LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 18 Ιανουαρίου 2020 08:07

Ζώδια: ποιος πληρώνει τον λογαριασμό στο πρώτο ραντεβού;

Κάποια ζώδια είναι πολύ συγκρατημένα με τα οικονομικά τους, ενώ κάποια άλλα δεν υπολογίζουν το χρήμα.

Ζώδια - αστρολογία

Θυμάσαι όταν γέλαγες με τον φιλάργυρο Σκρουτζ ο οποίος ήταν ευτυχισμένος όταν καθόταν πάνω στο βουνό από χρυσές λίρες και πως γινόταν έξαλλος όταν κάποιος τολμούσε να του ζητήσει χρήματα; Επειδή όμως Σκρουτζ δεν υπάρχει μόνο στο φανταστικό σύμπαν της Ντίσνευ αλλά και στον πραγματικό κόσμο το σίγουρο είναι ότι είναι στη φύση κάποιων ανθρώπων να είναι αρκετά πιο συγκρατημένοι με τα οικονομικά τους και το ζώδιο τους παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτό!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός θέλει να περνάει καλά, όποιο και αν είναι το κόστος… Δεν θα μπορούσαμε σε καμία περίπτωση να τον πούμε τσιγκούνη, παρά μόνο απρόσεκτο ή βιαστικό. Έτσι λοιπόν, μπορεί να βγεις ραντεβού μαζί του και αυτός πάνω στη βιασύνη του για να φτάσει κοντά σου εγκαίρως, εκείνη την στιγμή να συνειδητοποιήσει ότι ξέχασε το πορτοφόλι του ή να διαπιστώσει ότι είναι άδειο… Μην θεωρήσεις όμως αυτό το γεγονός, ότι είναι τσιγκούνης ή ότι το κάνει επίτηδες, το μόνο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι είναι αμελής! Σε μία τέτοια περίπτωση, καλύτερα να μην δείξεις ότι ενοχλήθηκες γιατί έχει τέτοιο εγωισμό, που μπορεί μετά να μην θέλει να ξαναβγείτε!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος λατρεύει το χρήμα και την πολυτέλεια, όμως δεν του αρέσει να το σπαταλά και να το ξοδεύει άσκοπα… Αν θέλεις λοιπόν έναν σύντροφο όπου θα σε βγάζει έξω κάθε βράδυ και θα σου τα πληρώνει όλα, τότε ο Ταύρος δεν θα μπορέσει να σου δώσει αυτό που ζητάς. Στον Ταύρο του αρέσει να βγαίνει σε πολυτελή εστιατόρια, σε μπαράκια εξεζητημένα και κάνει διακοπές σε πολύ ακριβά ξενοδοχεία, αλλά αυτά δεν συμβαίνουν καθημερινά, αλλά όταν έχει την άνεση για να τα κάνει! Αν δεν έχει χρήματα, θα προτιμήσει να χουχουλιάσετε στο σπίτι, όταν όμως το πορτοφόλι του θα γεμίσει, θα σε πάει στα καλύτερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν θα μπορούσαμε να δώσουμε τον τίτλο του «τσιγκούνη» στον Δίδυμο, όμως οι ιδέες του σχετικά με το χρήμα είναι αρκετά προοδευτικές και μπορεί κάποιες στιγμές να σου δώσει την εντύπωση ότι έχει καβούρια στις τσέπες του! Ο άνδρας Δίδυμος, την πρώτη φορά που θα βγει μία γυναίκα είναι σίγουρο ότι θα πληρώσει, στη συνέχεια όμως, εφόσον η σχέση σας θα προχωρά, θα επιδιώκει όλα να τα πληρώνετε μισά-μισά! Υποστηρίζει ότι πρέπει να υπάρχει ισότητα ανάμεσα στα δύο φύλλα και εφόσον η γυναίκα εργάζεται πρέπει και αυτή από την πλευρά της να συμβάλει τα έξοδα! Αλλά και η γυναίκα Δίδυμος από την πλευρά της, είναι αρκετά προοδευτική και δεν καταδέχεται εύκολα να της κάνουν τα έξοδα οι άντρες που βρίσκονται στο πλευρό της!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εφόσον μιλάμε για έναν Καρκίνο, τότε έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο που ακολουθεί πιστά τα ήθη και τις παραδόσεις. Ο άνδρας Καρκίνος είναι της άποψης ότι ένας σωστός «κύριος» πρέπει να κερνά την γυναίκα που έχει δίπλα του, όμως πολλές φορές όταν τα οικονομικά του δεν πηγαίνουν και τόσο καλά, ξεκινά την γκρίνια, που σίγουρα αυτές τις στιγμές θα σε κάνει να πεις «Μα είσαι και πολύ τσιγκούνης»! Η γυναίκα Καρκίνος από την πλευρά της, όταν θα συνοδεύεται από έναν άνδρα, δεν θα κάνει ποτέ της την κίνηση να βάλει το χέρι της στο πορτοφόλι για να κεράσει… Μπορεί στον άνδρα της να κάνει δώρα, να του μαγειρέψει και γενικότερα να σπαταλήσει τα χρήματά της με διαφορετικό τρόπο, όμως θέλει ο άνδρας που είναι δίπλα της να είναι το γνήσιο αρσενικό που πληρώνει! 

ΛΕΩΝ

Αν πει κανείς ότι ο Λέοντας είναι τσιγκούνης, τότε μάλλον δεν τον γνωρίζει και τόσο καλά, είτε τον έχει παρεξηγήσει εντελώς… Το Λιοντάρι, ακόμα και στα οικονομικά του να μην είναι καλά, όταν θα βγει για διασκέδαση θα σκορπίσει ότι λεφτά του έχουν απομείνει, όχι μόνο για να περάσει καλά αυτός, αλλά και η παρέα του! Ο άνδρας Λέοντας, φροντίζει κάθε φορά που συνοδεύει μία γυναίκα να είναι με γεμάτο το πορτοφόλι και δεν είναι μόνο ότι θα της κεράσει το φαγητό ή το ποτό της, αλλά τις περισσότερες φορές θα της πάρει και λουλούδια! Η περήφανη Λέαινα, δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις από τον σύντροφό της, για αυτό και θα κεράσει και αυτή από την πλευρά της το ταίρι της, ενώ ποτέ δεν θα υπολογίσει τα έξοδα που κάνει για τον άνδρα που αγαπά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος είναι μία «ιδιάζουσα» περίπτωση! Τα οικονομικά είναι ένα ζητηματάκι που πραγματικά τον πονάει, γιατί είναι της άποψης ότι σε όλους τους τομείς (και ιδιαίτερα στον οικονομικό) πρέπει να υπάρχει μέτρο! Αγχώνεται πολύ με την πορεία των οικονομικών του, δεν του αρέσει να κάνει άσκοπα έξοδα και προσέχει για να μην ξεπερνά τα όρια! Ο άνδρας Παρθένος, σαφώς θα υπάρξουν στιγμές που θα σε κεράσει, όμως να ξέρεις ότι πολλές φορές θα ακούσεις την ατάκα «αμάν πια με την ακρίβεια, δεν ξαναερχόμαστε σε αυτό το μαγαζί»! Η γυναίκα Παρθένος είναι και αυτή από την πλευρά της συγκροτημένη, αλλά και «σφιχτή» με τα χρήματα και είναι της άποψης πως όσο πιο φθηνά τόσο πιο καλά!

ΖΥΓΟΣ

Μια ζωή την έχουμε και αν δε την γλεντήσουμε, τι θα καταλάβουμε; Αυτή είναι η ατάκα ενός Ζυγού, ο οποίος φροντίζει να γλεντά τη ζωή του, έστω και αν στο τέλος μένει με άδειο το πορτοφόλι! Ο Ζυγός είναι σπάταλος και εντελώς απερίσκεπτος με τα οικονομικά του. Πολλές φορές γίνεται και το θύμα, γιατί κερνάει ασύστολα τους φίλους, τις παρέες ή τον έρωτά του, σε σημείο που τους κακομαθαίνει! Ο άνδρας Ζυγός, θα θελήσει πάντα να σε εντυπωσιάζει με τις ακριβές επιλογές του, τα δώρα και τα κεράσματά του! Η γυναίκα Ζυγός, ξοδεύει αλόγιστα τα χρήματά της σε ακριβά ρούχα για να εντυπωσιάσει το εκλεκτό άτομο της καρδιάς της, αλλά δεν διστάζει να σπαταλήσει και μία μικρή περιουσία προκειμένου να κάνει και τον άνδρα δίπλα της χαρούμενο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο οικονομικός τομέας είναι πολύ σημαντικός στη ζωή ενός Σκορπιού και μπορούμε να πούμε ότι έχει «περίεργη σχέση» με το χρήμα… το λατρεύει, όμως το υπολογίζει και το μετρά! Περνά περιόδους που άνετα θα μπορούσες να πεις ότι έχει καβούρια στις τσέπες του, όμως αυτό συμβαίνει γιατί ο ίδιος δεν έχει τόσα χρήματα όσα θα ήθελε, για το λόγο αυτό περιορίζει σημαντικά τα έξοδά του! Ο άνδρας Σκορπιός, θα προτιμήσει να σου προτείνει να κάτσετε στο σπίτι του ή να κάνετε κάτι πιο εναλλακτικό, για παράδειγμα να πάτε έναν περίπατο στη φύση, παρά θα θελήσει να βγείτε έξω για φαγητό ή ποτό (όχι ότι δεν θα συμβεί και αυτό)! Όσο για την γυναίκα Σκορπιό, από τη στιγμή που ένας άνδρας θέλει να κυκλοφορήσει ένα τόσο αισθησιακό θηλυκό.. θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει και να πληρώσει!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τρελό παιδί χαρά γεμάτο είναι ο Τοξότης, που ναι μεν λατρεύει να είναι οι τσέπες του γεμάτες, αλλά δεν σκάει και από την στεναχώρια όταν ξεμένει από λεφτά… Δεν είναι τσιγκούνης ένας Τοξότης, απλά είναι αρκετά επιπόλαιος, μπορεί να κάνει τις γκάφες του και εσύ να θεωρήσεις ότι οι τσέπες του γέμισαν καβούρια. Μην παραξενευτείς αν την ώρα του λογαριασμού ο Τοξότης τρέξει στην τουαλέτα, δεν το κάνει επίτηδες! Όσο για την Τοξοτίνα, είναι υπεράνω χρημάτων και δεν νιώθει καθόλου άσχημα να κάνει αυτή όλα τα έξοδα αν ο σύντροφός της περνά περίοδο οικονομικής στενότητας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως έχει το όνομα (του τσιγκούνη), αλλά έχει και την χάρη! Θα πει πόσα επιχειρήματα για να αποδείξει ότι δεν είναι τσιγκούνης, θα ισχυριστεί ότι απλά βάζει στόχους και ότι του αρέσει να είναι συγκροτημένος… Έχει μία δόση αλήθειας αυτό που λέει, όμως το αποτέλεσμα το ίδιο είναι… Φυσάει και ξεφυσάει όταν πρέπει να πληρώσει, κρατά σαν κόρη οφθαλμού όλες τις αποδείξεις, κάνει με το κομπιουτεράκι του τους υπολογισμούς του και τον πιάνει άγχος και κρύος ιδρώτας όταν ξεφεύγει από τα όρια! Ο άνδρας Αιγόκερως λοιπόν, ναι μεν θα σε κεράσει, αλλά θα σου βγάλει το «λάδι», ενώ τα μούτρα του πολλές φορές θα σε απογοητεύσουν! Η γυναίκα Αιγόκερως, θέλει και απαιτεί ο άνδρας που έχει δίπλα της να έχει μεγάλο πορτοφόλι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ούτε κρύο, αλλά ούτε και ζέστη είναι ο Υδροχόος με το χρήμα! Πολλές φορές θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα, γιατί θα είναι τόσο γαλαντόμος όσο δεν φαντάζεσαι… άλλες πάλι στιγμές θα πεις «μα καλά, με αυτόν τον άνδρα βγήκα τις προάλλες»; Ο Υδροχόος είναι υπεράνω χρημάτων, γενικότερα δεν δίνει και τόση μεγάλη αξία στα λεφτά που θα ξοδέψει, αρκεί να περάσει καλά… Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες στιγμές που δεν του φαίνεται και τόσο σημαντικό να κεράσει ή να κάνει κάποιο δώρο και τότε είναι που θα πεις: Ααα βρε ένας Σκρούτζ! Η γυναίκα Υδροχόος είναι αρκετά προχωρημένη και δεν την ενδιαφέρει και τόσο πολύ ο άνδρας που έχει δίπλα της να είναι γαλαντόμος, αλλά την νοιάζει πολύ περισσότερο να την αγαπά!

ΙΧΘΥΕΣ

Πολλά εξαρτώνται από την φάση και την κατάσταση που βρίσκεται ένας Ιχθύς! Αν τα οικονομικά του άνδρα Ιχθύ είναι περιορισμένα και διαπιστώσει ότι εσύ στέκεις καλά σε αυτό τον τομέα… πρόσεξε καλά, γιατί θα τα φέρει από εδώ, θα τα φέρει από εκεί, και στο τέλος θα σε καταφέρει να του τα πληρώνεις όλα, σαν να είσαι ο χορηγός του! Στην περίπτωση όμως που ο Ιχθύς είναι πολύ ερωτευμένος και το πορτοφόλι του είναι και γεμάτο, τότε δεν θα σε αφήσει παραπονεμένη! Για την γυναίκα Ιχθύ τι να λέμε τώρα… Το όνειρό της είναι να βρει το πλούσιο πριγκιπόπουλο, που θα της τα παρέχει όλα!!!

Πηγή: Astrologos.gr

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚορονοϊός: εκρηκτική αύξηση των κρουσμάτων στην ΙταλίαΣήμερα 06:32 | Ειδήσεις

Σε κατάσταση συναγερμού η Ιταλία. Ξεπέρασαν τα 150 τα κρούσματα. Πάνω από 180 τα κρούσματα στην Αυστρία. Επιδείνωση της κατάστασης ως προς τη θνησιμότητα στην Κίνα.

Προανακριτική: καταθέτουν οι προστατευόμενοι μάρτυρεςΣήμερα 07:01 | Ειδήσεις

«Μάξιμος Σαράφης» και «Αικατερίνη Κελέση» καταθέτουν το απόγευμα...

“Επί ποδός” τα νησιά για τα κλειστά κέντρα: πιάνουν δουλειά οι μπουλντόζεςΣήμερα 08:39 | Ειδήσεις

Επίθεση στην Κυβέρνηση, μέσω της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», από τον Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου, τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου και τον Δήμαρχο Αν. Σάμου. Οι φόβοι και τα αιτήματα τους.

Συλλήψεις για τη δολοφονία του ιδιοκτήτη ψητοπωλείουΣήμερα 07:30 | Ειδήσεις

Στα χέρια της αστυνομίας τρεις από τους τέσσερις άνδρες που εμπλέκονται στην υπόθεση. Πρόκειται για αδέλφια, μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κορονοϊός: σύσκεψη στο Μαξίμου για τα μέτρα προστασίας09:09Κεραμέως στον ΑΝΤ1 για κορονοϊό: προληπτική η αναστολή των εκδρομών στην Ιταλία08:57Κορονοϊός: χωρίς φιλάθλους οι αγώνες στην Ιταλία08:44“Επί ποδός” τα νησιά για τα κλειστά κέντρα: πιάνουν δουλειά οι μπουλντόζες08:32Κορονοϊός: κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε Πάτρα και Ηγουμενίτσα08:19YFSF: ο νικητής της βραδιάς και οι εντυπωσιακές μεταμφιέσεις (βίντεο)08:07Συναγερμός για φωτιά σε αυτοκίνητο07:55“Ενώπιος Ενωπίω” ο Χάρης Ρώμας και ο Νίκος Χατζηνικολάου07:43Συλλήψεις για τη δολοφονία του ιδιοκτήτη ψητοπωλείου07:31Κορονοϊός: ανησυχία για τους Έλληνες μαθητές στην Ιταλία 07:20Προανακριτική: καταθέτουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες07:08Πέθανε ο Ερβέ Μπουρζ06:56Champions League: Αυτή είναι η μπάλα του τελικού (εικόνες) 06:43Κορονοϊός: εκρηκτική αύξηση των κρουσμάτων στην Ιταλία06:31Ζώδια: οι προβλέψεις της Δευτέρας06:18Καιρός: άνοδος της θερμοκρασίας και άνεμοι τη Δευτέρα06:05Η νεαρή προσφυγοπούλα που κατέκτησε τις πασαρέλες (εικόνες)23:59Ψηφιακή “πύλη”: υπεύθυνη δήλωση και εξουσιοδότηση από το κινητό!23:46Φονική καραμπόλα στην Πατρών-Πύργου23:33Κορονοϊός: Τι αποφασίστηκε στην έκτακτη σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας23:21
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο