LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 20 Ιανουαρίου 2020 15:49

Βάρη: Καταζητούμενοι της Interpol οι άνδρες που δολοφονήθηκαν

Τους εκτέλεσαν μπροστά στα μάτια των παιδιών τους. Τραυματίστηκε η σύζυγος ενός εκ των θυμάτων. Που αποδίδουν την δολοφονία τα σερβικά ΜΜΕ.

Βάρη - Βλάχικα - ταβέρνα - δολοφονία - πυροβολισμοί

Διεθνώς καταζητούμενοι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, που δραστηριοποιείται κυρίως στη διακίνηση ναρκωτικών, ήταν ο 44χρονος Σλοβένος και ο συνομήλικός του Μαυροβούνιος που δολοφονήθηκαν χθες το απόγευμα, σε ταβέρνα της Βάρης. 

Σε βάρος τους εκκρεμούσαν διεθνή εντάλματα σύλληψης, μετά από την έκδοση "Ερυθράς Αγγελίας" από την Αστυνομία του Μαυροβουνίου. 

Τα δύο θύματα γευμάτιζαν με τις οικογένειές τους σε ταβέρνα, όταν ξαφνικά εισέβαλαν στο χώρο τέσσερις άνδρες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και τους εκτέλεσαν. Η αστυνομία, μάλιστα, έχει εντοπίσει περισσότερες από είκοσι κάλυκες στο σημείο. Παράλληλα, από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε στα πόδια η σύζυγος του ενός θύματος, η οποία νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο της Βούλας. Οι δράστες αμέσως μετά διέφυγαν με ένα μαύρο αυτοκίνητο τύπου τζιπ, σύμφωνα με την μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα. Η ΕΛ.ΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. 

Σημειώνεται, ότι σερβικά ΜΜΕ αποδίδουν τη δολοφονική επίθεση σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μαφιόζικων ομάδων από το Μαυροβούνιο. Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα, οι δύο άνδρες που δολοφονήθηκαν ανήκαν σε μαφιόζικη φατρία που αποκαλείται «Σκάλιαρι», η οποία είναι μια από τις δύο ισχυρές εγκληματικές οργανώσεις που δρουν στο Μαυροβούνιο. Η άλλη αποκαλείται από τις διωκτικές Αρχές ως φατρία «Καβάτσκι».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ANT1 Sports: Η FIFA τίμησε τον Τραμπ με το πρώτο Βραβείο Ειρήνης στην κλήρωση του Μουντιάλ20:09Συμβαίνει Τώρα: Πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στο κέντρο της Αθήνας (βίντεο)19:55Ο ΠΑΟΚ ανέβασε ταχύτητα και λύγισε τον Κολοσσό19:41Ναυάγιο με μετανάστες στην Κρήτη - 18 νεκροί19:27Πρωταθλητής χειμώνα ο Ολυμπιακός μετά το 3-0 επί του ΟΦΗ19:24Ουκρανία: Ο Ζελένσκι επικοινώνησε με Γουίκοφ και Κούσνερ για διαπραγματεύσεις19:10Στα μπλόκα οι αγρότες στην Κρήτη με επ' αόριστον κινητοποιήσεις18:56Missing alert για την εξαφάνιση 20χρονης18:42Σε εξέλιξη οι διαδηλώσεις για τον Γρηγορόπουλο - 32 προσαγωγές και 2 συλλήψεις18:28Παναθηναϊκός: Εκτός προπόνησης ο Κέντρικ Ναν18:14Hellenic Train: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον σιδηροδρομικό άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη18:00Τα χτυπήματα στα τάνκερ του ρωσικού σκιώδους στόλου και οι κίνδυνοι για το Αιγαίο17:46Ζάκυνθος: Πώς συνέβη η φονική επίθεση σκύλου που κόστισε τη ζωή σε 2χρονο παιδί17:3217η επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Κλειστοί οι σταθμοί Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο17:18Κακοκαιρία Byron: Ξεκίνησαν οι αυτοψίες για την καταγραφή των ζημιών στη Δυτική Αττική17:04Σε αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας προχώρησαν οι αγρότες της Φθιώτιδας16:50Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)16:36Ρωσία: Ουκρανική επίθεση προκάλεσε πυρκαγιά στο λιμάνι του Τεμριούκ στην Αζοφική θάλασσα 16:22Αυστραλία - Νέα Νότια Ουαλία: Πάνω από 50 πυρκαγιές μαίνονταν στην πολιτεία σήμερα 16:08Λαμία: Οι αγρότες έκλεισαν τον κόμβο του Μπράλου15:54
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο