LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 26 Ιανουαρίου 2020 17:05 | Ανανέωση: 26 Ιανουαρίου 2020 17:09

“Tρίποντο” o Πανιώνιος - “Αόρατος” o Ατρόμητος

Οι Νεοσμυρνιώτες παρά τα μύρια προβλήματα δείχνουν ότι "είναι ακόμη εδώ".

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - SUPER LEAGUE

Η «χρυσή» κεφαλιά του Δημήτρη Σταυρόπουλου στο 76’, χάρισε μία υπερπολύτιμη νίκη στον Πανιώνιο επί του Ατρόμητου με 1-0 το απόγευμα της Κυριακής κι έδωσε στους «κυανέρυθρους» ένα τεράστιο (βαθμολογικό) «φιλί» ζωής, στο πιο καθοριστικό παιχνίδι της εφετινής σεζόν (μέχρι το... επόμενο) για την ομάδα της Νέας Σμύρνης

Ο Πανιώνιος ήθελε πάση θυσία να πάρει την πρώτη νίκη του μετά τη 12η αγωνιστική (30 Νοεμβρίου) και το 3-0 επί του Παναιτωλικού, προκειμένου να μειώσει την απόσταση από τους Αγρινιώτες στην 13η θέση και το πέτυχε με... δραματικό τρόπο στο τελευταίο τέταρτο.

Οι γηπεδούχοι κατέθεσαν μεγαλύτερο πάθος μέσα στο γήπεδο, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με τους Εμμανουηλίδη (4’), Ντομίνγκες (11’) κι έφτασαν μία... ανάσα από το γκολ στο 59’, όμως η προσπάθεια του Σταυρόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 61’ μετά από προβολή του Αραμπούλι, ο Ρέντζας από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα, όμως ο διαιτητής Τζοβάρας, μετά από πεντάλεπτο έλεγχο στο VAR κι αφού «τσέκαρε» κι ο ίδιος τη φάση, ακύρωσε το τέρμα ως οφσάιντ του αμυντικού του Πανιωνίου.

Η «λύτρωση» για τους Νεοσμυρνιώτες ήρθε στο 76’ με κοντινή κεφαλιά του Σταυρόπουλου σε φάση διαρκείας μέσα στα καρέ του Ατρόμητου, με τους «κυανέρυθρους» να διαχειρίζονται υποδειγματικά το προβάδισμά τους ως το φινάλε του αγώνα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - SUPER LEAGUE

Ο διαιτητής Τζοβάρας (Φθιώτιδας) «κιτρίνισε» τους Ντομίνγκες, Αραμπούλι, Κιάκο, Κόρμπο από πλευράς Πανιωνίου και τους Βέλλιο, Χαρίση, Μανούσο από πλευράς Ατρόμητου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκι Παπαβασιλείου): Κότνικ, Παπανικολάου, Ρέντζας (88’ Παπαγεωργίου), Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Οικονομίδης, Κόρμπος, Λυμπεράκης (88’ Λυμπεράκης), Κιάκος, Εμμανουηλίδης (90’+7’ Δούμτσιος), Αραμπούλι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Γκάλο, Στρούγγης, Κάχιλα, Ταλόσα (46’ Κατράνης), Χαρίσης, Μπουσούλατζιτς, Ούμπιντες (58’ Ανδρούτσος), Ενσικουλού (73’ Γιακουμάκης), Μανούσος, Βέλλιος.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωψηφοδέλτιο ΝΔ – Μητσοτάκης: Στις 9 Ιούνη δεν ψηφίζουμε μόνο για την Ευρώπη…Χθες 20:53 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι το αποτέλεσμα της κάλπης των ευρωεκλογών, μπορεί και πρέπει να σηματοδοτήσει τη σταθερότητα της χώρας μας.

Άγιοι Ανάργυροι: Το βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της ΚυριακήςΧθες 18:59 | Ειδήσεις

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο, φέρνει στο φως ο ΑΝΤ1, για τη στυγερή δολοφονία της Κυριακής, έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

ΗΠΑ: Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ ήταν “μια μεγάλη αποτυχία”Χθες 23:21 | Ειδήσεις

Τι απαντάει ο Λευκός Οίκος στους ισχυρισμούς της Τεχεράνης, ότι οι ΗΠΑ γνώριζαν για την επίθεση.

Σίδνεϊ: Τι φώναζε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον ιερέα σε ζωντανή σύνδεση (βίντεο)Χθες 22:31 | Ειδήσεις

Ο δράστης που έχει συλληφθεί, τον μαχαίρωσε μπροστά σε έντρομους πιστούς.  Εκτός από τον ιερέα μαχαίρωσε άλλα τρία άτομα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Παγιδευμένοι” - Sneak preview: Ο Δημήτρης, κάνει ό,τι μπορεί για να βρει τη Δάφνη (εικόνες)23:59Missing Alert για την εξαφάνιση 15χρονης23:47ΗΠΑ: Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ ήταν “μια μεγάλη αποτυχία” 23:36Χανιά: λουόμενος έχασε τη ζωή του από πνιγμό23:24Ερντογάν για Ισραήλ: Πρέπει να σταματήσουμε τις βάρβαρες επιθέσεις του23:13Σίδνεϊ: Τι φώναζε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον ιερέα σε ζωντανή σύνδεση (βίντεο)23:02ΕΣΗΕΑ: 24ωρη απεργία την Τρίτη22:50Δραματική διάσωση 6χρονης από τη θάλασσα – Κόπηκε το σχοινί που την τραβούσαν22:37Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στα πράσινα… το θρίλερ του ΟΑΚΑ22:26Χανιά - τροχαίο: Φονική σύγκρουση αυτοκινήτων (εικόνες)22:14Επίθεση Ιράν στο Ισραήλ: Το υπέρογκο κόστος της αναχαίτισης των drones22:02Βρετανία: Αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας αναχαίτισαν ιρανικά drone21:51Χαρδαλιάς: 101 εκατομμύρια ευρώ για 40 έργα στην Αθήνα21:39Χατζηδάκης: “Δικαίωμα στη Λήθη”, μια κίνηση ανθρωπιάς για τους επιζώντες από καρκίνο21:28Ζωγράφου: “Πιάστηκαν” οι νεαροί που έκαναν δεκάδες ένοπλες ληστείες (βίντεο)21:15Ευρωψηφοδέλτιο ΝΔ – Μητσοτάκης: Στις 9 Ιούνη δεν ψηφίζουμε μόνο για την Ευρώπη…21:01Γιάννης Φέρτης: Το συγκινητικό αντίο της Φίνος Φιλμ (βίντεο)20:48Άγιοι Ανάργυροι: Το βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της Κυριακής20:34Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη20:21Καλλιθέα: Ανήλικος πωλούσε παράνομα φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα20:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο