LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 18 Ιανουαρίου 2020 12:04

Μάγδα Φύσσα: τιμητική η πρόταση Βαρουφάκη, δευτερεύον αν με ρώτησε

Πηγές του ΜέΡΑ25 κάνουν λόγο για απόπειρα «άγριας δολοφονίας του χαρακτήρα του Βαρουφάκη», μετά τις δηλώσεις της Μάγδας Φύσσα.

Μάγδα Φύσσα - Γιάνης Βαρουφάκης

Οξύτατη κριτική κατά «ΜΜΕ και πολιτικών κύκλων που επιδόθηκαν σε μια ακόμη άγρια δολοφονία του χαρακτήρα του Γιάνη Βαρουφάκη, ασκούν πηγές του ΜέΡΑ 25 επικαλούμενες μάλιστα δήλωση της Μάγδας Φύσσα που δημοσιεύεται σήμερα στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Στη δήλωσή της η κ. Φύσσα αναφέρει ότι ήταν τιμητική η πρόταση του Γιάνη Βαρουφάκη να είναι υποψήφια για την Προεδρία της Δημοκρατίας και τονίζει ότι είναι δευτερεύον αν ρωτήθηκε εκ των προτέρων ή όχι

Οι πηγές του ΜέΡΑ 25 αναφέρουν ότι η Μάγδα Φύσσα μίλησε και προσθέτουν, σύμφωνα με το ΑΠΕ, «Μετά από 24 ώρες όπου τα ΜΜΕ και πολιτικοί κύκλοι επιδόθηκαν σε μια ακόμα άγρια δολοφονία του χαρακτήρα του Γιάνη Βαρουφάκη, η Μάγδα Φύσσα πήρε μόνη της την πρωτοβουλία να αποκαταστήσει την αλήθεια. Με δήλωσή της στην «ΕφΣυν» ξεκαθάρισε:

Πρώτον, ότι η πρόταση Βαρουφάκη όχι μόνο δεν την έθιξε η στενοχώρησε αλλά ότι την βρήκε, πράγματι, τιμητική.

Δεύτερον, ότι εκείνοι που δεν την σεβάστηκαν ήταν οι δημοσιογράφοι που ασφυκτικά την πίεζαν να τους απαντήσει για κάτι που, η ίδια θεωρεί, δευτερεύον: τον αν ο Βαρουφάκης την ρώτησε ή όχι.

Τρίτον, τα ΜΜΕ επιμελώς αγνόησαν την ουσία, όπως είχαν αγνοήσει την απαράδεκτη εισήγηση της εισαγγελέως την 18η Δεκεμβρίου».

Το ΜέΡΑ25, και ο γραμματέας του Γιάνης Βαρουφάκης, υπογραμμίζουν οι ίδιες πηγές, θα συνεχίσουν να εστιάζουν στην ουσία στηρίζοντας τη Μάγδα Φύσσα, η οποία ανήκει σε όλους τους Έλληνες που ποθούν λαϊκή ενότητα εναντίον της ακροδεξιάς στροφής της κοινωνίας μας στον καιρό της Χρεοδουλοπαροικίας. Αυτό, δηλαδή, που συμβολίζει η πρόταση της Μάγδας Φύσσα για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Η δήλωση της Μάγδας Φύσσα, όπως δημοσιεύτηκε στην «Εφημερίδα των Συντακτών», έχει ως εξής:

Αυτό που θα ήθελα να πω προς όλους τους δημοσιογράφους είναι ότι για μένα προσωπικά η πρόταση του κ. Βαρουφάκη ήταν τιμητική. Δεν στέκομαι στο αν με ρώτησε ή δεν με ρώτησε. Το θεωρώ δευτερεύον, αν και σ' αυτό στάθηκαν όλοι οι δημοσιογράφοι. Θέλω όμως να πω κάτι άλλο.

Θα ήθελα αυτόν τον ζήλο που επέδειξαν το απόγευμα της Πέμπτης τα Μέσα Ενημέρωσης, που δεν άφησαν ούτε μια στιγμή ησυχίας για μένα και την οικογένειά μου, να τον έδειχναν στις 18 Δεκεμβρίου 2019, όταν η εισαγγελέας της έδρας Αδαμαντία Οικονόμου έκανε την πρότασή της που κόντεψε να μας στείλει όλους αδιάβαστους.

Εξαιρώ βέβαια τους λίγους δημοσιογράφους που έχουν παλέψει όλα αυτά τα χρόνια γι' αυτή τη δίκη. Αλλά θα ήθελα όλοι να είχαν δείξει τον ίδιο ζήλο που έδειξαν την Πέμπτη. Να είχαν κάνει την κριτική τους και να είχαν παρουσιάσει αυτή την πρόταση σε όλον τον κόσμο. Θα ήθελα τότε να με έψαχναν απελπισμένα, όπως με έψαχναν χθες, όπου μάλιστα το μόνο που με ρωτούσαν ήταν αν ρωτήθηκα ή δεν ρωτήθηκα. Όσο για την τηλεόραση που ανεβάζει και κατεβάζει κυβερνήσεις, θα έπρεπε τα πέντε αυτά χρόνια να είναι εδώ και να παρακολουθεί τη δίκη, στην οποία έχουν αποκαλυφτεί τα πάντα. Κι από αυτά ελάχιστα έχουν παρουσιαστεί.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜπλόκα αγροτών: Στον "αέρα" το ραντεβού με τον Πρωθυπουργό - Διαφωνίες για τη σύνθεση των αγροτικών επιτροπώνΣήμερα 13:06 | Ειδήσεις

Φορτισμένο παραμένει το κλίμα στους κόλπους των αγροτών μια ημέρα πριν από τις διαδοχικές συναντήσεις με τον πρωθυπουργό, στο Μέγαρο Μαξίμου.

"Αποκαλύψεις" - Καρυστιανού: Στις επόμενες εκλογές θα συμμετάσχουμε κι εμείςΣήμερα 15:27 | Ειδήσεις

«Εμένα ο μοναδικός και τελικός σκοπός είναι η δικαίωση του παιδιού μου και φυσικά μέσα από αυτό, η δικαίωση και της χώρας».

Ελβετία: Δικαστήριο διέταξε να παραμείνει υπό κράτηση ο ιδιοκτήτης του μπαρ στο Κραν ΜοντανάΣήμερα 14:19 | Ειδήσεις

Το ζευγάρι έχει εκφράσει τη λύπη του για την πυρκαγιά κι έχει δεσμευτεί να συνεργαστεί πλήρως με τις ερευνητικές αρχές.

Μαρινάκης σε αγρότες: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να λειτουργεί με τελεσίγραφαΣήμερα 12:54 | Ειδήσεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για τις δύο συναντήσεις των αγροτών με τον πρωθυπουργό και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περιθώριο για άλλα μέτρα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πιερρακάκης- Τασούλας: Στόχος μας είναι το 2026 η ανάπτυξη να φτάσει σε κάθε σπίτι16:24Φωτιά σε διαμέρισμα στο Ίλιον16:14Τένις - WTA: Η Μαρία Σάκκαρη στην 52η θέση - Αποκλείσθηκε στην Αδελαΐδα16:04Ο πάπας Λέων συναντήθηκε με την ηγέτιδα της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας Μαρία Κορίνα Ματσάδο15:54"Αποκαλύψεις" - Καρυστιανού: Στις επόμενες εκλογές θα συμμετάσχουμε κι εμείς15:44Ιράν: Συνεχίζουν οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις - Ο Τραμπ "ανοίγει παράθυρο" για διάλογο15:34Εύβοια: Στο νοσοκομείο δασκάλα που ξυλοκοπήθηκε από τον 22χρονο σύντροφό της15:24Ηράκλειο: Προφυλακίστηκε ο 54χρονος που κατηγορείται για κατ' εξακολούθηση βιασμό των παιδιών του15:14Κύπρος: Βροχή παραιτήσεων για τις αποκαλύψεις15:04Θεσσαλονίκη: Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για τον τραυματισμό 45χρονης σε εμπορικό κέντρο14:54Ελβετία: Δικαστήριο διέταξε να παραμείνει υπό κράτηση ο ιδιοκτήτης του μπαρ στο Κραν Μοντανά14:44Πτολεμαΐδα: Συνελήφθη 50χρονος που επιτέθηκε με μαχαίρι και γυάλινο μπουκάλι σε δύο άτομα14:34Νέα Ιωνία: ΙΧ παρέσυρε και σκότωσε 65χρονο14:24Χρυσές σφαίρες: Νικητής της βραδιάς η ταινία "Μια μάχη μετά την άλλη" - Για τον 1ο ανδρικό ρόλο βραβεύθηκε ο Τιμοτέ Σαλαμέ 14:10Χωρίς ταξί για 48 ώρες η χώρα - Αποφασίσθηκε απεργία από αύριο, Τρίτη 13/113:56Ιράν: Είμαστε έτοιμοι για διαπραγματεύσεις αρκεί να είναι δίκαιες13:46Μαρινάκης σε αγρότες: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να λειτουργεί με τελεσίγραφα13:36Σε υψηλούς τόνους η εξεταστική για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ - Καταγγελίες ΠΑΣΟΚ για συγκάλυψη13:26Μπλόκα αγροτών: Στον "αέρα" το ραντεβού με τον Πρωθυπουργό - Διαφωνίες για τη σύνθεση των αγροτικών επιτροπών13:16Κλειστά από σήμερα τα αεροδρόμια Σαντορίνης και Κέρκυρας13:06
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο