LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 22 Ιανουαρίου 2020 19:28

Απέδρασε από το “Γεντί Κουλέ” ο Ολυμπιακός

Νίκη… κορυφής για τους “ερυθρόλευκους” κόντρα στον ΟΦΗ. 

ΟΦΗ - Ολυμπιακός

Με τους τρείς βαθμούς της νίκης (0-1) έφυγε ο Ολυμπιακός από το «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» χάρη σε τέρμα του Καμαρά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45΄+1). Οι Πειραιώτες με τη νίκη αυτή έφθασαν τους 50 βαθμούς και παρέμεινε πρώτος και αήττητος στην κορυφή της κατάταξης, ενώ ο ΟΦΗ με 26β. βρίσκεται στην 6η θέση. 

Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε χωρίς τον Ποντένσε, που όλα δείχνουν ότι βρίσκεται κοντά στη μεταγραφή του στη Γουλβς και ο ΟΦΗ χωρίς τους Μάνο, Τσιλιανίδη, Σακόρ και Ναμπί. 

Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που δημιούργησε την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα στο 13΄, όταν κεφαλιά του Γκιλιέρμε από σέντρα του Τσιμίκα, πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Ο ΟΦΗ απάντησε στο 21΄, όταν το σουτ του Στάικου από καλή θέση η μπάλα έφυγε άουτ. 

Ο ρυθμός του παιχνιδιού δεν ήταν ιδιαίτερα καλός στο πρώτο ημίχρονο και οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ελάχιστες, όμως οι Πειραιώτες ήταν αυτοί που κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Αλ Αραμπί έκλεψε την μπάλα από τον Γιαννούλη από τα δεξιά και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στην περιοχή στον Καμαρά, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε τον Σωτηρίου. 

Στο δεύτερο 45λεπτο ένα κακό γύρισμα στο 51΄ του Κουτρουμπή προς τον τερματοφύλακά του, παρά λίγο να σημειώσει αυτογκόλ, αλλά τελικά η μπάλα κατέληξε κόρνερ. Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά και πίεσε στο διάστημα αυτό, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες και να σκοράρει, σε αντίθεση με τον Ολυμνπιακό που ήταν πιο επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. 

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 78΄, όταν από σέντρα του Τσιμίκα και άστοχη έξοδο του Σωτηρίου ο Μπα με κοντινή προβολή σε κενή εστία έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Στο 83΄ μακρινό σουτ του Λοβέρα εξουδετέρωσε ο Σωτηρίου, όπως και στο 85΄ σε πλασέ του Ελ Αραμπί.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο Σεμέδο του Ολυμπιακού δέχθηκε κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή, όταν στην προσπάθειά του να πάρει τη μπάλα από ένα ball boy το έριξε κάτω, ενώ του ζήτησε το λόγο ο Φερέιρα που εκνευρίστηκε και παραλίγο να έρθουν στα χέρια. 

Οι συνθέσεις  

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Κουτρουμπής, Μαλάδο, Νέιρα, Στάικος (74΄ Φερέιρα), Βαζ (86΄ Νοικοκυράκης), Σεμέδο, Φιγκεϊρέδο. 

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελμπνταλαουί, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μπα, Καμαρά, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά (76΄ Σουντανί), Μασούρας (69΄ Λοβέρα), Ελ Αραμπί.


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Η ΝΔ αγωνίζεται ώστε η Ελλάδα να γίνει Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα (βίντεο)Σήμερα 11:07 | Ειδήσεις

Τι είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στα εγκαίνια του τμήματος Λαμία - Καλαμπάκα του αυτοκινητόδρομου Ε65.


 

Δολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη: Στον εισαγγελέα οι 67 συλληφθέντες (εικόνες)Σήμερα 08:49 | Ειδήσεις

Οι 67 συλληφθέντες οι οποίοι σχετίζονται με την δολοφονία του άτυχου αστυνομικού στου Ρέντη πήραν το δρόμο προς τον Εισαγγελέα. 

Μαρινάκης: Με συμβολισμούς η υποψηφιότητα ΜπελέρηΣήμερα 09:09 | Ειδήσεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε στον ΑΝΤ1 για τις ευρωεκλογές, την υποψηφιότητα Μπελέρη, τις συλλήψεις για τη δολοφονία Λυγγερίδη και την ακρίβεια.

Φωτιά στη Σούδα κοντά στον Ναύσταθμο - Μήνυμα 112 στους κατοίκους (εικόνες)Σήμερα 09:23 | Τοπικά Νέα

Δόθηκε εντολή να εκκενωθεί πλήρως ο οικισμός, ενώ ασθενοφόρα μεταφέρουν ασθενείς στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τροχαίο – Σέρρες: Νεκρός σε μετωπική σύγκρουση (εικόνες)11:34Μητσοτάκης: Η ΝΔ αγωνίζεται ώστε η Ελλάδα να γίνει Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα (βίντεο)11:22ΕΛΑΣ: δεκάδες συλλήψεις σε στοχευμένες δράσεις για την εξάλειψη της παραβατικότητας11:09“Το Πρωινό” - Κασσελάκης: Καλά έκανα και διέγραψα τον Παπανώτα (βίντεο)10:56Ονδούρα: Τεράστια ποσότητα κοκαΐνης βρέθηκε σε...βάρκες10:43Θεσσαλονίκη: Ληστές ATM αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω αναρμοδιότητας δικαστηρίου10:29Σωφρονιστικός συμμετείχε σε κύκλωμα που διακινούσε κινητά και ναρκωτικά σε φυλακή (εικόνες)10:16Χριστοφιλοπούλου για Μπελέρη: όσα λένε τα ακούω βερεσέ (βίντεο)10:02Γάζα: Μωρό γεννήθηκε με καισαρική από νεκρή μητέρα (εικόνες)09:49Φωτιά στη Σούδα κοντά στον Ναύσταθμο - Μήνυμα 112 στους κατοίκους (εικόνες)09:35Μαρινάκης: Με συμβολισμούς η υποψηφιότητα Μπελέρη09:24Δολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη: Στον εισαγγελέα οι 67 συλληφθέντες (εικόνες)09:11ΗΠΑ για επίσκεψη Ερντογάν: Ρωτήστε την Άγκυρα αν υπάρχει αλλαγή σχεδίων08:58Χαλκιδική: Καρέ - καρέ η επίθεση με φτυάρι στον δημοτικό υπάλληλο (βίντεο) 08:44Μαλαισία: φονική σύγκρουση στρατιωτικών ελικοπτέρων (βίντεο)08:30“The 2Night Show” - Χάρης Βεραμόν: οι εξαφανίσεις που συγκλόνισαν το πανελλήνιο (βίντεο)08:17Θεσσαλονίκη - Καραμπόλα: Στρατιωτικό λεωφορείο και απορριμματοφόρο συγκρούστηκαν με 3 ΙΧ08:04Δολοφόνοι Λυγγερίδη: Τα καταφέραμε, έχουμε νεκρό αστυνομικό07:51Οι “illuminati” των ευρωψηφοδελτίων07:39“The 2Night Show” - Γιαννουδάκη: η “Αρχοντούλα” από τις “Ψυχοκόρες” και η βεντέτα (βίντεο)07:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο