αυτό είναι ένα πιθανό σενάριο, μεταξύ πολλών άλλων που μπορούν να συμβούν πράγματα στα ερωτικά σου και τα οποία θα σου βγάλουν έντονη ζήλια και εγωισμό κάνοντας το ταίρι σου, υπάρχον ή υποψήφιο, να προβληματιστεί αρκετά για το κοινό σας μέλλον. Πριν προσπαθήσεις να κεντρίσεις το ενδιαφέρον του προκαλώντας κάποιο τσακωμό, προσπάθησε να βρεις ένα σάκο του μποξ για να ξεσπάσεις πάνω του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Άκρως ερωτική θα είναι η σημερινή μέρα για εσένα, μόνο που η εξέλιξη των πραγμάτων δε θα είναι εξίσου ιδανική. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση είναι πιθανό μια έκπληξη ή μια ρομαντική βραδιά με το ταίρι σου να καταλήξει σε νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου, αφού με τον έναν ή τον άλλο τρόπο κάποιος απογοητεύεται και ξεκινάνε οι εκρήξεις. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία μπορεί να σου δημιουργήσει ελπίδες ότι θα οδηγήσει σε μία αρμονική σχέση, όμως το πιο πιθανό είναι να αποδειχθεί μια σχέση με πολλά μπρος-πίσω και συναισθηματική ανασφάλεια.

ΖΥΓΟΣ: Η ανάγκη σου για χαλαρότητα και λίγη καλοπέραση σήμερα που η κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, θα συναντήσει τον Ποσειδώνα στα “Ψάρια” φαίνεται ότι κάποιους τους ενοχλεί και θέλουν να στο δείξουν με αποτέλεσμα να φτάνετε σε καβγάδες που καταλήγουν να στο χαλάνε. Η αλήθεια να λέγεται ότι κι εσύ καλό θα είναι να προσπαθήσεις να το κάνεις όσο πιο διακριτικά γίνεται και να κοιτάξεις να ανταποκριθείς σε κάποιες βασικές υποχρεώσεις που έχεις, αν θες να αποφύγεις τέτοιες καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επειδή η αυτοκαταστροφική σου πλευρά ενεργοποιείται εκεί που δεν την περιμένεις και πολλές φορές είναι καμουφλαρισμένη με τη μορφή του “πάθους”, παράγοντα τον οποίο δεν ξέρεις να διαχειρίζεσαι πολύ καλά, με αποτέλεσμα να είσαι ανά πάσα στιγμή έτοιμος να θυσιάσεις τα πάντα καλό θα είναι αυτές τις μέρες να βρεις έναν τρόπο να εκτιμήσεις σωστά το τίμημα καθεμιάς επιλογής σου. Δεν είναι η στιγμή που αξίζει τον κόπο να πάρεις κάποιο ρίσκο όσο καλά κι αν φαίνονται τα πράγματα, αλλά ούτε και να “ξυρίσεις το μουστάκι σου” -μεταφορικά μιλώντας- για να αρέσεις στον άλλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καλές οι συναισθηματικές εκδηλώσεις του άλλου, στο βαθμό όμως που δείχνουν το ενδιαφέρον του και που μπορείς να τις σηκώσεις. Τί κάνεις όμως όταν ξεπερνάει τα όρια και αρχίζεις να πιέζεσαι; Ότι κάθε άνθρωπος που νιώθει να πνίγεται… Προσπαθείς να βρεις αέρα να αναπνεύσεις, μόνο που βγάζεις εκείνη την πλευρά του χαρακτήρα σου που κανείς ποτέ δεν αγάπησε. Αυτή που σπας ό,τι βρίσκεται μπροστά σου και εκτοξεύεις ό,τι κακία μπορεί να πει το στόμα σου που όσο και να θες μετά δύσκολα μαζεύεται το πράγμα… Πριν φτάσεις λοιπόν σ’ αυτό το σημείο θα ήταν καλό να βάλεις τα όρια σου στους άλλους από νωρίς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κι ενώ θα μπορούσα να σου πω τόσα καλά για την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα που συναντιούνται σήμερα στους Ιχθείς, θα πρέπει να σε κάνω να προσέχεις και τη σκιά σου, αφού η αλήθεια να λέγεται δεν είναι καλή μέρα για συμφωνίες, ούτε καν συζητήσεις, αλλά ούτε και για αγορές, αφού υπάρχει σοβαρό το ενδεχόμενο εξαπάτησης και να μην τηρηθούν τα συμφωνηθέντα. Δε συζητάμε καν το ενδεχόμενο να προσπαθήσεις να δώσεις μια ευκαιρία σε κάποιον που δεν μπορέσατε να αντέξετε κάποια στιγμή το μαζί. Και μην ακούσω ότι ήπιες σταγόνα αλκοόλ για ξεπεράσεις τον νταλκά σου. Βρες άλλους τρόπους. Προσοχή και σε πιθανά ατυχήματα ή κρυολογήματα σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Υδροχόε μου, η σημερινή μέρα δε σου πάει πολύ, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε συναισθηματικά ζητήματα, αλλά και σε κάποιες αποφάσεις που μπορεί να αφορούν στο μέλλον σου. Θα ζοριστείς, αλλά το στοίχημα είναι να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στις απαιτήσεις σου και στις δυνατότητες που έχει η άλλη πλευρά να σου δώσει, είτε μιλάμε για το ταίρι σου είτε για κάποια διαπραγμάτευση που μπορεί να υπάρχει στα επαγγελματικά σου. Το ιδανικό θα είναι να μην πάρεις κάποια απόφαση. Αν όμως δεν μπορείς να το αποφύγεις προσπάθησε να δεις καθαρά το αν και κατά πόσο αξίζει να συμβιβαστείς.

ΙΧΘΥΣ: Δεν είναι ώρα για παλικαριές και ηρωισμούς σήμερα, αφού η κρίση σου είναι θολή και είναι πιθανό να υπερεκτιμήσεις τις δυνάμεις σου ή τις ικανότητες σου. Ειδικά όσον αφορά στην ερωτική σου ζωή το να δώσεις έδαφος και ελπίδες σε μια νέα γνωριμία, κυρίως αν είσαι παντρεμένος, είναι πιθανόν να σε οδηγήσει σε μπελάδες. Όμως και εσένα που ανήκεις στους αδέσμευτους η συγκεκριμένη γνωριμία θα μπορούσε με το χρόνο να σε φέρει αντιμέτωπο με κάποιους ανθρώπους ή να αποτελέσει αφορμή για κάποιες λάθος αποφάσεις στη ζωή σου.

Πηγή: Astrologos.gr

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία“Καλημέρα Ελλάδα:” Ο Φλώρος διαψεύδει τη γροθιά στον Γραμμένο, μέσω της δικηγόρου τουΣήμερα 07:18 | Ειδήσεις

H δικηγόρος του κατηγορούμενου, επικαλείται την δικογραφία και τον αστυνομικό που υπήρξε ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας, στο θλιβερό περιστατικό.

Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του ΆντενΣήμερα 08:28 | Ειδήσεις

Η ενημέρωση από το ΓΕΕΘΑ για την εμπλοκή της ελληνικής φρεγάτας.

Κηφισός: “Μποτιλιάρισμα” δεκάδων χιλιομέτρων λόγω τροχαίωνΣήμερα 08:08 | Ειδήσεις

Απίστευτη ταλαιπωρία για του οδηγούς και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.

Καταγγελία για σβήσιμο τσιγάρου στο πρόσωπο μαθητή: “Εκπαιδευτικοί γνώριζαν πως δεν ήταν το μόνο περιστατικό”Σήμερα 08:10 | Τοπικά Νέα

Ο δικηγόρος του μαθητή που καταγγέλλει πως έπεσε θύμα βασανισμού στο σχολείο του, μίλησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φλώρος: Απολογία για την επίθεση στον Γραμμένο08:49Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του Άντεν08:36Καταγγελία για σβήσιμο τσιγάρου στο πρόσωπο μαθητή: “Εκπαιδευτικοί γνώριζαν πως δεν ήταν το μόνο περιστατικό”08:22Κηφισός: “Μποτιλιάρισμα” δεκάδων χιλιομέτρων λόγω τροχαίων08:09“The 2Night Show” – Βρεττός: Δεν με ενδιαφέρει να γίνω παρουσιαστής07:55Εορταστικό ωράριο: Αυλαία κάνει σήμερα στα εμπορικά καταστήματα07:42“Καλημέρα Ελλάδα:” Ο Φλώρος διαψεύδει τη γροθιά στον Γραμμένο, μέσω της δικηγόρου του07:28“The 2Night Show”: Η Μαρία Ιορδάνοβα και η Μαρίνα Μπομπέτσι για το viral “Scorpios”07:15Γιώργος Γεννηματάς: ο εμπνευστής του ΕΣΥ07:01Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 186 σημεία06:48Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία06:34Εορτολόγιο - 25 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα06:21Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:07Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Πήραν το πλεονέκτημα έδρας οι “ερυθρόλευκοι”00:12Πειραιάς: Έπεσε στη θάλασσα ενώ επιβιβαζόταν στο πλοίο23:58Λονδίνο: αφηνιασμένα άλογα έσπειραν τον πανικό στους δρόμους της πόλης (βίντεο)23:45Παρά-Κολύμβηση: Μιχαλεντζάκης και Σταματοπούλου πήραν αργυρά μετάλλια23:18Νίσυρος - Κασσελάκης: Ο Σαϊμίρ και ο γιος του κατήγγειλαν ένα κατ’ εξακολούθηση έγκλημα (βίντεο)23:04Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”22:51Αστικά λεωφορεία: “Πρεμιέρα” για ανέπαφες πληρωμές στις γραμμές του Αεροδρομίου22:38
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο