LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 16 Ιανουαρίου 2020 06:04

Ζώδια: οι προβλέψεις της Πέμπτης

Σήμερα Πέμπτη 16 Ιανουαρίου και όσο πλησιάζουμε στα γενέθλια των Υδροχόων γίνεται ολοένα εντονότερη η επιρροή του κυβερνήτη ζωδίου, του Ουρανού.

Ζώδια - αστρολογία

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα που η Αφροδίτη απ’ τους Ιχθείς θα βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο έχεις την ευκαιρία να μπεις σε διαπραγματεύσεις και στα επαγγελματικά, αλλά και στα ερωτικά σου παίζοντας τα κρυφά χαρτιά σου, με αποτέλεσμα κάποια ξεκαθαρίσματα από τα οποία δε γίνεται να βγεις χαμένος. Σε τι ωφελεί να κάνεις τον μ… καλό παιδί και να δίνεις στους άλλους το δικαίωμα να σε εκμεταλλεύονται; Μήπως πρόκειται για τις δικές σου ανασφάλειες που σε φέρνουν σ’ αυτή την κατάσταση; Μήπως έχεις την υποχρέωση να υπερασπιστείς τον εαυτό σου;

ΤΑΥΡΟΣ: Όσο η κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, απ’ τους Ιχθείς θα βρίσκεται υπό την επιρροή του Ουρανού στο ζώδιο σου η ερωτική σου ζωή θα έχει εκπλήξεις και ανατροπές που μέχρι χθες θα έλεγες ότι απλά… “αποκλείεται”! Από την άλλη, είναι μια περίοδος που αξιολογείς τους στόχους και τις προτεραιότητες σου και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις η αφορμή θα είναι κάποιες νέες προτάσεις ή κάποια νέα σενάρια που πέφτουν στο τραπέζι και τα οποία φαίνεται πως και σου ταιριάζουν περισσότερο και σου διασφαλίζουν καλύτερες απολαβές.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Με την Αφροδίτη απ’ τους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο νιώθεις την ανάγκη να κάνεις ένα “λίφτινγκ” στην κοινωνική σου εικόνα. Είναι λοιπόν πιθανό να θελήσεις να κάνεις μια σημαντική αλλαγή πορείας στα επαγγελματικά σου και να φύγεις από κάπου που νιώθεις ότι ούτε σου προσφέρει, αλλά ούτε και μπορείς να προσφέρεις κάτι. Από την άλλη θα συνειδητοποιήσεις ότι έχεις οχυρωθεί πίσω από ένα ψυγείο στο οποίο έχεις κρύψει τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου, πράγμα που κάνει την καθημερινότητα σου πιο συμπλεγματική. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυτές οι μέρες που η Αφροδίτη απ’ τους Ιχθείς θα σχηματίζει αυτό το εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο είναι καλό να αφήσεις στην άκρη τα σχέδια που μπορεί να είχες για την ζωή σου και να δεις τα σενάρια που ανοίγονται μπροστά σου. Αυτό αφορά και στα επαγγελματικά, όπου άλλο μπορεί να σπούδασες αλλά αλλού κρύβονται οι ευκαιρίες για αποκατάσταση και λεφτά αυτή την περίοδο αλλά και στα ερωτικά, όπου μπορεί να νιώθεις άδειος από ενέργεια και ανίκανος να μπεις σε μια σχέση με απαιτήσεις, αλλά φαίνεται ότι κάποιος γεμίζει τις συναισθηματικές σου αποθήκες, έτσι, με ένα βλέμμα...!

ΛΕΩΝ: Με την Αφροδίτη απ’ τους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο το θέμα σου είναι να πάρεις τον έλεγχο της ζωής σου στα χέρια σου και να απαλλαγείς είτε από ανθρώπους που λειτουργούν τοξικά στη ζωή σου και δε σου επιτρέπουν να βρεις τις ισορροπίες σου είτε από δουλειές που νιώθεις ότι δεν μπορούν να πληρώσουν τον κόπο σου ή αρνούνται να αναγνωρίσουν όσα προσφέρεις γενικότερα. Στον ερωτικό τομέα, αν είσαι μόνος, δεν αποκλείεται να βρεις κάποιον που να σε κάνει να θες να “σοβαρευτείς”.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με την Αφροδίτη απέναντι σου, στους Ιχθείς, σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο κανονικά ένα άκρως ερωτικό ταξιδάκι θα σε έπαιρνε να το κάνεις. Επειδή όμως τώρα γυρίσαμε από τις άδειες των γιορτών και δεν ξέρω και αν έχεις τη δυνατότητα να αποδράσεις, κοίτα να κάνεις καμιά τρέλα! Μπορείς π.χ. να κάνεις μια έκπληξη στο ταίρι σου, κάτι που θα μπορούσε να ανεβάσει τη θερμοκρασία ανάμεσα σας. Από την άλλη, oi μέρες κρύβουν εκπλήξεις και για τους αδέσμευτους του ζωδίου, ενώ μπορείς να περιμένεις κάτι θετικό και στα επαγγελματικά.

ΖΥΓΟΣ: Με την Αφροδίτη απ’ τους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο έχεις την ευκαιρία να διαπραγματευτείς τους όρους κάτω από τους οποίους εργάζεσαι και να πετύχεις σημαντικές αλλαγές κυρίως όσον αφορά στις οικονομικές σου απολαβές. Από την άλλη ανακαλύπτεις δυνάμεις που έκρυβες τις οποίες ούτε καν μπορούσες να διανοηθείς. Αυτό μπορεί να συμβαίνει είτε όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με μια δυσκολία, είτε όταν βάζουμε ένα στόχο που είναι φαινομενικά πολύ δύσκολος. Αν σε τρομάζει το πρώτο, κάνε το δεύτερο, για να εκτονωθεί η όψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με την Αφροδίτη απ’ τους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο φαίνεται ότι ακόμα κι εσύ έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια. Έτσι επιδιώκεις να βρίσκεσαι με ανθρώπους που έχουν να σου προσφέρουν κάτι νέο, κάτι εντελώς διαφορετικό και τόσο γοητευτικό που μπορεί να σε μαγέψει και σε κάνει να ξεφύγεις λίγο από τα δεδομένα της πραγματικότητας. Θες να νιώσεις, να ερωτευτείς και να ονειρευτείς. Ενδεχομένως λοιπόν να μπουν και νέοι άνθρωποι στη ζωή σου που δεν τους περίμενες, ενδεχομένως και κάποιος απόγονος!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα που η Αφροδίτη απ’ τους Ιχθείς θα βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να βρεις λύσεις στα προβλήματα σου και να εξομαλύνεις καταστάσεις χωρίς να αντιμετωπίσεις τις αντιδράσεις των οικείων σου, αλλά και χωρίς να χρειαστεί να πας κόντρα σε όσα πρεσβεύεις. Αυτό το τελευταίο όμως δεν μπορεί να σημαίνει ότι θα χρησιμοποιήσεις γνωστές συνταγές που στο παρελθόν αποδείχτηκαν αποτυχημένες, γι’ αυτό σκέψου εναλλακτικά σενάρια και κάνε ό,τι δε θα έκανες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυτές τις μέρες που η Αφροδίτη απ’ τους Ιχθείς θα βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο είναι πιθανό να καταλάβεις ότι κάποιοι άνθρωποι γύρω σου σε βλέπουν με άλλο μάτι ή εσένα σου σκάει αλλιώς και καταλαβαίνεις ότι αυτά τα συναισθήματα οικειότητας που ένιωθες δεν είναι τόσο αθώα και δεν μπορείς και να τα καταπιέσεις κιόλας… Συγκεκριμένη συμβουλή δεν έχω να σου δώσω, αλλά ούτως ή άλλως ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται για πολύ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με την Αφροδίτη απ’ τους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο οι λύσεις που ψάχνεις έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις. Αν στις προτεραιότητες σου είναι το να κάνεις μια σταθερή σχέση ή να βρεις τη συναισθηματική ασφάλεια που επιθυμείς τότε καλό είναι να κοιτάς στα πιο απίθανα μέρη και τους πιο απίθανους ανθρώπους. Από την άλλη δεν αποκλείεται να κάνεις πράγματα τα οποία έλεγες ότι δεν θα τα έκανες ποτέ και να ανακαλύψεις όχι απλά ότι σου αρέσουν, αλλά μπορεί να εθιστείς στην απόλαυση τους. Αν είσαι σε σχέση αυτό θα μπορούσε να είναι και το ενδεχόμενο να κάνεις κάποια άλλη, παράλληλη, γι’ αυτό πριν μπεις στον πειρασμό να το δοκιμάσεις σκέψου κατά πόσο θα το σήκωνες.

ΙΧΘΥΣ: Οι μέρες που διανύουμε με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου να σχηματίζει αυτό το εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο θα φέρουν στη ζωή σου νέες, απροσδόκητες γνωριμίες που μπορεί να λειτουργήσουν καταλυτικά στη ζωή σου και να σε βοηθήσουν να καταφέρεις πράγματα που για σένα είναι σημαντικά, όπως π.χ. μια σχέση, αν είσαι αδέσμευτος. Από την άλλη έχε τις κεραίες σου ανοιχτές, γιατί η συγκεκριμένη όψη σχετίζεται και με πληροφορίες που έρχονται στα αυτιά σου από τις οποίες μπορεί να βγεις ιδιαίτερα ωφελημένος οικονομικά.

Πηγή: astrologos.gr

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Τρίκαλα: Χιόνισε στο Περτούλι (εικόνες)Σήμερα 09:47 | Τοπικά Νέα

Ασυνήθιστες εικόνες για τέτοια εποχή, με την περιοχή "ντυμένη στα λευκά", είδαν το πρωί του Σαββάτου, κάτοικοι και επισκέπτες στο Πετρούλι. Δείτε LIVE την εξέλιξη της κακοκαιρίας.

Πάσχα - Σκρέκας: Αρνί έως 10 ευρώ το κιλό στα σούπερ μάρκετΣήμερα 08:53 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Υπ. Ανάπτυξης στον ΑΝΤ1 για την ακρίβεια, τους ελέγχους και τα πρόστιμα στην αγορά. Πότε ενεργοποιούνται το “Καλάθι των νονών” και το “Καλάθι του Πάσχα”.

“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρεςΣήμερα 10:49 | Ειδήσεις

Δυναμικά και με ισχυρό ενδιαφέρον ξεκίνησε το πρόγραμμα “Ανακαινίζω – Νοικιάζω” του Yπ. Κοινωνικής Συνοχής. Οδηγός για τους δικαιούχους και την διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί.

ΥΠΕΞ Ιράν για Ισραήλ: Δεν γίνεται επίθεση με παιδικά παιχνίδιαΣήμερα 07:52 | Ειδήσεις

Ο Υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, υποβάθμισε την επίθεση στην Ισφαχάν, ενώ δεν θέλησε να επιρρίψει ευθύνες στο Ισραήλ. Τι ανέφερε για πιιθανά αντίποινα. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τένις - Βαρκελώνη: Ο αντίπαλος του Τσιτσιπά στον ημιτελικό11:29“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρες11:16Ευρωεκλογές - Κασσελάκης: Περιοδεία σε 27 νησιά για 10 ημέρες11:02Βόρεια Κορέα: Δοκιμή σε τεράστια πυραυλική κεφαλή10:49Formula 1 - GP Σαγκάης: Ο Φερστάπεν επικράτησε στον αγώνα σπριντ10:35Μίμης Φωτόπουλος: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο σπουδαίος ηθοποιός10:22Κουρέτας για Θεσσαλία: Σε λίγες ώρες έπεσε όση βροχή πέφτει σε 3,5 μήνες (βίντεο)10:10Κακοκαιρία - Τρίκαλα: Χιόνισε στο Περτούλι (εικόνες)09:57“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία09:4421η Απριλίου 1967: η ημέρα που η Ελλάδα “μπήκε στον γύψο”09:30Θεσσαλονίκη: Νεκρός οδηγός σε τροχαίο09:17Πάσχα - Σκρέκας: Αρνί έως 10 ευρώ το κιλό στα σούπερ μάρκετ09:04Ιράκ: Έκρηξη σε στρατιωτική βάση (βίντεο)08:51ΥΠΕΞ Ιράν για Ισραήλ: Δεν γίνεται επίθεση με παιδικά παιχνίδια08:37Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές βροχές και χαλάζι08:24Δώρο Πάσχα: Πότε καταβάλλεται, πώς υπολογίζεται08:10Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα - Σε ποιες περιοχές χιόνισε (βίντεο)07:57Μετρό: Κλειστός σταθμός το Σαββατοκύριακο07:44“I LOVE Σου Κου”: Οι καλεσμένοι και οι αποκλειστικές συνεντεύξεις του Σαββατοκύριακου07:30Εορτολόγιο - 20 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:17
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο