LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚαιρόςΔημοσίευση: 16 Ιανουαρίου 2020 17:07

Καιρός: βοριάδες και ασθενείς τοπικές βροχές την Παρασκευή

Παγετός και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα προβλέπεται κατά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.

Ασθενείς τοπικές βροχές προβλέπονται την Παρασκευή στα ανατολικά και νότια, ενώ στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί στο Αιγαίο 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά. Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια, τις πρωινές και τις βραδινές ώρες, ενώ στο ίδιο διάστημα περιορισμένη θα είναι και η ορατότητα.

Στην Αττική θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αρκετή ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη  θα είναι η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες. Η ορατότητα αναμένεται να είναι περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες και στη Μακεδονία θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 11 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στην Ήπειρο, το πρωί και το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς από βόρειες διευθύνσεις 3-5 και τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο στην Ήπειρο θα κυμανθεί από -3 έως 11 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται να εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Ασθενείς τοπικές βροχές ίσως εκδηλωθούν στην Εύβοια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη θα επικρατήσει το πρωί στη Θεσσαλία. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί 3 με 5, στα ανατολικά και νότια 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι κατά τόπους 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί 6 με 7 και στα δυτικά τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα επικρατήσει συννεφιά και υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών. Ειδικότερα στα Δωδεκάνησα ενδέχεται να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα βόρεια 7 τοπικά 8 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο στα βόρεια θα είναι 4-5 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός το Σάββατο

Συννεφιά θα επικρατήσει στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας το Σάββατο. Ειδικότερα, στα ανατολικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και λίγα χιόνια στα ορεινά της Κρήτης. Στις υπόλοιπες περιοχές θα επικρατήσει αραιή συννεφιά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά κατά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά κυρίως στα δυτικά και βόρεια, τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοιΧθες 15:29 | Ειδήσεις

Που αναμένονται τα πιο έντονα φαινόμενα. Πόσο θα πέσει η θερμοκρασία. Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόποΣήμερα 00:03 | Ειδήσεις

Σε περαιτέρω αναβάθμιση του αξιόχρεου της ελληνικής οικονομίας προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης, κάνοντας λόγο για θετικές προσδοκίες.

“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της”Χθες 21:05 | Ειδήσεις

Στο ρεπορτάζ των ''Times'' του Λονδίνου γίνεται εκτενής αναφορά στον ελληνικό τουρισμό, την μείωση της ανεργίας και την οικονομία της Ελλάδας.

Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)Χθες 19:18 | Ειδήσεις

Συγκλονίζει η μαρτυρία μιας 29χρονης κοπέλας που έπεσε θύμα βαρύτατου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόπο06:23Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι06:09Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο